تاریخ : پنجشنبه, ۳۰ مهر , ۱۴۰۵ Thursday, 22 October , 2026

اخبار ویژه

مازندران با مرکز ملی فضای مجازی تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد ممنوعیت صادرات مرکبات بدون دریافت کد سلامت زندگی زیر خط حیات با مفهوم بلاک چین آشنا شوید آمریکا در حال گرفتن انتقام نابودی داعش از حشدالشعبی است/مردم منطقه از آمریکا متنفرند قابلیت استعلام چک‌های برگشتی و تسهیلات به دولت همراه اضافه می‌شود راه آهن رشت _ قزوین رویایی که رنگ واقعیت گرفت جزییات پرداخت بیمه بیکاری ایام کرونا مبلغ ۷۹ درصد تراکنش‌های اینترنتی کمتر از ۲۵ هزار تومان است فال امروز یکشنبه ۲۰ آبان ۹۷ معنویت اسبی مشارکت بانک مهر اقتصاد در نوسازی ناوگان حمل و نقل برنامه فتاح برای پلاسکو و آزادراه تهران-شمال قیمت روز بازار طلا در مازندران صفرها دوباره بر می گردند نظارت گمشده مدیریت امیدواری شالیکاران شرق مازندران به خشکه کاری برای تامین آذوقه برنج بهره برداری از 766پروژه در مازندران اختتامیه بیست و نهمین همایش بانکداری اسلامی برگزار شد پیشنهادهای بخش خصوصی برای عبور از بحران اشتغال مجدد مقرری بگیران بیمه بیکاری در دستور کار/ پرداخت ۶۷ درصد حقوق فرد بیکار از محل بیمه بیکاری حمایت از بازار سرمایه به قیمت تشدید تورم؟! بانک ملی و حواشی ارز اربعین

کد شما در این بخش
♥3

ارائه کارت اعتباری مصالح ساختمانی تا پایان امسال

  • کد خبر : 37611
  • 26 خرداد 1399 - 12:24
ارائه کارت اعتباری مصالح ساختمانی تا پایان امسال

مدیر امور طرح و برنامه بانک مسکن گفت: تا پایان سال، کارت اعتباری مصالح ساختمانی با راه‌اندازی سامانه و شرکت در بانک مسکن به سازندگان و تولیدکنندگان مسکن ارایه می‌شود.

محمدحسن مرادی مدیر امور طرح و برنامه بانک مسکن درباره آخرین وضعیت تاسیس شرکت برای ارایه کارت اعتباری مصالح ساختمانی به سازندگان و تولیدکنندگان مسکن و مسوولیت بانک مسکن در زنجیره تامین مسکن، گفت: سامانه‌ای توسط بانک مسکن در حال راه‌اندازی و تکمیل است.

مدیر امور طرح و برنامه بانک‌ مسکن ادامه داد: در خصوص کارت اعتباری مصالح دو روش پیشنهاد شد. اولین روش این بود که بنیاد مسکن با شرکت بازرگانی بانک‌ مسکن تحت مدیریت بنیاد مسکن شرکتی را تاسیس کنند که آن شرکت در خصوص پروژه‌های ساخت و ساز واحدهای مسکونی تحت‌ مسوولیت بنیاد مسکن اقدام کند که بانک‌ مسکن در آن شرکت ۳۳ درصد سهام دارد و در هفته‌های آتی رونمایی می‌شود.

مرادی افزود: بانک مسکن همچنین سامانه ای را نیز در دست طراحی دارد که آن سامانه، جامع تر از شرکت مشترک بین بنیاد مسکن و بانک مسکن است و طراحی آن انجام شده است. وی تصریح کرد: سامانه در حال راه اندازی توسط بانک مسکن برای کل مشتریان و بازار مسکن است و از طریق آن، کارت اعتباری مصالح به سازندگان معتبر ارایه می شود.

مدیر امور طرح و برنامه بانک مسکن یادآور شد: ایده اولیه راه اندازی شرکتی برای زنجیره تامین مصالح که ارایه کارت مصالح ساختمان نیز بخشی از آن است حدود ۸ سال گذشته مطرح شد. اما کار اصلی آن عملا از سال گذشته آغاز شد.

وی توضیح داد: بانک مسکن در این خصوص پروژه ای تحقیقاتی را با دانشگاه امیرکبیر آغاز کرد که به سرانجام رسید. همچنین در ارتباط با زنجیره تامین مصالح و ارایه کارت مصالح ساختمان به سازندگان با دانشگاه تهران نیز جلساتی برگزار شد.

مرادی تصریح کرد: سامانه زنجیره تامین مسکن و ارایه کارت اعتباری مصالح، تا پایان سال جاری راه اندازی می شود و مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت. گفتنی است بر اساس اعلام کارشناسان ارایه کارت اعتباری مصالح ساختمان می تواند تا حدود ۲۵ درصد موجب کاهش قیمت تمام شده مسکن شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=37611
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.