تاریخ : دوشنبه, ۴ آبان , ۱۴۰۵ Monday, 26 October , 2026

اخبار ویژه

قیمت سکه و طلا در بازار مازندران هیچ بانک اطلاعاتی دقیقی از معادن و صنایع معدنی ‌کشور ‌نداریم ۳۷ نکته ضروری که قبل از چهارشنبه‌سوری باید بدانید رئیس سازمان بورس انتخاب شد خارپشت شما کجاست؟ سهم کوچک زنان از کیک اقتصاد آخرین وضعیت کلثوم اکبری قاتل زنجیره ای چند نفر کارت اعتباری سهام عدالت گرفتند؟ پهپاد آمریکایی در نزدیکی مرز های روسیه نحوه اعطای وکالت فروش سهام عدالت غیرمستقیم‌ها به بانک‌ها انتقاد سفیر آلمان در ایران از واشنگتن افزایش مسیرهای پروازی فرودگاه گرگان از نوروز ۹۸ بانک مرکزی گوش به فرمان دولت حمله بیرنگ به حاتمی‌کیا حدود ۹۰ درصد مطالبات چای‌کاران رامسر پرداخت شد سیل تابستانه به چهار روستای گالیکش خسارت زد نکاتی برای خود مراقبتی زنانه نحوه تبدیل مسکن‌کارت به کارت سوخت ۱۰ رجب، ولادت امام جواد علیه السلام/تولد خورشید پربازده‌ترین صندوق‌های سرمایه‌گذاری در ایران را بشناسید + جدول ۱۴۴ میلیون دلار کالای غیرنفتی از گمرک آستارا صادر شد تشریح مزد عادلانه کارگران تغییرات ۵ ساله دارایی و بدهی بانک‌های تخصصی

کد شما در این بخش
♥1

نامه به ۲ مرجع قضایی درباره واگذاری غیرقانونی ایران ایرتور توسط خصوصی‌سازی

  • کد خبر : 28301
  • 18 مرداد 1398 - 23:49
نامه به ۲ مرجع قضایی درباره واگذاری غیرقانونی ایران ایرتور توسط خصوصی‌سازی

در حالی مالک ایران ایرتور مدعی است نماینده مشهد درمجلس شورای اسلامی به این شرکت اتهام زده که یکی از اعضای مجمع نمایندگان آذربایجان شرقی در نامه‌ای به قوه قضاییه با غیرقانونی دانستن واگذاری ایرتور، خواستار واگذاری این ایرلاین به صورت شفاف شده است.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،چهارشنبه گذشته مالک هواپیمایی ایرتور در یک نشست خبری طولانی به اظهارات نماینده مشهد در مجلس شورای اسلامی مبنی بر واگذاری این شرکت ۱۰۰۰ میلیارد تومانی به‌قیمت ۳۴ میلیارد تومان واکنش‌هایی توام با وارد کردن برخی اتهامات از خود نشان داد.

مجید شکاری در بخشی از اظهاراتش، پروسه خرید هواپیمایی ایرتور به قیمت ۳۴ میلیارد تومان را تشریح کرد و گفت: آگهی مزایده اینترنتی فروش ایران ایرتور را در سایت سازمان خصوصی‌سازی دیدم و بررسی‌های لازم در این زمینه صورت گرفت. متوجه شدیم ایران ایرتور که با قیمت ۳۴ میلیارد تومان مزایده گذاشته شده بود و جمع دارایی‌های این ایرلاین ۱۵۴ میلیارد تومان، در مقابل آن ۵۴۰ میلیارد تومان بدهی داشت، این بدان معنا بود که ارزش این شرکت منفی ۳۸۵ میلیارد تومان طبق صورت‌های مالی حسابرسی شده است.

