تاریخ : یکشنبه, ۱۵ شهریور , ۱۴۰۵ Sunday, 6 September , 2026

اخبار ویژه

اهمیت فرزندآوری و پویایی جامعه اخذ فرم بخشودگی جرائم مالیاتی ملغی شد زمان واریز یارانه فروردین ۹۹ اعلام شد نوسان قیمت سکه و طلا در بازار+جدول بازدید مدیر بانک سینا به همراه سرپرست شیلات مازندران از مزارع پرورش ماهی خاویاری+تصاویر بیش از 400 میلیارد ریال در بورس منطقه ای مازندران دادوستد شد امکان مدیریت نقدینگی با تخصیص کارت‌های اعتباری مناطق آزاد از سد تحریم‌ها عبور کرد بهره برداری از اجرای طرح هادی روستای پطرود جویبار انجام شد هشدار دامپزشکی به دامداران در خصوص افزایش دما ۵۰۰ میلیارد ریال حجم سرمایه گذاری موافقت های اصولی صادر شده در گیلان فاضلاب زخمی کهنه بر پیکر تالاب انزلی تبدیل شدن مسکن به کالای مصرفی با بورسی شدن قیمت خودرو در بازار آزاد شنبه ۱۴ بهمن ماه بیش از 500 هزار اصله نهال شناسنامه‌دار در گیلان توزیع شد توزیع پنل‌های خورشیدی بین دامداران عشایری رشد ۲۱۲.۷ درصدی مبلغ تراکنش‌های خرید اینترنتی در بهار ۹۹ لیست کالاهای وارداتی به مناطق آزاد مشخص شد پیکر شهید مدافع امنیت «جاسم‌ حسینیان» در زادگاهش بهشهر آرام گرفت قیمت خودرو در بازار آزاد در ۱۱ دی ۱۴۰۰ حج عمره امسال برگزار نمی‌شود افتتاح دو باجه بانک ملی ایران در نوشهر هفدهمین نمایشگاه صنعت ساختمان در گرگان

کد شما در این بخش
1

تامین منابع پایدار آب در روستاهای گیلان ضروری است

  • کد خبر : 22770
  • 13 اردیبهشت 1398 - 21:55
تامین منابع پایدار آب در روستاهای گیلان ضروری است

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان گفت: تامین منابع پایدار آب در این استان ضروری است و در این راستا طرح های جدید با تامین اعتبار لازم باید اجرا شود.

به گزارش اقتصادشمال ،محب علی رنج ور  در نشست با فرماندار آستارا افزود: عمر مفید تاسیسات آبرسانی ۲۵ تا ۳۰ سال است اما در برخی از روستاهای شهرستان هایی نظیر آستارا تاسیسات فرسوده شده اند و کیفیت پایین آب نیز از جمله دلایل آن است.
وی اضافه کرد: در زمینه تامین منابع آب نباید به صورت جزیره ای عمل شود و تهیه طرح جامع برای این امر باعث رفع کاستی های حوزه آب خواهد شد.
وی بیان کرد: پس از تکمیل طرح سد لاستیکی آستارا، ۱۰۰ لیتر در ثانیه بر میزان آب تولیدی آستارا اضافه خواهد شد و این امر می تواند بسیاری از مشکلات افت فشار آب به خصوص در فصول گرم سال را برطرف کند.
رنج ور گفت: به زودی سه حلقه چاه در روستای ویرمونی و دو حلقه چاه در روستای عباس آباد آستارا راه اندازی خواهد شد تا مشکل افت فشار آب در آن مناطق برطرف شود.
وی افزود: در هفته دولت سال گذشته مرحله نخست ساختمان آزمایشگاه میکروبی آب روستایی غرب گیلان با شش میلیارد ریال اعتبار در آستارا راه اندازی و تا پایان سال جاری نسبت به تجهیز آن اقدام خواهد شد.
وی بیان کرد: این آزمایشگاه با نمونه برداری ماهانه و سنجش آزمایشگاهی، کیفیت آب شرب روستایی شهرستان های غرب گیلان نظیر تالش، ماسال، رضوانشهر و آستارا را کنترل خواهد کرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان گفت: در سال گذشته ۱۳ هزار و ۴۲۶ فقره انشعاب جدید آب شرب به روستائیان گیلان واگذار شد و شمار مشترکان آبفار استان به ۳۱۰ هزار خانوار رسید.
فرماندار آستارا هم گفت: این شهرستان با وجود بارش سالیانه یک هزار و ۳۰۰ میلیمتر با کمبود منابع آب مواجه است و امیدواریم جلسات پیرامون طرح های آبرسانی کاربردی و نتیجه بخش باشد.
حسن رستم زاد افزود: مردم از افت فشار و کیفیت پایین آب در برخی از روستاهای آستارا گلایه مند هستند و در انتقال آب شرب شهری به روستای ویرمونی این شهرستان باید بررسی های لازم انجام شود.
محمد غزنویان مدیر شرکت آب و فاضلاب روستایی آستارا هم گفت: سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار برای تکمیل طرح های آبرسانی روستاهای هودول و تلخان اختصاص یافته و تکمیل آن نیازمند ۲۰ میلیارد ریال است.
شهرستان آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان قرار دارد و ۹ هزار و ۷۶۰ خانوار آن تحت پوشش شبکه آب روستایی هستند.

ایرنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=22770
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.