تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

به‌روزرسانی همراه بام بانک ملی ایران بارانی شدن آسمان مازندران روز پُرترافیک توقف و بازگشایی نمادهای فرابورسی 37 میلیون کجاست؟ مبلغ تراکنش خودپردازها به ۳ هزار و ۳۳۹ میلیارد ریال رسید تولید و تامین ۳۵هزار تن کاغذ کتب درسی وزارت آموزش پرورش در مازندران نماز رهبر انقلاب بر پیکر آیت‌الله مصباح یزدی مربی داماش: بازی بسیار سختی برابر استقلال خوزستان داشتیم فهرست شرکت‌های دانش‌بنیان معاف از مالیات اعلام شد افزایش تقاضای هند و روسیه برای کیوی مازندران تولید محصولات باغی ۱۲ میلیون تن برآورد شد قیمت روز سکه و طلا در بازار مازندران محصولات کشاورزی ۵۵ درصد صادرات گیلان را تشکیل می دهد چهار هزار تن روغن خوراکی در راه مازندران است دستمزد کارگران برای امسال شناور پیش‌بینی شده است شاسی بلند‌های ۱۲ سیلندر بازار مسکن اسیر رکود مطلق/ تلاطم نفتی در دولت آینده ترامپ و خاورمیانه پرداخت ۳ هزار و ۵۴۷ میلیارد تومان به وزارت جهاد کشاورزی و فرهنگ و ارشاد دستگیری ۱۱۶ متجاوز عرصه میراث فرهنگی در مازندران توسعه پایدار کلاله در گرو رونق بیشتر صنایع تبدیلی است تولید بیش از یک میلیون خودرو بیشترین سهم اشتغال کشور متعلق به کدام بخش است؟

کد شما در این بخش
2

۷۱۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید در گیلان پرداخت شد

  • کد خبر : 33974
  • 18 دی 1398 - 19:21
۷۱۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید در گیلان پرداخت شد

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان و دبیر کارگروه رفع موانع تولید استان از پرداخت ۷۱۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید در استان از پانزدهم شهریور امسال تاکنون ؛ خبر داد.

فرهاد دلق پوش روز  چهارشنبه در جلسه کارگروه رفع موانع تولید استان در رشت  با بیان اینکه گیلان در حال حاضر از لحاظ تسهیلات پرداختی جایگاه دهم و از لحاظ مبلغ پرداختی در جایگاه  دوازدهم قرار دارد ، اظهار داشت: با وجود جایگاه  مطلوب  استان باید پرداخت تسهیلات با  شتاب بیشتری انجام شود.

وی  با بیان اینکه از پانزدهم شهریور در مجموع  ۴۸۸ مورد  تسهیلات رونق تولید در گیلان  پرداخت شده است، افزود: از یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان  اعتباری که از پانزدهم شهریور سال ۹۸ ابلاغ شده تا کنون؛  افزون بر ۷۱۵ هزار میلیارد تومان  معادل ۵۴.۳۲ درصد اعتبار پیش بینی شده استان پرداخت شده است.

دلق پوش یکی از ابزارها را برای خنثی کردن توطئه های دشمنان نشاط و پویایی عنوان و خاطرنشان کرد: با حمایت از تولید ، اشتغالزایی و رونق اقتصادی می توانیم  نشاط و پویایی  در کشور ایجاد و  توطئه های دشمنان را نیز خنثی کنیم.

دو هزار و ۹۴۸ واحد صنعتی در گیلان فعال است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=33974
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.