تاریخ : پنجشنبه, ۳۰ مهر , ۱۴۰۵ Thursday, 22 October , 2026

اخبار ویژه

برداشت کلزای مازندران دو هفته زودتر از سال قبل آغاز شد سهم ۳۲ بانک و موسسه اعتباری از تراکنش‌های فروردین ماه علی علیزاده: اردنگی بزرگتری درانتظار نماینده سراوان است دلهره مجلس از ناترازی بودجه ۱۴۰۲ علت کاهش یک میلیون تومانی حقوق آذر ماه بازنشستگان اعلام شد تبعیض مالیاتی اعطای تسهیلات در بانک مسکن سرعت گرفت جزییات پرداخت سبد کالا به ۶۰ میلیون ایرانی پیش‌بینی تامین مالی ۶۱ هزار میلیارد تومانی از واگذاری دارایی‌ها کلاهبرداری ۱۲ میلیارد ریالی با ترفند پیش فروش منازل برداشت ۲۵ هزار هکتار از شالیزار‌های بزرگترین قطب برنج ایران ۳ ریسک پیش روی اقتصاد زیتون نر و احکام ابتر در کشاورزی! پرداخت ۱۹ هزار فقره تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج در سال جاری مشتریان بانکی بخوانند بازی با قیمت خودرو/جبران کسری از جیب مردم جزییات دادگاه علنی پرونده پرهام گلستان اعلام شد دخترها آب چشمه را قیچی نمی‌کنند؟ فراخوان پویش «صدای بیداری» و «کاغذ سرخ » در مازندران منتشر شد بیشترین طلاق‌ها در پنج سال اول زندگی سرگیجه آمریکا و اسرائیل از چرخش «نور» به دور زمین حکایت معاون وزیر شدن داماد روحانی فواید سیب

کد شما در این بخش
♥1

بازگشت ۴۱۷ واحد راکد و نیمه تعطیل به چرخه تولید در گیلان

  • کد خبر : 35238
  • 05 فروردین 1399 - 17:57
بازگشت ۴۱۷ واحد راکد و نیمه تعطیل به چرخه تولید در گیلان

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان از بازگشت۴۱۷ واحد صنعتی راکد و یا نیمه تعطیل در سال گذشته به چرخه تولید استان خبر داد.

فرهاد دلق  پوش با اشاره به کارگروه‌های رفع موانع تولید و دستاوردهای آن در سال گذشته افزود: به همت مسئولان مرتبط با حوزه تولید و توجه ویژه استانداربا برگزاری کارگروه‌های رفع موانع تولید به تولیدکنندگان بیش از هزار و ۲۰۰ میلیارد و ۸۵ میلیون تومان تسهیلات ویژه پرداخت شد.

وی خاطرنشان کرد: بازگشت بیش از ۴۱۷ واحد راکد و نیمه تعطیل گیلان به چرخه تولیداستان یکی از آثار مثبت برگزاری جلسات کارگروه رفع موانع تولید در استان است که به گواه آمار تأثیرگذاری بسیار چشمگیری داشته است.

وی گیلان را براساس آخرین آمار اخذ شده از سامانه رفع موانع تولید در تعداد پرداختی‌های پارسال دارای رتبه کشوری عنوان و تصریح کرد: واردات غیرضروری برخی از محصولات نظیر استثنائات تجاری چون مناطق آزاد، کالای مسافری، کوله‌بری، ‌ ملوانی از جمله موانع عمده بخش تولید در وضعیت کنونی است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان همچنین قدیمی بودن ماشین‌آلات برخی از صنایع را زمینه‌ساز کاهش بهره‌وری عوامل تولید و فرسایش در این حوزه برشمرد و گفت: بانکداری غیراصولی و بنگاه‌داری بانک‌ها، نقص کلی و جزئی در زنجیره تولید و کمبود مواد اولیه برای ازدیاد ارزش افزوده محصولات صنعتی از دیگر موانع بخش تولید در استان است.

صادرات افزون بر ۴۸۲ میلیون دلاری گیلان طی سال گذشته

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان همچنین از صادرات افزون بر ۴۸۲ میلیون دلاری استان در یازده ماه سال گذشته خبر داد.

وی افزود: این آمار با توجه به ارائه آمار گمرکی طی ۱۱ ماه گذشته می باشد که انتظار می رود با ارائه آمار صادرات یکماه پایانی سال این میزان از ۵۰۰ میلیون دلار هدفگذاری شده بیشتر باشد.

گیلان دارای دو هزار و ۹۵۰ واحد صنعتی  فعال است.

ایرنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=35238
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.