وی همچنین با این ادعا که “به دلیل سوء مدیریت در قبل از سال ۹۴ ایران ایرتور از مرز ورشکستگی عبور کرده بود” افزود: بعد از چند روز مطالعه فهمیدم که ایران ایرتور از چه جاهایی گُل خورده و مطمئن بودم با مدیریت درست که از یک ایرلاین خارجی یاد گرفته بودم و فرصت‌های پیش رو در عرضه و تقاضا می‌توانم شرکت زمین خورده را بلند کنم. در روز مزایده دیدم در سازمان خصوصی‌سازی اتاقی بزرگ است و ۱۰ تا ۱۵ نفر نشسته‌اند و این طرف من بودم. ساعت ۱۴ اعلام شد پاکت که بسته بندی عجیب و غریب داشت باز شد و یک شرکت کننده بیشتر نبود آن هم من که بنده را برنده اعلام کردند.

وی با بیان این‌که اظهارات نماینده مجلس کذب است، اظهار کرد: بعد از برنده شدن من در مزایده همه حضار تعجب کردند؛‌دلیل را پرسیدم گفتند ۴ بار این شرکت به مزایده گذاشته شده و هیچ وقت متقاضی نداشت. شما ۳۴ میلیارد تومان دادید ۳۸۵ میلیارد تومان بدهی دریافت کردید.

وی ادامه داد: «با توجه به باورم به اصل ۴۴ قانون اساسی و دولتمردان شرکت را خریداری کردم. تعجب می‌کنم چگونه یک نماینده مجلس که روحانی است این همه اتهامات را متوجه ما کرده است. گناه ما این است که از دولت خرید کرده‌ایم،‌ نفروشید. گناه ما این است که مثل نیشکر هفت تپه نشدیم. گناه ما این است که شرکت را با تعداد ۷۰۰ نفر پرسنل تحویل گرفته و آنرا به ۱۲۰۰ نفر افزایش دادیم… آقای نماینده محترم هر اتهامی را که می‌خواهد به ایران ایرتور می‌زند اما مردم خودشان قاضی هستند. آقای نماینده در هر مصاحبه چیزهای متفاوت می‌گوید؛ او گفته ۵۰۰ میلیارد می‌ارزید، هفته بعد گفته ایران ایرتور ۷۰۰ میلیارد تومان ارزش دارد، چند روز بعد گفته ایرلاین ما ۱۰۰۰ میلیارد تومان می‌ارد و اخیرا هم گفته که ایران ایرتور ۶۰۰۰ میلیارد تومان می‌ارزد، به نظرم باید در انتخابات دقت کنیم.»

به گزارش تسنیم، این در حالی است که یکی از اعضای مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی به تاریخ ۲۰ خرداد امسال به رئیس قوه قضاییه واگذاری ایران ایرتور را به ۵ دلیل غیرقانونی دانشته و خواستار واگذاری مجدد این ایرلاین به صورت شفاف و قانونی شده است.

در بخشی از نامه ضیاءالدین اعزازی آمده است؛

« … با استحضار می‌رساند شرکت هواپیمایی ایران ایرتور در جریان خصوصی‌سازی به صورت کاملا غیرقانونی به ثمن بخس به شخصی به نام آقای مجید شکاری واگذار گردید. با توجه به دلایل ذیل:

۱- نحوه واگذاری به صورت انحصاری و غیرعادلانه

۲-قیمت‌گذاری بسیار پایین و کاملا مشکوک این شرکت با احتساب املاک مسکونی،‌اداری و هواپیماهای در اختیار

۳-پنهان‌کاری و ابهام حین واگذاری

۴-مفقود نمودن تقاضاهای مناسب دیگر

۵-عدم اهلیت نامبره

ضمن شکایت از سازمان خصوصی سازی و تقاضای واگذاری توسط (قوه قضاییه) و واگذاری مجدد به صورت شفاف، بیطرفانه، قانونی و به طور مزایده‌ عمومی به متقاضیان واجد شرایط را دارد.»

وی همین نامه‌ را نیز به رئیس سازمان بازرسی کل کشور ارسال کرده است.

تسنیم

 

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=28301
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.