تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

برداشت ترافل زنگ خطری برای جنگلهای شمال افزایش سقف و مدت تقسیط وام ازدواج در بانک مسکن تغییرات قیمت طلا و سکه در بازار دور تُند انعقاد تفاهم‌نامه‌های سرمایه‌گذاری در مازندران از اهمیت حجاب و توجه به مشکلات مردم در ادارات آغاز روند افزایشی نرخ ارز در بازار؛ دلار ۲۲ هزار و ۵۰۶ تومان است سالروز آغاز امامت امام زمان (عج) سفته‌های جدید از فردا در شعب بانک ملی ایران کار آفرینی حلقه مفقوده آموزش و پرورش پدر دخترش را کشت ماجرای قیمت‌گذاری خودرو در شورای رقابت به کجا رسید؟ عفو و تخفیف مجازات ۷۹هزار زندانی همسان سازی پرداختی بازنشستگان کشوری از مهر قیمت خودرو در بازار آزاد در ۲۰ دی ۱۴۰۰ آزادراه به دنیا نیامده آب منطقه‌ای مازندران اقدام به امحاء سنبل آبی آب‌بندان بابل کرده است بورس در حصار حاشیه جزئیات تورم «نقطه‌ای» و «ماهانه» خانوارها در سال ۹۹ یاد بود شیخ فضل الله نوری در کجور سرانجام سامانه انتقال سهام به وراث چه می‌شود؟ میانکاله و چالش دوباره بی‌منطقی مسئله قانون‌مداری و آرمان عدالت دلار خودرو را گران کرد/ زنگ خطر تامین معیشت مردم

کد شما در این بخش
0

ما ۸۰ شرکت بزرگ صادراتی داریم، ترکیه ۱۶۰۰ تا!

  • کد خبر : 27081
  • 08 مرداد 1398 - 23:38

سرپرست سازمان توسعه تجارت اعلام کرد تنها ۸۰ شرکت ایرانی صادرات بالای ۵۰ میلیون دلار دارند در حالیکه ترکیه تعداد شرکت‌های بزرگ صادراتی‌اش به ۱۶۰۰ شرکت می‌رسد.

به گزارش اقتصاد گستر شمال ،محمدرضا مودودی در نخستین نشست مشترک “هم‌اندیشی حمایت حقوقی و قضایی از تجارت خارجی کشور” در سالن مروارید خلیج فارس نمایشگاه بین‌المللی تهران، اظهار کرد: باید از ظرفیت کنونی بخش خصوصی برای خنثی کردن آثار تحریم‌ها و میزان تجارت خارجی استفاده کنیم و درآمد ارزی خود را افزایش دهیم.

وی افزود: استراتژی در زمان جنگ و صلح در حوزه تجارت خارجی متفاوت است و یکی از دغدغه‌های بخش دولتی و خصوصی این است که در کارهایی که انجام می‌دهد، مورد پیگرد قانونی قرار می‌گیرد یا خیر؟

او ادامه داد: در بیست سال گذشته سهم صادرات غیرنفتی ۳ میلیارد دلار بوده که در حال حاضر به ۵۰ میلیارد دلار رسیده است اما از نظر تعداد و تنوع کالایی صادرات، محدودیت داریم.

به گفته مودودی، ۱۳۰ قلم کالا بیش از ۵ میلیون دلار ارزش صادراتی دارد که مجموع ارزش آنها به ۳۷ میلیارد دلار می‌رسد و در این میان ۸۰ شرکت بزرگ صادراتی داریم که صادراتی بیش از ۵۰ میلیون دلار دارند؛ این در حالی است که ترکیه تعداد شرکت‌های بزرگ صادراتی‌اش به ۱۶۰۰ شرکت می‌رسد، بنابراین باید صادرکنندگان را حمایت کنیم تا ارتش صادراتی‌مان را توسعه دهیم.

در ادامه این نشست، جمعی از تجار و بازرگانان نمونه به بیان دغدغه‌ها و مشکلات حقوقی و قضایی در حضور مسئولان قوه قضاییه می‌پردازند.

ایسنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=27081
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.