تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

رونق دوباره به بورس باز می‌گردد رویه دومین ارز مطرح بازار رمز ارزها چرایی حمایت فراکسیون امید از ظریف معاون استاندار: رفع موانع تولید در گیلان ضروری است   اجلاسیه دبیران امور فرهنگی و دینی صنعت آب و برق سراسر کشور برگزار شد بیوگرافی لوکا مودریچ؛ برنده توپ طلا حجاج تا سقف سه میلیون تومان خسارت اموال در ایران می‌گیرند رهاورد سفر وزیر اقتصاد به مازندران؛ از نمره قبولی در جذب اعتبارات تا تسریع در اتمام طرح‌های نیمه‌تمام قیمت خودرو در بازار آزاد یکشنبه ۱۱ خرداد ماه سالگرد درگذشت سعدی اندیشمند انساندوست افزایش تعداد کارت های بانکی تراکنش‌دار در شروع تابستان چاله نقدینگی پیش پای دولت بازگشت تورم ۵۰‌درصدی حمایت از بورس؛ چرا و چگونه؟ فوتبالیست گیلانی به اردوی تیم ملی زیر ۱۴ سال دعوت شد برداشت گیاهی آرام بخش در گلوگاه روند نزولی سکه و طلا ادامه دارد؛ سکه ۱۳ میلیون تومان ضرورت همکاری بیشتر بانک‌های خصوصی برای رونق تولید ‌زنگ خطر بدرفتاری اجتماعی امام رضا (ع) از تولد تا شهادت/ خلاصه‌ای از زندگینامه امام هشتم شیعیان تغییر مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران جنگ اقتصادی ترامپ را جدی بگیریم افزایش «حق همسر» و «اولاد» در فیش حقوقی

کد شما در این بخش
0

بهره برداری از ۲۰۶ پروژه به مناسبت هفته دولت در ماسال

  • کد خبر : 28836
  • 27 مرداد 1398 - 23:25

فرماندار ماسال از بهره‌برداری و افتتاح ۲۰۶ پروژه با اعتبار ۵۲ میلیارد و ۳۸۳ میلیون تومان در این شهرستان در هفته دولت امسال خبر داد.

محمدجواد عامر عصر یکشنبه در جلسه برنامه ریزی برگزاری هفته دولت ماسال اظهار کرد: دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی از آغاز سال ۹۷ پروژه‌هایی را با جنگ رسانه‌ای شروع کردند که انقلاب اسلامی ۴۰ سالگی خود را نبیند.
وی با اشاره به اینکه یکی از رمزهای موفقیت ما در نگاه و تکیه به نخبگان و جوانان است، گفت: دومین رمز موفقیت کشور ، استفاده از سرمایه اجتماعی یعنی مردم است و تا زمانی که حمایت و پشتیبانی مردم از نظام و مسئولان را داریم، مطمئنیم که به کشور آسیبی نمی‌رسد.
فرماندار ماسال با بیان اینکه باید در مسائل فرهنگی نگاه به بخش خصوصی داشته باشیم، خاطرنشان کرد: اصحاب رسانه باید بر خود وظیفه بدانند که نشاط را به مردم تزریق کنند و اگر مسئول و خبرنگاری خارج از این عمل اقدام کند، توپ در زمین دشمن می‌زند.
وی با اشاره به پروژه‌های دستگاه‌های اجرایی این شهرستان اظهار کرد: اگر تا ۱۰ شهریورماه سال جاری اجرای پروژه‌ها آغاز نشود تمام اعتبارات آن پروژه از کمیته برنامه‌ریزی حذف می‌شود و در این راستا مسئولان باید به جد پیگیری کنند.
عامر یادآور شد: در هفته دولت سال گذشته ۳۱۱ پروژه با اعتبار ۱۳ میلیارد و ۵۲۷ میلیون تومان و در دهه فجر ۱۵۷ پروژه با ۱۶میلیارد و ۱۵۵میلیون تومان به بهره برداری رسید ضمن اینکه از اول سال جاری تا کنون دو هتل توسط بخش خصوصی با اعتبار ۲۶ میلیارد تومان سرمایه گذاری به بهره‌برداری رسیده است.
وی با بیان اینکه ساختمان کانون فرهنگی شهرستان یک سال پیش قرار بود افتتاح شود، تصریح کرد: بی‌کفایتی عده‌ای نباید سرمایه عمومی و بیت‌المال را روز به روز از بین ببرد.
عامر با بیان اینکه این ساختمان علی رغم همه کمبودها در هفته دولت افتتاح می شود، خاطرنشان کرد: ده‌ها برنامه فرهنگی در هفته دولت برگزار می شود که دو برنامه فرهنگی توسط تربیت بدنی سپاه ماسال و جشنواره نهایی کودک و نوجوان ماسال به صورت شاخص است.

شهرستان ماسال با دو بخش مرکزی و شاندرمن در ۴۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=28836
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.