تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

مطالبات گندم‌کاران تسویه شد وضعیت سبد سهام عدالت در ۲۳ شهریور استفاده از هوش مصنوعی راهبردی برای آینده صنعت کشور است شوک تورمی به اقتصاد ایران همتی: ترازنامه بانک‌ها از دی ماه کنترل می‌شود بیش از ۹ هزار شغل در گیلان ایجاد شد تعداد کارت‌های بانکی دارای تراکنش کاهش یافت تورم آبان ماه ۹.۹ درصد شد مهندسی رودخانه‌ها نیازمند سالانه ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار سن فرسودگی خودروها چند است؟ سوداگران در تور مالیاتی سامانه مودیان ورود دادستانی به پرداخت نکردن وام ازدواج اقتصاد ایران گرفتار تله ارزی کامران دانشجو محکوم شد شناسایی تمامی جزئیات دارایی های دولت امکان پذیر شد افزایش ۹۴ درصدی ارزش معاملات بورس منطقه‌ای گیلان «ابوعلی سینا» چه شکلی بود؟ کرونا مانع از دستگیری میراث خواران گیلان نشد امسال ۲۲۰۰ تن فرآورده خام دامی از گلستان صادر شد وعده خالی ارزانی تمام زاوایای مالیات بر خانه های خالی قیمت آجیل شب یلدا چند است؟ آیین بزرگداشت روز مازندران در بابلسر

کد شما در این بخش
0

رییس دادگستری گلستان: مسوولان غله باید پاسخگوی قصور خود باشند

  • کد خبر : 29349
  • 03 شهریور 1398 - 23:13

رییس کل دادگستری گلستان گفت که تاکنون اتهامی متوجه مدیرکل شرکت غله و بازرگانی این استان نیست اما مسوولان ذیربط در قبال قصور و ضعف نظارتی که در موضوع گندم‌های آلوده داشته اند؛ باید پاسخگو باشند.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،هادی هاشمیان امروز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بازداشت مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی گلستان صحت ندارد و اکنون اتهامی متوجه ایشان نیست.

وی گفت: رییس شرکت غله و خدمات بازرگانی شهرستان گنبدکاووس با قرار وثیقه آزاد شده تا در راستی آزمایی عملکرد سیلوها همراه نماینده دادستان بر تک تک مراکز خرید و ذخیره گندم سرکشی شود.

وی افزود: در پرونده تخلف اداره غله و سیلوی گنبد ۹ نفر دستگیر شدند که برای ۵ یا ۶ نفر قرار موقت بازداشت صادر و بقیه آزاد هستند.

وی با بیان اینکه اتهام رییس اداره غله گنبد ضعف نظارت بر عملکرد زیرمجموعه است، گفت: دوربین تمام انبارها و سیلوهای اداره غله و خدمات بازرگانی گنبد به مانیتور اتاق رییس وصل بوده و ادعای ایشان مبنی بر اینکه وقت کافی برای نظارت بر همه دوربین ها را نداشته؛ پذیرفتنی نیست.

رییس دادگستری گلستان افزود: اگر فردی مسئول نظارت باشد حتی اگر ۷۰۰ دوربین به وی سپرده شود باید بر همه نظارت و کنترل کند در غیر این صورت باید این شخص از پشت میز مسوولیت به خانه برود.

هاشمیان گفت: از آنجایی که در زمان ورود گندم به سیلو و انبارهای گنبد رییس مربوطه در اتاق کارش حضور داشته ولی نظارت نداشته باید پاسخگو باشد و نامبرده هم اکنون برای راستی آزمایی سیلوها در کنار نماینده دادستان باید حتی در زیر آفتاب به همه مراکز سرکشی و گزارش عملکرد بدهد تا متعاقبا به پرونده اش در دادگاه رسیدگی شود.

وی افزود: در بحث راستی آزمایی سیلوهای گنبد تاکنون هر انباری که تخلیه یا بار کامیون ها کنترل شده ، هر یک حدود ۳۰ درصد کسری وزن داشته که خود گویای ضعف نظارت بوده است.

گفتنی است استاندار گلستان روز گذشته در نشست خبری گفته بود در بحث گندم های آلوده بزرگنمایی خبری صورت گرفته چراکه صرفنظر از توزیع نشدن محصول آلوده از مجموع دو هزار کامیون حدود ۱۴ مورد گندم آلوده داشته که نسبت کمی را شامل می شود هرچند همین اندازه هم نباید اتفاق می افتاده و مستوجب عقوبت و برخورد قضایی است.

به گزارش ایرنا بر اساس داده های سازمان جهاد کشاورزی گلستان در این استان دست کم ۲۹۷ هزار هکتار زمین گندم قابل برداشت دارد که در ابتدای برداشت محصول پیش بینی فروش یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن به دولت با نرخ تضمینی شده بود.
استان گلستان در حالی از نظر کمیت و میزان تولید گندم رتبه دوم کشور را داراست که مساحت آن بسیار کمتر از استانهای دارای پتانسیل کشاورزی همچون فارس و خوزستان است مضافاً اینکه به باور برخی کارشناسان در بحث کیفیت مقام اول ایران را دارد زیرا گلوتن موجود در محصول آن بیشتر از سایر نقاط است.

گلوتن؛ پروتئینی است که باعث کش آمدن خمیر و ترد شدن نان با کیفیت بسیار مناسب می‌شود و از این حیث گندم تولیدی در گلستان یکی از بهترین محصولات کیفی کشور است.

شهرستان گنبد در شرق استان گلستان واقع است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=29349
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.