تاریخ : چهارشنبه, ۱ مهر , ۱۴۰۵ Wednesday, 23 September , 2026

اخبار ویژه

قیمت خودرو در بازار آزاد در دوم بهمن ۱۴۰۰ عوارض وزارت بهداشت شامل «بیمه حوادث راننده» شخص ثالث نمی‌شود سوآپ ارزی چیست؟ برنامه وزارت صنعت برای افزایش ارتباط با ۱۵ کشور همسایه گنبدکاووس رتبه نخست پرورش ماهیان گرمابی گلستان را دارد تورم همچنان روی دور تند برگزاری سی‌ و هشتمین جشنواره موسیقی فجر در مازندران افزایش مسیرهای پروازی اولویت فرودگاه گیلان است /// طرح اصلاح قانون ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان اعلام وصول شد خروش مردم آذربایجان شرقی در جمعه خشم پیکر شهید مدافع امنیت مازندران در گلزار شهدای ساری آرام گرفت بازگشت توليد نفت به شرایط قبل از تحريم‌ دزد بد شانس معاون استاندار گلستان بر بازنگری طرحهای ساحلی خزر تاکید کرد بازی معیشت در زمین سیاست کدام مدل برلیانس برای ما مناسب است؟ الزامات رقابت‌ با استانداردهای روز دنیا در حوزه زیرساخت‌‌های بندری قیمت خودرو در بازار آزاد سه شنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ کیفر خواست رئیس وقت بانک ملی تنکابن صادر شد کشت طلای سبز در جویبار ظرفیت مرغ لاین کشور قربانی منافع واردکنندگان شد موافقت نمایندگان مجلس با تحقیق و تفحص از پرداخت حقوق‌های نامتعارف

کد شما در این بخش
1

مدیرعامل سپیدرود: برنده واقعی دربی گیلان تماشاگران باشند

  • کد خبر : 31936
  • 13 آبان 1398 - 23:51
مدیرعامل سپیدرود: برنده واقعی دربی گیلان تماشاگران باشند

مدیرعامل باشگاه سپیدرود رشت گفت: امیدوارم که برنده واقعی دربی گیلان بین تیم های فوتبال سپیدرود و ملوان بندرانزلی، تماشاگران دو تیم باشند.

افشین ناظمی روز دوشنبه در آستانه دیدار تیم های فوتبال سپیدرود رشت و ملوان بندرانزلی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همگان انتظار دارند که این دیدار بدون هیچگونه حاشیه برگزار شود و همه شاهد یک بازی زیبا باشند که در این راستا، طرفداران دو تیم در این امر نقش ویژه ای دارند.

وی افزود: البته اتنظار داریم که طرفداران ملوان بندرانزلی و سپیدرود رشت فقط از تیم خود حمایت کنند و در نهایت برنده واقعی دربی گیلان در لیگ دسته اول کشور، طرفداران این دو تیم ریشه دار و قدیمی گیلان باشند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه بازبکنان دو تیم فقط در ۹۰ دقیقه با هم رقابت می کنند و پس از آن با هم رفاقت دارند، این انتظار می رود که طرفداران نیز اینگونه رفتار کنند و در حین بازی و پس از اتمام آن، شاهد هیچگونه حاشیه ای نباشیم.

ناظمی خاطرنشان کرد: این بازی نیز همانند سایر بازی ها سه امتیاز دارد اما چون دو تیم با هم رقابت دارند و از یک استان هستند و طرفداران آنها نیز خواهان پیروزی تیم خود در این بازی هستند، بالطبع شرایط این بازی متفاوت است وگرنه به برنده این دیدار نیز فقط سه امتیاز می دهند.

وی به وضعیت تیم سپیدرود اشاره و اظهار کرد: هم اینک بازیکنان سپیدرود در آمادگی کامل بسر می برند و منتظر رویارویی در دربی گیلان هستند تا یک بازی زیبا و تماشاگرپسند را از خود به نمایش بگذارند.

وی همچنین به عدم مصاحبه بازیکنان سپیدرود قبل از برگزاری دربی گیلان نیز اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه اکثر حواشی دربی های گیلان از داخل تیم ها و به خصوص مصاحبه بازیکنان و کادر فنی ایجاد می شد، از طرف باشگاه سپیدرود به بازیکنان و کادر فنی این تیم اعلام شد که تا قبل از بازی مصاحبه نکنند و پس از پایان بازی می توانند نقطه نظرات خود را در مورد دربی گیلان اعلام کنند.

تیم های فوتبال ملوان بندرانزلی و سپیدرود رشت عصر فردا (سه شنبه ۱۴ آبان ماه) در هفته یازدهم رقابت های فوتبال لیگ دسته اول کشور در ورزشگاه تختی انزلی به مصاف هم خواهند رفت.

سپیدرود رشت هم اکنون با ۱۵ امتیاز در جایگاه هشتم و ملوان بندرانزلی نیز با دو امتیاز در انتهای جدول ۱۸ تیمی لیگ دسته اول فوتبال کشور حضور دارند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=31936
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.