تاریخ : یکشنبه, ۱۰ آبان , ۱۴۰۵ Sunday, 1 November , 2026

اخبار ویژه

تعداد کارت‌های بانکی ۵ برابر جمعیت کشور است! سنگین‌ترین صف‌های خرید و فروش سهام در ۱ مهر پس از جلسه هیأت دولت چهار هزار میلیارد تومان تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها پرداخت شد دولت و مدیریت بحران آیین بزرگداشت روز مازندران در بابلسر توزیع ۵۵ تن مرغ منجمد تنظیم‌ بازاری در آمل لزوم توسعه همکاری های اقتصادی و بانکی ایران و فیلیپین شفافیت تراکنش‌های بانکی / تشدید نظارت بانک مرکزی جهش ۳۰ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته کشف ۱۳۵۸ تخلف اضافه تناژ در جاده‌های مازندران الو اقتصاد گسترشمال مردادماه آغازی دیگر برای فعالیت فعالان هنر در گیلان   اجلاسیه دبیران امور فرهنگی و دینی صنعت آب و برق سراسر کشور برگزار شد راه اندازی قطار اربعین از ساری به کرمانشاه ۶۹ درصد ایرانی ها در سال یک بار سفر می کنند قیمت جدید بلیت پروازهای داخلی اعلام شد دمنوش ها با طبع گرم امکان افزایش بهای نفت به بیش از ۸۰ دلار برکناری رئیس و معاون ریالی شعبه دانشگاه بانک ملی شعارهای 9دی 88 چه بود؟ ۲۵۱ میلیارد تومان تسهیلات برای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی پرداخت شد علاقمندی بلاروس به استفاده از ظرفیت‌های بندر امیر آباد

کد شما در این بخش
♥1

پیکر شهید مدافع امنیت مازندران در گلزار شهدای ساری آرام گرفت

  • کد خبر : 45603
  • 02 اسفند 1399 - 23:25
پیکر شهید مدافع امنیت مازندران در گلزار شهدای ساری آرام گرفت

پیکر شهید ” مصطفی نوروزی ” از شهدای مدافع امنیت صبح امروز شنبه با حضور مردم ولایت مدار مازندران پس از تشییع خودرویی در گلزار شهدای ملامجدالدین ساری آرام گرفت.

به گزارش خبرنگار ایرنا، اگرچه پیکر این شهید از سربازان امام زمام( عج ) از طریق خودرو از میدان امام خمینی ( ره ) تا میدان ساعت ، میدان شهدا و سپس در مزار ملامجدالدین تشییع شد، اما حضور آحاد مردم به ویژه خانواده‌ شهدا با در دست داشتن قاب عکس‌های فرزندان شهیدشان نیز در مراسم امروز چشم‌گیر بوده است.

مردم همراه با تشییع خودرویی این شهید شعار مرگ بر مزدور، مرگ بر آمریکا ، مرگ بر اسرائیل ، الله‌اکبر، لااله‌الاالله، حسین حسین شعار ماست شهادت افتخار ماست و ای رهبر آزاده آماده ایم آماده سر دادند.

همچنین تشییع کنندگان با قراردادن شاخه گل هایی بر روی خودرو حامل تابوت این شهید امنیت ساروی با خانواده آنها ابراز همدردی کردند.

پیکر مطهر شهید نوروزی روز گذشته پس از ورود به استان مازندران مورد استقبال مردم سوادکوه قرار گرفت و در شهرهای پل سفید، زیراب، شیرگاه و قائمشهر به صورت خودرویی تشییع شد.

آئین وداع با پیکر شهید نوروزی نیز جمعه شب گذشته در حسینیه عاشقان کربلا ساری برگزار شده بود.

براساس اطلاعیه صادره از سوی روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت اطلاعات، به دنبال اقدامات اطلاعاتی بر روی یکی از باندهای جرائم سازمان یافته استان سیستان و بلوچستان، سه تن از سربازان جان برکف و گمنام امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در اداره ‌کل اطلاعات استان، در حین انجام وظیفه به درجه رفیع شهادت نائل آمدند که ” مصطفی نوروزی ” یکی از این شهدا بوده است.

استان مازندران از بدو پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و دوران هشت سال دفاع مقدس بیش از ۱۰ هزار و ۴۰۰ شهید، ۳۲ هزار جانباز و مجروح و ۲هزار و ۸۰۰ آزاده سرافراز تقدیم نظام اسلامی کرد.

مازندران همچنین در دفاع از حریم و حرمت اهل بیت (ع) نیز بیش از ۴۰ شهید هدیه داده است و در حال حاضر میزبان پیکر ۳۲۴ شهید گمنام است که پیکرهای پاکشان در حدود ۱۱۰ نقطه از خاک پاک استان آرام گرفته است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=45603
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.