تاریخ : یکشنبه, ۲۹ شهریور , ۱۴۰۵ Sunday, 20 September , 2026

اخبار ویژه

مزایای واردات خودروی کارکرده چیست؟ پایانی بر حلقه‌های مفقوده چرخه مهار تورم و رشد تولید ۳.۵ میلیون بازمانده سهام عدالت در دو دهک کم درآمد هستند قیمت خودرو در بازار آزاد سه شنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۲ میرزایی که کوچک نیست نجات جغد زخمی فعالیت مجدد چهار واحد صنعتی راکد مازندران رئیسی: دهک‌های پایین جامعه باید از اینترنت رایگان بهره‌مند شوند علل ریزش مو میزبانی مازندرانی ها از دو شهید در شب‌های قدر اختصاص ۲ هزار میلیارد تومان یارانه نان به مازندران قربانی ناترازی انرژی صنایع کشور است روستای ییلاقی میانرود رضوانشهر شناسایی گروه فساد اداری در دامپزشکی گلستان سیل بی‌تدبیری امید گلستان را برد /دلایل دادگاهی شدن استاندار سابق تابستان ۹۸ آمد، از پرداخت سود سهام عدالت مجامع ۹۶ برخی مشمولان خبری نشد بانک مسکن ۷۹ ساله شد ترافیک جشنواره‌های کم‌اثر در مازندران مراوه تپه را ببینید گزینه‌های مدرن‌سازی مالیات ستانی/ ارتقاء کیفیت سیستم مالیاتی پلمب ۴ بانک در مازندران سهم ۳۸ هزارتایی مازندران از جهش تولید مسکن پرداخت بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات به بنگاه های اقتصادی

کد شما در این بخش
1

مردی که حلال می فروخت

  • کد خبر : 18430
  • 03 اسفند 1397 - 22:46

یک فروشنده شال و روسری در بازار ساحلی آستارا بر خلاف عرف مرسوم بین کسبه، با گذاشتن تابلویی با این مضمون که اجناس فروخته شده با کمال ادب و احترام پس گرفته می شود، نظر خریداران را جلب می کند و اعتماد مردم را سرمایه اصلی خود در کسب و کار می داند.

سرویس فرهنگی اقتصاد شمال ،احسان الله افروزی گفت: 28 ساله، مجرد و اهل بخش حویق تالش هستم و از سال 81 به فروش شال و روسری و پوشاک مشغول شده ام و استقبال گرم از مشتری ها و حتی آنانکه اجناس فروخته شده را بدون استفاده عودت می دهند، در رونق کسب و کارم تاثیر گذاشته است.
وی افزود: به لحاظ تجربه کاری، البسه استفاده شده را تشخیص می دهم و اگر خریدار به هر دلیلی میل به عودت آن داشته باشد، به شرط استفاده نشدن کالا، آن را با رویی گشاده پس می گیرم و بر خلاف تصور خیلی از بازاریان، این رفتار در کسب و کار زیان ندارد.

** فعالیت قرآنی در کنار کسب و کار
فروشنده شال و روسری گفت: با وجود نداشتن تحصیلات دانشگاهی، به لطف خط خوشی که عنایت الهی است، در مغازه قرآن کتابت می کنم و از دی ماه 94 کار کتابت آیه ها و ترجمه های کلام وحی را از روی قرآن مجید در دفتری قطور آغاز کرده ام و اکنون در حال نگارش سوره غافر و صفحه 468 هستم.
افروزی اظهار کرد: از کودکی با قرآن انس گرفته ام و نگارش آن در مغازه، علاوه بر مطالعه و تدبر در آیات نورانی و معانی عمیق آن، بر معنویت کسب و کارم افزوده و اعتماد و اعتبار مرا در بازار ارتقاء است.
او ادامه داد: مشاهده مطالعه و نگارش قرآن در مغازه و حتی در بازار شب عید، واکنش های مثبتی در خریداران ایجاد و اعتماد آنها به خرید و فروش را جلب می کند.
افروزی گفت: نزدیکی به قرآن باعث انضباط کارها می شود و بر این اساس، با صدای اذان، مغازه را تعطیل و به همراه تعدادی از بازاریان برای اقامه نماز به حسینیه بازار می شتابم و به مشتری نیز پیشنهاد می کنم اگر با اندکی صبر، بعد از نماز بیاید، شامل تخفیف خواهد شد.
وی افزود: قرآن، انسان را نمازخوان بار می آورد و به مدد انس با کلام وحی، با جلب نظر تعدادی از غرفه داران برای رفع نیاز فقرا از بازاریان کمک های مالی می کنیم.
غرفه دار شال و روسری ادامه داد: بعد از پایان کتابت قرآن، نگارش نهج البلاغه را آغاز خواهم کرد و امیدوارم تا پایان عمر، هرگز از قرآن مجید جدا نشوم و به صاحبان کسبه و صنوف توصیه می کنم برای دوری از استرس و قرار گرفتن در مسیر درست و روشن، هر روز تاملی در قرآن داشته باشند.
بازار ساحلی آستارا به عنوان یکی جاذبه های اقتصادی و مناطق گردشگرپذیر این شهرستان، با حدود یک هزار و 500 غرفه برای عرضه پوشاک، لوازم آرایشی و بهداشتی، وسایل سفر، کیف و کفش و اقلام مورد نیاز گردشگران در نزدیکی ساحل خزر بنا شده است.
شهرستان مرزی بندر آستارا با 91 هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان قرار دارد.

ایرنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=18430
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.