تاریخ : دوشنبه, ۴ آبان , ۱۴۰۵ Monday, 26 October , 2026

اخبار ویژه

قیمت حج به ۲۸ میلیون تومان رسید ارزش سهام عدالت کاهش یافت ماجرای زنده بودن خاشقچی استمرار صادرات مرکبات مازندران صید بیش از هزار تن ماهی در گلوگاه اعلام برنامه‌های نمایش جشنواره فیلم تصویر + جدول لزوم ایجاد پیمان‌های پولی با همسایگان/ تامین واردات از منطقه لاشه خودروی حمله تروریستی چابهار + عکس آمریکا مشتری خرمای ایران ۶۵ درصد اعتبارات مازندران به ۶ دستگاه اجرایی اختصاص یافت فریب فرصت وجه تضمین اولیه قراردادهای آتی سکه ۱۰ میلیون شد جزییات طرح سه فوریتی تعطیلی کامل کشور معامله بیش از هزار میلیون سهم در بورس منطقه ای گیلان اجرای رزمایش شمیم حسینی در مازندران/ برنامه‌ریزی برای توزیع ۱۴ هزار بسته معیشتی نان در گیلان به نرخ سردرگمی شفاف سازی مالی بانک مهر اقتصاد موج تازه کاهش ارزش پول ملی پرواز مرکبات مازندران به کشور‌های جهان صراحت ظریف مرهم توسعه زیرساخت‌ها بر زخم ناترازی‌های به ارث رسیده در مازندران قتل فجیع در پشت‌صحنه سریال +عکس ترانزیت کود شیمیایی به ترکیه از بندر امیرآباد

کد شما در این بخش
♥3

سرپرست استانداری گیلان بر تسهیل صادرات غیرنفتی از آستارا تاکید کرد

  • کد خبر : 29344
  • 03 شهریور 1398 - 23:13

سرپرست استانداری گیلان گفت: صادرات کالاهای غیر نفتی از سیاست های دولت تدبیر و امید است و باید عرضه کالاها به خارج از کشور، از مرزهای ریلی، خاکی و آبی آستارا تسهیل شود.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،به گزارش خبرنگار ایرنا ارسلان زارع روز یکشنبه در حاشیه افتتاح طرح های عمرانی و تولیدی در آستارا افزود: با توجه به موقعیت مرزی آستارا، زمینه رونق تولید و تسهیل صادرات کالاهای غیر نفتی در این شهرستان فراهم است و مسئولان از این ظرفیت به نحو احسن استفاده کنند.

وی اظهار کرد: تصویب منطقه ویژه اقتصادی آستارا فرصتی برای تسهیل تجارت خارجی و ایجاد ارزش افزوده است و تخفیف هزینه انبار، ورود و خروج کالا بدون عوارض گمرکی، مشارکت سرمایه گذاران داخلی و خارجی و رونق صنعت بسته بندی کالاهای صادراتی از مزایای منطقه ویژه اقتصادی محسوب می شود.

سرپرست استانداری گیلان ادامه داد: بهره برداری از طرح های اقتصادی متناسب با ظرفیت های بومی هر منطقه، بستر اشتغال پایدار و رونق تولید داخلی را فراهم می کند و باید به ارتقای کیفیت تولید نیز توجه شود.

زارع از مسئولان و مدیران خواست با تاسی از رهنمودهای مقام معظم رهبری، در گام دوم انقلاب با اراده محکم در خدمت به مردم و ایجاد فرصت های اشتغال برای جوانان تلاش کنند.

هفته نخست شهریور ماه سالگرد شهادت رجایی و باهنر در سال ۱۳۶۰، هفته دولت نامیده می شود و سرپرست استانداری گیلان در سفر یک روزه خود به آستارا به این مناسبت، دو باب انبار کالا در بندر و یک واحد کارخانه کیک و کلوچه را در شهرک صنعتی این شهرستان افتتاح کرد.

بندر چند منظوره آستارا با ۶۰ هکتار وسعت، به عنوان نخستین بندر بخش خصوصی کشور و نزدیک ترین مسیر حمل و نقل بین آسیا، آفریقا و اروپا برای تخلیه و بارگیری کشتی‌های ۲ هزار و ۵۰۰ تنی طراحی شده است و علاوه بر بندر، فعالیت گمرکات زمینی و ریلی آستارا نیز زمینه تجارت خارجی و حمل و نقل کالاها را فراهم کرده است و روز به روز بر رونق تجارت خارجی در این شهرستان افزوده می شود.

شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۱ هزار جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان واقع شده است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=29344
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.