تاریخ : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵ Wednesday, 21 October , 2026

اخبار ویژه

هنگام استفاده از خدمات بانکداری الکترونیک چه نکاتی را رعایت کنیم؟ دلایل کاهش نسبت تسهیلات به سپرده در شبکه بانکی پای اقتصاد روی مین تورم! فاصله تورمی دهک‌ها در آبان ماه به ۳،۲ درصد رسید ۷۶ هزار تن شلتوک راتون در گیلان تولید شد «تیم ملی ۹۰ نفره» بانک ملی ایران عازم روسیه شد تغییرات ۵ ساله دارایی و بدهی بانک‌های تخصصی ۲۴۵۰ حساب بانکی مسدود و ۱۸۰ دلال ارز دستگیر شدند چرا «تورم بالا» در اقتصاد ایران ماندگار شده است؟ اجرای طرح پرداخت وام طرح اشتغال پایدار روستایی پنجمین جشنواره سالانه بانک محبوب من برگزار می شود تائید نهایی ۱۰ هزار متقاضی در طرح ملی مسکن مدارک لازم برای بیمه بیکاری ثبت شماره «شبا» در سامانه سهام عدالت غیرفعال می شود درباره ما آهنگ جدید حامد همایون به نام “حس عاشقی” را دانلود کنید سرمایه‌گذاری بیش از ۵۰۰ میلیارد ریالی بخش‌خصوصی در بندر آستارا آقای رئیس جمهور شوخی می‌کنند! قیمت ارزو طلا در بازار امروز ۱۶ آذر ماه سیاه و سفید دارا دوم کمک معیشتی ماه اول به حساب همه مشمولان قبلی که متقاضی تجدیدنظر، واریز شود تسهیلات ودیعه مسکن به نیمی از متقاضیان گیلانی پرداخت شد جزییات احداث مجتمع فرهنگی رامسر در مکان جدید از زبان مدیرکل ارشاد مازندران

کد شما در این بخش
♥0

ارتقای اینترنت خانگی به ۱۶ مگ تا پایان اردیبهشت

  • کد خبر : 35475
  • 18 فروردین 1399 - 10:31
ارتقای اینترنت خانگی به ۱۶ مگ تا پایان اردیبهشت

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از ارتقای سرعت اینترنت خانگی به ۱۶ مگابیت‌برثانیه تا پایان اردیبهشت خبر داد.

شیوع کرونا در کشور منجر به قرنطینه اختیاری افراد شده و در این میان مصرف اینترنت به‌عنوان راهی برای گذراندن اوقات فراغت، استفاده از روش‌های دورکاری و آموزش مجازی افزایش یافته است. البته سرعت و کیفیت اینترنت هم از مواردی است که همواره دغدغه کاربران بوده و در این شرایط همه نیازمند کیفیت مناسب برای فعالیت‌های اینترنتی خود هستند.

محمدجواد آذری جهرمی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- برای تسهیل شرایط دورکاری کارمندان، آموزش مجازی دانش‌آموزان و دانشجویان و همچنین به دلیل افزایش مصرف کاربران از اینترنت، دستور به فعال کردن بسته‌های ۱۰۰ گیگابایتی اینترنت برای تمامی کاربران ثابت داد و همچنین برخی از سریال‌ها و فیلم‌های تلویزیون‌های اینترنتی را رایگان کرد.

او همچنین درباره فراهم بودن امکان آموزش از راه دور نیز گفته بود که با توجه به احتمال تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و شرایط ایجاد شده، با همکاری وزارت علوم و آموزش و پرورش، امکانات ویژه‌ای جهت آموزش مجازی و از راه دور فراهم شده تا میلیون‌ها دانش‌آموز و دانشجو ضمن حفظ سلامت خود، از تحصیل علم هم جا نمانند.

در این راستا محمدجواد آذری جهرمی در جدیدترین توییت خود نوشت: با آغاز مجدد کلاس‌های مجازی مدارس و دانشگاه‌ها، به شرکت‌های اینترنت خانگی ابلاغ کردیم که تا پایان اردیبهشت سرعت همه‌ مشترکین خود را «رایگان» به ۱۶مگابیت ارتقا دهند.

او همچنین با بیان اینکه این دستورالعمل ساعتی قبل در اکثر این شرکت‌ها اجرایی شده، از رشد هفت درصدی متوسط مجموع پهنای باند خبر داد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=35475
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.