تاریخ : پنجشنبه, ۳۰ مهر , ۱۴۰۵ Thursday, 22 October , 2026

اخبار ویژه

ماجرای صدا و سیما و مجری های زرد افزایش ۱۸ درصدی مانده تسهیلات بانکی روند اعطای تسهیلات متوقف نشده است استخر فرح وجود خارجی ندارد سطح زیرکشت چای در گیلان و مازندران به ۲۲ هزار هکتار رسید ۲۸۰ طرح عمرانی ساری در گرامیداشت هفته دولت افتتاح و گلنگ زنی می‌شود اوضاع نقدینگی در ۸ سال اخیر/ ۹۸ میزبان بالاترین نقدینگی مالیات آستان قدس به چه سازمانی می رسد؟ چرا روز اقتصاددان نداریم؟ کاهش قیمت طلا در بازار اعطای قانونی دستگاه کارتخوان به دست‌فروشان نخستین قطار گردشگری ریلی گیلان در راه است دانشگاه مازندران بورسیه تحصیلی نیما به دانشجویان خارجی می‌دهد تغییرات قیمت ۲۴ قلم خوراکی/ موز ۱۷۰.۴ درصد گران شد آغاز ساخت ۵۰۰ واحد ملی مسکن در نکا نبود نظارت یا جای خالی قانون اولین حقوق نمایندگان مجلس یازدهم چند بود؟ قیمت سکه و طلا در بازار مازندران تورم خوراکی ها در نقطه جوش ۱۲۸ واحد معدنی در مازندران غیرفعال است تورم منفی ماهانه برای خوراکی ها ثبت شد بیشترین حوادث ناشی از کار در کدام بخش اتفاق می‌افتد؟ طبیعت به بهانه شاخ گردی ناامن نشود

کد شما در این بخش
♥1

اداره اموال تملیکی گیلان در آستارا انبار ایجاد کند

  • کد خبر : 20806
  • 20 اسفند 1397 - 23:13

معاون سیاسی فرمانداری آستارا با تامین انبار ، تکلیف انبوه کالاهای قاچاق مکشوفه را تعیین کند.

به گزارش اقتصاد شمال ،معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار آستارا روز دوشنبه در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در فرمانداری این شهرستان گفت: طبق قانون باید کالاهای قاچاق مکشوفه به اداره جمع آوری و فروش اموال تملیکی رشت منتقل شود اما به علت حجم زیاد کالای قاچاق، امکان انتقال روزانه آنها به مرکز استان گیلان وجود ندارد.
وی ادامه داد: گاه نصف کالاهای ارسالی به مرکز استان، بعد از بررسی و احراز نشدن قاچاق، دوباره به آستارا بازگردانده می شود و هزینه وقت و حمل و نقل، به ضرر چرخه اداری و صاحبان کالاهاست.
وی بیان کرد: اگر اداره جمع آوری و فروش اموال تملیکی در آستارا انبار اجاره یا احداث کند، تشخیص کالاهای قاچاق و احراز تخلف به سرعت انجام و اجناس غیر قاچاق به صاحبان آنها عودت خواهد شد.
ساسانیان با اعلام مصوبه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز آستارا به کمیسیون استانی آن مبنی بر ساخت یا اجاره انبار اموال تملیکی در این شهرستان، پیگیری این موضوع را از سایر دستگاه های مرتبط نیز خواستار شد.
او از اداره کل گمرک آستارا خواست، میزان کالاهای قاچاق موجود در انبارها و مقدار فاسد و رو به فساد آنها را به مراجع استانی گزارش کند تا اداره اموال تملیکی رشت، رفع این مشکل را جدی بگیرد.
گمرکات زمینی، دریایی و ریلی آستارا فعال است و به گفته مدیرکل گمرک این شهرستان، از ابتدای سال جاری تا اسفند ماه ۶۸۰ هزار تن کالای غیرنفتی به ارزش ۳۰۷ میلیون دلار، از گمرک به خارج از کشور صادر و ۱۸۵ هزار تن کالا به ارزش ۱۹۸ میلیون دلار وارد شده است.
شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان قرار دارد.

ایرنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=20806
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.