تاریخ : شنبه, ۲ آبان , ۱۴۰۵ Saturday, 24 October , 2026

اخبار ویژه

انتقال موقت آب رودخانه خالکایی ماسال ۳۰ دی ۵۷؛ شرط امام برای ملاقات سه طرح پتروشیمی در عسلویه افتتاح شد عکس های منتشر نشده از حادثه امروز اتوبوس علوم تحقیقات فروش پنج میلیارد ریالی صنایع دستی مازندران در شب یلدا هنرمند معرق کار لاهیجانی شبیخون رمزارزها به اقتصاد ایران/ عقبگرد مسکن در ۷ کلان شهر فرماندار: احداث راه آهن یکی از بزرگترین پروژه های دولت در رشت است تمایل به استفاده از اسکناس و مسکوک کاهش یافت جریمه‌خوری دولت از جیب ملت جزئیات تازه از قتل همسر دوم نجفی شهردار سابق تهران عباس رجبی بیجاربنه شهردار ساری شد سیاست‌های بی‌ثمر پولی منطقه آزاد مازندران و نگرانی های زیست محیطی امکان استعلام بدهی مالیاتی و ممنوع‌الخروجی فراهم شد وام ۷۵ میلیونی در شهرهای کوچک حمایت ویژه بانک ملی ایران از شرکت های دانش بنیان رهبر معظم انقلاب به هر شکل ممکن، واکسن تأمین و در اختیار همه مردم قرار بگیرد لزوم تفکیک جنسیتی در محل درمان بیماران توقیف یک دستگاه کامیونت حامل چوب قاچاق در ساری پرداخت وام ودیعه مسکن به ۱۹۱ هزار مستاجر سرپرست آموزش و پرورش گلوگاه معارفه شد ۲۱۱ ملک مازاد و بدون استفاده دولتی در مازندران شناسایی شد

کد شما در این بخش
♥3

اعلام مشوق‌های دولت برای واگذاری سهام به بخش خصوصی واقعی

  • کد خبر : 4084
  • 16 اسفند 1396 - 19:11
اعلام مشوق‌های دولت برای واگذاری سهام به بخش خصوصی واقعی

معاون سازمان خصوصی سازی گفت: پله‌ای کردن اقساط، کاهش سود فروش اقساط و افزایش طول دوره اقساط از جمله مزایایی است که برای حضور بخش خصوصی واقعی و تعاونی در واگذاری‌های این سازمان در نظر گرفته شده است.

زهره عالی پور با اشاره به اینکه در واگذاری های سازمان خصوصی‌ سازی هدف کسب درآمد نیست گفت: کاهش تصدی گری و خروج از فعالیت های اقتصادی از جمله مواردی است که دولت در راستای اجرای خصوصی سازی به دنبال آن است و به همین دلیل مشوق هایی را برای حضور بخش خصوصی واقعی و تعاونی در واگذاری ها در نظر گرفته است.

معاون واگذاری سهام و بنگاه های سازمان خصوصی سازی افزود: بر این اساس پله‌ای کردن اقساط، کاهش سود فروش اقساط و افزایش طول دوره اقساط از جمله مزایایی است که برای حضور بخش خصوصی واقعی در واگذاری‌های این سازمان تعیین شده است.

وی ادامه داد: با توجه به این موارد، در صورت حضور بخش خصوصی واقعی یا تعاونی در واگذاری های دولت میزان سود فروش اقساطی ۳ درصد کمتر از سود پرداختی سیستم بانکی خواهد بود. عضو هیات عامل سازمان خصوصی سازی گفت: از سوی دیگر افزایش یک سوم زمان بیشتر به طول پرداخت دوره اقساط از دیگر مشوق های در نظر گرفته شده در این زمینه است که موجب می شود فرصت مناسبی برای سرمایه گذاری خریداران در بنگاه فراهم شود.

وی افزود: همچنین پله‌ای کردن اقساط از دیگر مشوق هایی است که در راستای حضور بخش خصوصی واقعی و تعاونی در واگذاری ها در نظر گرفته است. عالی پور اظهارداشت: این مشوق ها مزیت خوبی را در راستای تشویق و حضور بیشتر بخش خصوصی واقعی و تعاونی در واگذاری های دولت فراهم می کند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=4084
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.