تاریخ : پنجشنبه, ۱۹ شهریور , ۱۴۰۵ Thursday, 10 September , 2026

اخبار ویژه

راز جهش اقتصادی در شرق آسیا روی ناخوش دولت به مازندرانی ها/سهم مازندران از منطقه آزاد پوچ شد اس ام اس های تبریک روز زن دیدار با «گلپا»: ۴۲سال نخوانده‌ام، اما ماندم آزاده گیلانی: غفلت اهالی قلم از یادگاران دوران دفاع مقدس گناه نابخشودنی است سکه ۱۲ میلیون و ۵۰ هزار تومان شد عمده‌ترین مبادی تجارت کالایی ایران در دو ماهه نخست ۹۹ تخلفات سینما چه بود؟ کشف کود شیمیایی و سموم کشاورزی قاچاق در مازندران مرگ تدریجی کشاورزی مازندران در هجوم تخریب و تصرف پیش بینی خرید تضمینی ۱۰۰هزار تنی گندم در مازندران معاون توسعه مدیریت وزارت راه و شهرسازی منصوب شد دلار ۲۷ هزار و ۸۷۳ تومان است چگونه مستمری‌های بازنشستگی، ازکارافتادگی و بازماندگان را دریافت کنیم؟ بهره برداری از ۱۱۳ طرح برقرسانی هفته دولت در مازندران هر روز یک واحد صنعتی به خاک سیاه می نشیند /نرمش صبحگاهی دوای دردهای ما نیست به یک «خانم جوان و مجرد و منعطف» نیازمندیم! مستاجران قربانی اقتصاد دلالی همه دردسرهای وارش گرانی روزانه خودرو زیر سایه بی‌توجهی دولت/ زمزمه‌های بالا رفتن سود بانکی خریداران سکه از بانک مرکزی مشمول پرداخت مالیات می شوند ارقام چندگانه کسری بودجه اخذ وام قرض الحسنه برای ایجاد مجموعه اقامتی

کد شما در این بخش
0

تسهیلات ۲۴۰ هزار واحد طرح اقدام ملی پرداخت می‌شود

  • کد خبر : 31002
  • 14 مهر 1398 - 22:17

مدیرعامل بانک مسکن در خصوص تمهیدات این بانک برای اجرای طرح اقدام ملی مسکن گفت: تسهیلات ۲۴۰ هزار واحد مسکونی طرح اقدام ملی از سوی بانک مسکن تامین و پرداخت می‌شود.

ابوالقاسم رحیمی‌انارکی درخصوص طرح اقدام ملی مسکن و چگونگی تامین اعتبار برای اجرای این طرح، گفت: بانک مسکن از ۴۰۰ هزار واحد مسکونی طرح اقدام ملی، پرداخت تسهیلات به ۲۴۰ هزار واحد را تقبل کرده است که در این زمینه بخشی از تامین اعتبارات از محل صندوق پس‌انداز مسکن یکم انجام می‌شود.

مدیرعامل بانک مسکن افزود: هم‌اکنون بیش از ۳۵۰ هزار فقره حساب صندوق پس‌انداز مسکن یکم وجود دارد که حداقل‌ها را رعایت کرده‌اند. رحیمی‌انارکی ادامه داد:  بخش دیگری از تامین اعتبار طرح اقدام ملی مسکن را از محل اقساط وصولی بانک که پیش‌بینی کرده‌ایم امسال رقم قابل‌توجهی باشد انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: هم‌اکنون در جذب سپرده‌های جدید به دلیل آنکه وارد رقابت نرخ سود بانکی با سایر بانک‌ها نشده‌ایم با مشکل مواجه هستیم. مدیرعامل بانک‌مسکن تصریح کرد: امیدواریم با تمهیدات اندیشیده شده و تلاش‌هایی که برای ایجاد انضباط مالی در بانک مسکن انجام شد، نرخ سود سپرده در نیمه دوم امسال برای این بانک بهتر شود و بتوانیم منابع موردنیاز خود را در نیمه دوم سال در قالب جذب سپرده، تامین کنیم.

رحیمی‌انارکی گفت: بانک‌ مسکن همچنین یکسری از ابزارهای جدید را در دستور کار و در دست پیگیری دارد. که با این ابزارهای جدید در صدد هستیم تا بتوانیم حوزه تامین مالی طرح‌های مسکن را در بازار سرمایه توسعه و تعمیق دهیم.

وی تقویت بازار سرمایه را در اجرای طرح‌های مسکنی مستلزم همکاری سازمان بورس و اوراق بهادار و همچنین سایر نهادهای ناظر از جمله بانک‌مرکزی دانست و گفت: در این خصوص لازم است تا همکاری وزارتخانه‌های راه و شهرسازی و همچنین اقتصاد و دارایی با بانک‌مسکن بیشتر شود تا بتوانیم فعالیت‌ها را سهل‌تر به پیش ببریم.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=31002
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.