تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

صدور مجوز برای فروشگاه‌های صنایع‌ دستی موافقت با صدور ۵ پروانه پیشخوان دولت در مازندران نرخ رسمی ۲۴ ارز ثابت باقی ماند پیش‌بینی رقم قابل تحقق مالیات بر واردات در لایحه بودجه ۱۴۰۰ می خواهم شوهرم کور شود پروازهای اربعین از فرودگاه بین المللی شهدای ساری برقرار شد حادثه برای ۱۱ زن و مرد مازندرانی در مینی‌بوس + عکس از رویکردهای متناقض سران کشورهای اروپایی تا تعویق حقوق کارگران تکاپو برای ساماندهی نوار ساحلی غرب مازندران قیمت سکه وطلا در بازار مازندران تدوین طرح اصلاحیه نرخ خرید برق از نیروگاه‌های خورشیدی ۱۱۷ میلیون تراکنش موبایلی انجام شد/ ۱۲.۷ میلیون ابزار پذیرش فعال پرداخت بیش از ۴۰۳ هزار فقره وام ودیعه مسکن بناهای غیرمجاز در بهشهر قلع و قمع شد مدیر آموزش و پرورش بهشهر :معلم اثرگذارترین رکن تعلیم و تربیت است صادرات امسال گلستان ۴۵ درصد افزایش یافت کشف ۱۶ هزار لیتر مواد خوراکی فاسد در تنکابن مجازات پزشکان فراری “خونه خالی” معمای پیچیده بازار مسکن در ایران جریمه دیرکرد بیمه‌نامه شخص‌ثالث خودروهای کارگاهی بخشیده می‌شود عکس/ منزل مرحوم نوربخش مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی بعد از تصادف امروز کشف ۴۰ تن آهن سرقتی در مازندران ۳۷۲ حادثه طبیعی در مازندران ثبت شد

کد شما در این بخش
1

گلستان شاگرد دوم شد

  • کد خبر : 21032
  • 22 اسفند 1397 - 23:15
گلستان شاگرد دوم شد

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان گفت که این استان در پرداخت تسهیلات رونق تولید به واحدها و طرح های تولیدی در سال جاری، رتبه دوم کشوری را پس از استان البرز کسب کرده است.

به گزارش اقتصاد شمال،روابط عمومی این سازمان، حسینقلی قوانلو اظهار داشت: امسال حدود ۱۴ هزار میلیارد ریال تسهیلات از محل اعتبارات مختلف برای رونق تولید استان پرداخت شده است.
وی گفت: امسال درخواست ۴۰۳ واحد و طرح تولیدی برای دریافت ۱۵ هزار و ۲۴۰ میلیارد ریال تسهیلات از محل طرح رونق تولید پس از تصویب در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان به بانک های عامل ارجاع شد و ۱۴۸ واحد و طرح تاکنون موفق به اخذ ۶ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال وام شدند.
وی گفت: در این مدت از محل طرح نوسازی و بازسازی هم بانک های استان به ۲۷ واحد تولیدی حدود ۶۴۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرده اند.
قوانلو اضافه کرد: همچنین امسال بانک های استان از منابع داخلی خود برای یک هزار و ۹۹۷ واحد تولیدی استان ۶ هزار و ۷۹۰ میلیارد ریال تسهیلات و۸۳۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز برای ۴۰ واحد تولیدی از محل اعتبارات طرح رونق تولید سال ۹۶، پرداخت کردند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان گفت: در دو سال اخیر در مجموع حدود ۲۴ هزار میلیارد ریال تسهیلات به واحدهای تولیدی استان پرداخت شد که این اقدام تاثیر بسیار زیادی در رونق تولید و اشتغالرایی استان داشته است.
قوانلو طرح رونق تولید را یکی از موفق ترین طرح های دولت دانست و افزود: از زمان آغاز این طرح در استان زمینه رونق تولید و اشتغال در واحدهای تولیدی فراهم شده است.
استاندار گلستان در نشست اخیر کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان اعلام کرده بود: نرخ بیکاری استان از ۱۲٫۷ درصد سال قبل به ۱۰٫۷ درصد کاهش یافته است در حالی که میانگین نرخ بیکاری کشور ۱۱٫۷ درصد است.
استان گلستان واقع در شمال کشور یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت دارد و اقتصاد اصلی ساکنان آن برپایه کشاورزی است.

ایرنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=21032
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.