تاریخ : چهارشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 9 September , 2026

اخبار ویژه

چرا جواد روحی به اعدام محکوم شد؟ کدام بانک‌ها در بازاریابی و نصب ابزارهای پرداخت موفق‌تر بوده‌اند؟ تصویب آیین‌نامه سرمایه‌گذاری خطرپذیرشرکت‌های تابعه وزارت ارتباطات طرحی برای مهار نقدینگی امکان ثبت چک‌ صیادی در خودپرداز‌ها فراهم شد به‌روزرسانی سامانه‌های خدماتی بانک پاسارگاد فریاد انتقام مردم سوخت موشک‌های سپاه بود آب بندان ها ظرفیت‌ توسعه اقتصادی گیلان هستند برنامه‌های بانک مرکزی برای سال ۹۸ تغییرات قیمت اقلام خوراکی مناطق شهری در تیر ماه ۹۹ کشتارگاه ها در عرضه مرغ به بازار طبق مقررات عمل کنند معامله بیش از ۹۰ میلیون سهم در هفته جاری کشت ۸ هزار هکتار کلزا در مازندران کاهش قیمت مرغ در مازندران جنگ شناختی ـ کرونایی را جدی بگیرید! کفاشیان، تاج و ساکت را باید بیرون بیاندازند فرماندار ساری: تحقق تعهد اشتغال مرکز مازندران ۱۰۷ درصد رشد داشت گره پروژه گردشگری ۵ هزار میلیارد ریالی گرگان باز شد اصلاح نظام بانکی روی میز دولت جدید قیکت سکه در بازار مازندران واردات پنبه محدودیتی ندارد چرا مرگ‌ بر اثر کرونا کم شده؛ ولی ابتلا همچنان افزایشی است؟ کاشف به میدان آمد/ شناسایی و توقیف حساب‌های قمار آنلاین

کد شما در این بخش
0

تور بین المللی کنسرت موسیقی اقوام برگزار می‌شود

  • کد خبر : 25831
  • 12 تیر 1398 - 23:57

مدیر مؤسسه فرهنگی و هنری طرح زنگ نو مهربانی منطقه آزاد انزلی از برگزاری بزرگترین تور بین المللی کنسرت موسیقی اقوام برای نخستین بار در بندرانزلی خبرداد.

صادق صیاد  اظهار داشت: در این جشنواره فرهنگی اقوام هنرمندانی از ۶ قوم ترک، بلوچ، لر، گیلک، کرد و ایل خراسان هنرنمایی می‌کنند.

وی افزود: هدف از اجرای این برنامه نمایش وحدت و همدلی همه اقوام ایران زمین در زیر پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

صیاد اظهار امیدواری کرد: با توجه به تنوع اقوام ایرانی و بر اساس تأکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر حفظ و افزایش وحدت در بین همه آحاد ملت شریف ایران اسلامی، با برپایی چنین مراسمی در پررنگ‌تر شدن این هدف نهایی کوشا بوده و ما نیز سهمی داشته باشیم.

وی یادآور شد: اعضای این گروه نمایشی متشکل از ۲۲ هنرمند هستند که سرپرستی این کار برعهده حمیدرضا علیزاده گیلانی و تنظیم آن را امیراحمد پور برعهده دارد.

مدیر مؤسسه فرهنگی هنری طرح زنگ مهربانی نو منطقه آزاد انزلی همچنین گفت: بخشی از درآمد حاصل از فروش بلیط این برنامه صرف کودکان سرطانی می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، گروه فرهنگی و هنری طرح نو که از سال گذشته فعالیت خود را با برپایی پویش های حمایتی جمع آوری پوشاک و لوازم التحریر در حمایت از اقشار آسیب پذیر جامعه و همچنین برگزاری جشن های شب یلدا و چهارشنبه سوری و نوروز برای سالمندان آغاز کرده بود به نام مؤسسه فرهنگی هنری طرح زنگ مهربانی نو در منطقه آزاد انزلی به ثبت رسیده و فعالیت خود را در قالب برگزاری مراسم مختلف فرهنگی و ورزشی و اجتماعی با برگزاری برنامه‌ها و جشن‌ها و مراسم مذهبی ادامه داده و این گروه در نظر دارد در شهرهای دیگر ایران و حتی کشورهای حاشیه خزر نیز مراسم آئینی اقوام ایرانی را بر روی صحنه ببرد تا بدینوسیله آئین، فرهنگ و آداب و رسوم اقوام مختلف ایران زمین را به کشورهای دیگر عرضه و معرفی نماید.

بزرگترین تور بین المللی کنسرت موسیقی اقوام بیستم تیرماه جاری در سالن جاسم ویشگاهی منطقه آزاد انزلی واقع در طالب آباد بندر انزلی برگزار می‌شود.

بندرانزلی در ۴۰ کیلومتری غرب مرکز گیلان واقع است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=25831
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.