تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

حقایقی از جنس ویتامین K خلاصه دارایی و بدهی بانک‌های تجاری در پایان پاییز خورشید تامین کننده برق عشایر مازندران افزایش قیمت سکه و دلار در بازار سرنوشت فرماندهان سپاه از ۵۸ تا ۱۴۰۰ فعالیت ۶۳ هزار و ۲۰۸ دستگاه کارتخوان شعبه‌ای تا پایان سال ۱۳۹۸ توکلی در میان تجمع کنندگان قیمت خودرو در بازار آزاد در ۶ تیر ۱۴۰۱ شستشوی ۹۸۵ کیلومتر شبکه جمع آوری فاضلاب در مازندران دلیل سفر مجری مشهور بریتانیایی به ایران لو رفت صادرات صنایع دستی مازندران چه روندی طی می‌کند؟ بیش از ۲۷۸ میلیون سهم در بورس مازندران معامله شد چوب لای چرخ افزایش حقوق ها سهم عمده ترانزیت کالا در بندر امیرآباد برگزاری سومین جشنواره تمشک در «قرمرض» مرگ مرموز پسر نوجوان روی ریل اقتصاد در انقباض کامل حباب یک میلیون و ۴۵۰ هزار تومانی سکه/طلاسازان نیمه تعطیل شدند افزایش ۵۶ هزار تومانی قیمت سکه/ نرخ دلار از یورو پیشی گرفت چند درصد مردان از پیدا کردن کار ناامیدند؟ تخصیص هزار و ۶۸۰ میلیارد ریال اعتبار خسارت سیل به شهرداری‌های گلستان پرداخت تسهیلات ۲۵۰ میلیون تومانی به ‌واحدهای مسکن روستایی سامانه‌های نظارت مرزی در آستارا به روزرسانی می‌شود

کد شما در این بخش
0

نقل و انتقال ۱۸ میلیارد یورو ارز در سامانه نیما

  • کد خبر : 25729
  • 10 تیر 1398 - 23:50
نقل و انتقال ۱۸ میلیارد یورو ارز در سامانه نیما

مدیر اداره صادرات بانک مرکزی از انجام نقل و انتقال ۱۸ میلیارد یورو ارز در سامانه نیما از ابتدای راه اندازی این سامانه خبر داد.

به نقل از ایسنا، صمد کریمی شامگاه امروز (دوشنبه) در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی اظهار داشت: تاکنون و از ابتدای راه اندازی سامانه نیما بیش از ۱۸ میلیارد یورو ارز نقل و انتقال داشته که این مسئله از یکسو به بانک مرکزی قدرت رصد نقل و انتقالات ارزی را داده و از سوی دیگر برای تامین نیازهای ارزی کشور محلی مشخص را در اختیار ما قرار داده است.

وی ادامه داد: دستورالعمل بانک مرکزی برای بازگشت ۵۰ درصد ارز صادراتی به سامانه نیما قطعی است و صادرکنندگان می‌توانند در صورتی که درخواست بدهند، میزان بیشتری را نیز به این سامانه وارد کنند.

مدیر اداره صادرات بانک مرکزی با بیان اینکه در کشورهایی مانند عراق و افغانستان نمی‌توان تمام صادرات را به رقم‌های ریالی گره زد، گفت: قطعاً برای ما در حوزه صادرات بازگشت ارز اهمیت جدی دارد و بانک مرکزی تلاش کرده با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی امروز کشور راهکارهایی را ارائه کند که ضمن تامین نیازها، صادرکنندگان نیز بتوانند برای بازگشت ارز خود از شیوه‌های مختلف استفاده کنند.

کریمی خاطرنشان کرد: بر اساس دستورالعمل بانک مرکزی از اردیبهشت امسال برای واگذار کردن ارز به واردکننده نیاز به حضور کارگزار وجود ندارد و صادرکنندگان ظرف مدت ۲۴ ساعته می‌توانند با ثبت اطلاعات خود در مقابل میزان صادراتشان، واردات داشته باشند.

به گفته وی، بانک مرکزی آمادگی دارد با حفظ دغدغه‌های اصلی مدیریت نیاز ارزی کشور پیشنهادهای بخش خصوصی را دریافت کرده و در این رابطه مذاکرات را ادامه دهد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=25729
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.