تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

ارتقای اینترنت خانگی به ۱۶ مگ تا پایان اردیبهشت مهارت‌های ارتباطی نقطه ضعف‌ها را به قوت تبدیل کند وضعیت سبد سهام عدالت در ۱ آذر رانندگان تاکسی کارت معیشت می گیرند حفظ منافع مردم اولویت شورای شهر است ولاغیر تاریخ شهادت حضرت زهرا (س) چه زمانی است؟ عزت امروز ایران اسلامی مرهون خون شهیدان است کدام استانها بیشترین نماینده کارگر را دارد؟ گریزی بر اصلاح ناگزیر مالیاتی توسعه مناسبات پولی، بانکی و سرمایه‌گذاری ایران و روسیه افزایش نرخ تورم تولیدکننده بخش برق وزیر ارتباطات: استفاده از اپلیکیشن شاد رایگان خواهد شد مدیر عامل جدید سایپا معرفی شد هنرمندان گیلان برای مسابقه کارتون و کاریکاتور دعوت شدند پیام تبریک روز پدر مهلت ثبت‌نام وپرداخت تسهیلات کسب‌وکارهای به شدت آسیب دیده ازکرونا خاتمی برای طلب عفو یک راه بیشتر ندارد زخم ساخت و ساز بر پیکر نحیف پارک ملی گلستان اقامتگاه‌های دولتی رقیب هتل‌ تقاضای دسترسی به داده‌های موجود در پایگاه اطلاعاتی مودیان مالیاتی روحانی هم طلبکار شد؟ تمام قرارداد‌های اجاره خودکار تمدید می‌شوند جزئیات تورم «نقطه‌ای» و «ماهانه» خانوارها در سال ۹۹

کد شما در این بخش
0

۹۵۱ میلیارد ریال اعتبار برای گنبدکاووس پیش بینی شد

  • کد خبر : 27012
  • 07 مرداد 1398 - 23:47
۹۵۱ میلیارد ریال اعتبار برای گنبدکاووس پیش بینی شد

معاون استاندار گلستان و فرماندار ویژه گنبدکاووس اعلام کرد که امسال برای این شهرستان و از محل اعتبارات تملک دارایی های استان مبلغ ۹۵۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برای سال جاری پیش بینی شده است.

به گزارش اقتصاد گستر شمال ،عبدالقدیر کریمی روز دوشنبه در جلسه شورای اداری این شهرستان که با موضوع گرامیداشت چهلمین سال اقامه نماز جمعه در جمهوری اسلامی برگزار شد، گفت: پیش بینی این میزان اعتبار برای گنبدکاووس درحالی است که سال گذشته میزان اعتبارات تملک دارایی های این شهرستان ۷۸۰ میلیارد ریال بود.

وی افزود: بخش قابل توجهی از اعتبارات پیش بینی شده امسال صرف طرح ها و پروژه های نیمه تمام، توجه به تقویت زیرساخت های در حوزه آب، برق، گاز و مخابرات، توجه به جاده های روستایی، توسعه گردشگری و انجام اقدمات پیشگیرانه از وقوع سیلاب در این شهرستان می شود.

کریمی، مدیران دستگاه های اجرایی گنبدکاووس را موظف به امضای موافقت نامه اجرای طرح ها با سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در مهلت های تعیین شده و پیگیری تخصیص اعتبارات کرد و گفت: تکریم ارباب رجوع، معرفی ظرفیت های سرمایه گذاری به سرمایه گذاران و تکریم آنان برای سرمایه گذاری در شهرستان از دیگر وظایف مدیران است که بایستی مورد توجه قرار گیرد.

کریمی همچنین برلزوم تلاش بیشتر مدیران در انجام وظایف محوله بالاخص پیگیری مسائل مربوط به سیل زدگان، تسریع در پرداخت تسهیلات پیش بینی شده برای سیل زدگان از سوی بانک ها، ارائه خدمات مطلوب به مسافران و گردشگران تابستانی و معرفی پروژه های قابل افتتاح هفته دولت تاکید کرد.

وی در ابتدای سخنان خود نیز با اشاره به اهمیت نمازجمعه و جایگاه آن گفت: نمازجمعه از سنگرهای مهم در پیشبرد اهداف نظام اسلامی، تزکیه روح و بصیرت افزایی در مردم است و خطبه های آن بازتاب ملی، منطقه ای و جهانی دارد.

کریمی با قدردانی از امامان جمعه شیعه و اهل سنت گنبدکاووس و اعضای ستادی آنان افزود: در سایه تلاش امامان جمعه و دیگر علمای شیعه و اهل سنت، وحدت و انسجام خوبی در بین مردم و مسوولان شهرستان حاکم است که این وحدت، امنیت، آرامش و همدلی موجود، مسیر توسعه و عمران هرچه بیشتر گنبدکاووس را فراهم می کند.

به گزارش ایرنا، رییس اداره تبلیغات اسلامی گنبدکاووس نیز دراین جلسه گفت: در قرآن کریم ۹۸ آیه با واژگان صلاه و مشتقات آن و حدود ۹۰۰ آیه با محوریت نماز آمده که نشان از اهمیت و عظمت این فریضه واجب الهی و نیز گفتمان نماز بالاخص نمازجمعه که از با فضیلت ترین نمازها است، می باشد.

حجت الاسلام و المسلمین رضا دیلمی افزود: نماز جمعه قرارگاه معنویت و اخلاق است که وحدت و تحول آفرینی از پیام های آسمانی آن می باشد به همین علت دشمنان هجمه زیادی علیه نمازجمعه و جایگاه آن انجام می دهند.

وی همچنین با اشاره به در پیش بودن دهه امامت و ولایت (عید قربان تا عید غدیر)، از پیش بینی ۴۰ ویژه برنامه از جمله برپایی جشن های فرهنگی ویژه اعیاد قربان و غدیر، برگزاری همایش تحکیم خانواده و سبک زندگی، دعای عرفه و بزرگداشت هفته ازدواج توسط اداره تبلیغات اسلامی گنبدکاووس خبر داد و گفت: برخی ادارات و نهادهای شهرستان نیز برنامه های ویژه ای برای این ایام دارند.

به گزارش ایرنا، در پایان جلسه شورای اداری، از امام جمعه گنبدکاووس و امام جمعه اهل سنت اینچه برون توسط فرماندار ویژه این شهرستان با اهدای هدایایی تجلیل شد.

گنبدکاووس با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان بزرگ استان گلستان است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=27012
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.