تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

مبادلات اقتصادی جمهوری داغستان با بندرامیرآباد چهلمین نشست توسعه گیلان برگزار شد شکل‌گیری کانون گردباد در اقتصاد ایران همسر دوم جناب سرهنگ را کشت آیین نامه های اجرایی قوانین بودجه سال ۹۷ کشور اعلام شد اُفت ۱۶ هزار واحدی شاخص کل بورس در ۲۷ مرداد بیش از ۹۰ درصد نیت واقفین درخصوص عزاداری سیدالشهدا است/ سیاه پوش شدن اماکن مذهبی و امامزاده‌ها افزایش شرکت کنندگان در المپیادهای علمی دانش آموزی پرداخت ۹۶ درصد مطالبات چایکاران نگاهی به خورشید برانکو از ایران می‌رود اظهارات عجیب حسین شلغم تاکید سفیر روسیه بر ایجاد شبکه زنجیره ای بین فعالان بازرگانی دو کشور مازندران ۴۰ درصد تنوع زیست محیطی کشور را دارد آخرین جزییات نشست نمایندگان سران قوا درباره موسسات مالی اولین محموله تجاری از چین به بندر کاسپین وارد شد ضرورت ارائه لایحه‌ای برای جبران خسارات‌ اصناف و مشاغل تخمین اقامت ۴۰۰ هزار مسافر در رامسر تولید ۱۴۰۰ تن چای خشک در سیاهکل گیلان ۶۳ قطعه آب بندان مازندران لایروبی می شود سرپرست فرمانداری لاهیجان منصوب شد افزایش ۴۶ درصدی تخلیه و بارگیری کالا در بنادر امیرآباد و نکا قیمت گاز CNG از اول خرداد ۳۲ درصد افزایش می‌یابد

کد شما در این بخش
1

۱۴۲ میلیارد تومان خسارت سیل‌زدگان پرداخت شد

  • کد خبر : 28372
  • 19 مرداد 1398 - 12:53

رییس کل بیمه مرکزی گفت: بیش از یکصد و چهل و دو میلیارد تومان خسارت به زیان‌دیدگان سیل در استان‌های آسیب دیده پرداخت شد.

 از روابط عمومی بیمه مرکزی، غلامرضا سلیمانی که در جمع اعضای شورای عمومی سندیکای بیمه گران ایران سخن می گفت با اعلام این مطلب افزود: صنعت بیمه در حوادث گوناگون نظیر سیل اخیر توان بالا و ظرفیت مثال زدنی خود را نشان داده و پرداخت بیش از یکصد و چهل و دو میلیارد تومان خسارت به زیان‌دیدگان سیل در استان های آسیب دیده این حقیقت را به اثبات می رساند که صنعت بیمه می تواند با همدلی و هم افزایی، گام های بلندی بردارد.

رییس شورای عالی بیمه با اشاره به اهمیت موضوع توانمندسازی در صنعت بیمه و افزایش سه برابری ذخیره گیری شرکت ها برای اولین بار در سال جاری، خاطرنشان کرد: ذخیره گیری مناسب شرکت های بیمه و حرکت به سمت کاهش کسری ذخایر از زمینه های ثبات در این صنعت به شمار می رود.

وی تصریح کرد: سودآوری بنگاه های اقتصادی یک اصل است اما پایداری شرکت ها موضوع مهم تری است که باید در صنعت بیمه با جدیت بیشتری دنبال شود. سلیمانی با تبریک روز خبرنگار از قابلیت های رسانه های گروهی کشور برای آگاهی بخشی در حوزه بیمه به عنوان یک ظرفیت بزرگ یاد کرد و گفت: همه ما باید تلاش کنیم صدای صنعت بیمه را به گوش همگان برسانیم و رسانه در این میان یک پل ارتباطی مطمئن به شمار می آید.

وی به نقش موثر بیمه هوشمند در افزایش توانگری مالی شرکت های بیمه اشاره کرد و گفت: خوشبختانه صنعت بیمه در این عرصه نیز پیشرو به حساب می آید و در همین راستا برای دومین سال رتبه نخست برترین سازمان دولتی در زمینه فن آوری اطلاعات را به خود اختصاص داده است.

سلیمانی در بخش دیگری از سخنان خود با ابراز خرسندی از گسترش فعالیت های بیمه ای در کشور به موضوع بازارسازی در کشورهای همسایه پرداخت و از سوریه به عنوان یک بازار بالقوه یاد کرد و افزود: صنعت بیمه باید نگاه ویژه تری به بازارهای بین المللی بخصوص کشورهای دوست و همسایه داشته باشد و با تولید ثروت در این عرصه، نقش پررنگ تری را در اقتصاد کلان ایفا کند.

وی در پایان از اعضای سندیکای بیمه گران ایران به عنوان یک نهاد تخصصی بیمه ای خواست که در انتخاب دبیر کل نیز وضعیت حرفه ای و نگاه تخصصی خود را حفظ و تقویت کنند. شایان ذکر است در این نشست تنی چند از مدیران عامل شرکت های بیمه، مدیرعامل صندوق تامین خسارات بدنی و دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران نیز به طرح دیدگاه های خود پرداختند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=28372
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.