تاریخ : چهارشنبه, ۱ مهر , ۱۴۰۵ Wednesday, 23 September , 2026

اخبار ویژه

قیمت خودرو در بازار آزاد در ۲۲ دی ۱۴۰۰ میلیاردها دلار و سکه خاک می‌خورند وام ۱۰۰ میلیونی بانک مسکن شامل کدام افراد می شود؟+ شرایط «مصوبه» حداقل و حداکثر حقوق کارمندان و بازنشستگان دولت ابلاغ شد + تصویر نرخ سود بین بانکی به ۲۱.۰۹ درصد رسید دادو ستد بیش از ۶۰ میلیون سهم در بورس مازندران شمارش معکوس برای استخر رشد اقتصادی در بخش کشاورزی مازندران؛ به شرطها و شروطها صنایع گلستان متقاضی ۸ هزار میلیارد ریال وام رونق تولید هستند صادرات توت فرنگی مازندران به روسیه و عراق سهم گمشده مازندران در سبد صادرات غیرنفتی مدیر سکه ثامن ۵۰ میلیارد تومان پول و چند ملک دارد جزییات نوبت سوم اصلاحات قانون چک از ۲۱ آذر “آق وُری‎یان” پیاده‌روی ترکمن‌ها برای صید ماهی در دریای خزر نقش دولت، بانک‌ها و بانک مرکزی در برقراری پایداری مالی ایران نهمین مصرف‌کننده انرژی در دنیاست وعده وزیر اقتصاد برای بخشودگی جرائم مالیاتی آغاز پرداخت تسهیلات کرونا از شنبه آینده مقام معظم رهبری:اگر مجلس ضعیف و خودباخته باشد تأثیر منفی بلندمدت دارد پرداخت ۲۰۵ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی /بیکاری ۸درصدی در گلستان دلار ۲۵ هزار و ۱۵۰ تومان است رشد ۳۰ درصدی صادرات غیرنفتی چگونه کسری بودجه را به حداقل برسانیم؟

کد شما در این بخش
0

تجمل‌گرایی صله رحم را کمرنگ کرد

  • کد خبر : 21090
  • 22 اسفند 1397 - 23:54
تجمل‌گرایی صله رحم را کمرنگ کرد

صله رحم به معنای ایجاد ارتباط، دید و بازدید، رسیدگی به امور خویشان و نزدیکان است.

سرویس مذهبی اقتصادشمال،ژیلا مرادپور، از فعالان حوزه اجتماعی و مشاوره خانواده  اظهار کرد: صله رحم به معنای ایجاد ارتباط، دید و بازدید، رسیدگی به امور خویشان و نزدیکان است که در قرآن کریم به این مسئله توجه خاصی شده و در آیات متعددی نیز به آن پرداخته شده است.

وی با بیان اینکه خداوند صله رحم نسبت به والدین و خویشاوندان را در کنار عبودیت و توحید مطرح کرده است، افزود: نگه داشتن صله رحم از ویژگی‌های اولاالباب است و پیامبر (ص) در قبال دعوتش تنها پاداشی که خواسته محبت به خویشاوندان است.

این روانشناس حوزه اجتماعی تأکید کرد: خداوند متعال در آیه ۲۱ سوره رعد می فرماید: و(خردمندان) کسانی هستند که آنچه را خداوند به پیوند با آن فرمان داده پیوند می‏ دهند و در برابرپروردگارشان (بخاطر شناختی که دارند) خشوع وخشیت دارند و از سختی حساب می‌ترسند» .

مرادپور بیان کرد: قطع رحم موجب لعنت خدا و از گناهان کبیره است و از دید علما لعن مجازات سنگینی است که خداوند برای گناهان کبیره مطرح می‌کند.

ایسنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=21090
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.