تاریخ : دوشنبه, ۴ آبان , ۱۴۰۵ Monday, 26 October , 2026

اخبار ویژه

گردشگری به لیست رشته‌های دانشگاهی رامسر اضافه می‌شود «ساری و بابل» تنها شهرهای دارای سند پدافند غیرعامل مازندران هستند برداشت ازگیل ژاپنی در گیلان آغاز شد ۷۵ درصد از بودجه تملک استانی سال ۹۹ در گیلان تخصیص یافته است دستگاه کارتخوان مشمول مالیات نیست ارز ۴۲۰۰ تومانی تا پایان سال برای دارو و گندم تأمین می‌شود رشد ۳۵ درصدی پرداخت وام ساخت مسکن ایران نهمین مصرف‌کننده انرژی در دنیاست برگزاری انتخابات زودهنگام یعنی کودتا؟ همکاری صنایع دریایی ایران با کشورهای آسیایی ۲۷۰ تن کالای اساسی ویژه شب عید در کلاله تامین می‌شود روزهای بی آب و علف مازندران احمدی نژاد در مراسم تشیع روش عجیب سرقت از طلا فروشی در تبریز بازار ارز حساسیت خود را به FATF از دست داده است وام بدون ضامن به ۹۵ هزار و ۹۸۳ نفر پرداخت شد قیمت مسکن فرهنگیان مشخص شد گلستان از امکانات ایجاد اکوسیستم های فن آور محور محروم است کیهان نوشت:شرارت در سوریه و عراق پاسخش را در یمن و دریای عمان گرفت روش‌های ثبت چک در سامانه صیاد سال آینده چند تعطیلی رسمی داریم؟ آرزو سیری چند؟ بررسی ظرفیت‌های تجاری ایران و ارمنستان

کد شما در این بخش
♥0

آخرین آمار جمعیت شهری برخوردار از گاز

  • کد خبر : 26594
  • 04 مرداد 1398 - 23:54
آخرین آمار جمعیت شهری برخوردار از گاز

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران از پیشرفت گازرسانی شهری و روستایی خبرداد و درباره گازرسانی به صنایع گفت: پرونده گازرسانی به بخش‌های صنعتی کشور تا پایان سال ۹۹ بسته می‌شود.

حسن منتظر تربتی،  آخرین آمار جمعیت شهری برخوردار از گاز در کشور را ۹۷.۲ درصد اعلام کرد و گفت: اکنون ۱۱۴۸ شهر در سراسر کشور به شبکه گاز طبیعی متصل شده‌اند، همچنین تا پایان امسال به ۳۰۶۲ روستا گازرسانی خواهد شد.

وی ضریب نفوذ گازرسانی به جمعیت روستایی را حدود ۷۹ درصد عنوان کرد و افزود: افزون بر گازرسانی شهری و روستایی، گازرسانی به بخش‌های صنعتی و نیروگاهی نیز اهمیت زیادی دارد. اکنون بیش از ۱۰۲ هزار مشترک صنعتی در کشور داریم که بر این اساس می‌توان گفت بیشتر صنایع عمده کشور از نعمت گاز طبیعی بهره‌مند شده‌اند و صنایع باقیمانده، صنایع جزء هستند که مصرف گاز آنها کمتر از ۵ هزار مترمکعب در ساعت است.

معاون وزیر نفت در امور گاز، با اشاره به تاثیرگذاری مثبت مصوبه شورای اقتصاد مبنی بر ارائه تسهیلات تا سقف ۲۴۰ میلیون تومان به صنایع برای بهره‌مندی از گاز طبیعی، اظهار کرد: این مصوبه سبب تسریع در روند گازرسانی به صنایع شد و اکنون نیز در پی تمدید آن تا سال ۹۹ هستیم. با تکیه بر این مصوبه، اقدام‌های بسیار خوبی در شرکت‌های گاز استانی برای گازرسانی به صنایع در سراسر کشور انجام شده است. همه استان‌ها خوشه‌بندی شده‌اند تا مطابق برنامه، میزان مصرف سوخت مایع در صنایع کاهش و تعداد واحدهای صنعتی بهره‌مند از گاز طبیعی افزایش یابد.

بنا بر اعلام وزارت نفت، تربتی تاکید کرد: بر اساس مصوبه شورای اقتصاد، هدف ما در گازرسانی به ۴۰ درصد از صنایع محقق شده و اکنون بر اساس آخرین آمار، ۲۱ هزار صنعت باقی مانده است که باید به شبکه گاز طبیعی متصل شوند و امیدواریم گازرسانی به این صنایع تا پایان سال ۹۹ به پایان برسد.

اتمام خط انتقال گاز ایرانشهر – چابهار در سال ۹۹

به گفته مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، اکنون همه نیروگاه‌ها به جز چابهار و کنارک، از نعمت گاز طبیعی بهره‌مند هستند، همچنین عمده نیروگاه‌های مقیاس کوچک نیز به شبکه گاز طبیعی متصل هستند.

وی در این باره توضیح داد: رکورد گازرسانی به نیروگاه‌ها در سال ۹۷ تا ۲۸۵ میلیون مترمکعب در روز رسید که رقم بسیار زیادی محسوب می‌شود. نیروگاه‌های چابهار و کنارک نیز باید از طریق سی‌ان‌جی گازرسانی شوند که این موضوع اندکی به تعویق افتاده است، همچنین در انتظار تکمیل خط انتقال گاز ایرانشهر – چابهار هستیم تا این نیروگاه‌ها نیز به شبکه گاز طبیعی متصل شوند.

معاون وزیر نفت در امور گاز، اظهار امیدواری کرد خط انتقال گاز ایرانشهر – چابهار تا اواخر سال ۹۹ تکمیل شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=26594
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.