تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

ماجرای عجیب تغییرکاربری زمین اهدایی در آلوکنده نکا عکس کریسمسی رونالدو و خانواده اتحادیه صنفی؛ مسئول نظارت یا توجیه تخلفات!؟ علیه دموکراسی! برخورد با ۱۴۱ مورد تخلف برداشت غیرمجاز شن و ماسه در گیلان بیکاران با درآمد بلاتکلیفی در واگذاری 94 بنگاه‌ دولتی آخرین محدودیت های جاده های شمال امام‌جمعه نوشهر از طولانی شدن افتتاح یک طرح عمرانی انتقاد کرد احیای بیش از ۳۰۰۰ تعاونی روستایی در کشور دلار در کانال ۱۰ هزار تومان/ حباب۵۰ در صدی همکاری محیط زیست مازندران و یونسکو کلیات طرح مالیات بر عایدی سرمایه تصویب شد کاهش نرخ سود بازار بین بانکی در سال ۹۸ کلاهبرداران سکه‌های تقلبی در بهشهر دستگیر شدند بانک قرض‌ الحسنه مهر 11 ساله شد سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی باید کامل اجرایی شود دستگیری مدیر متخلف بانکی تولید ۳۵۰ تن یاقوت سرخ در بابل ماجرای مشاهده حیوان عجیب در قایمشهر جزئیات آتش سوزی صبحگاهی در بابل قیمت سکه و طلا در بازار مازندران بهره برداری از ۹۷ پروژه راهداری و حمل و نقل در هفته دولت

کد شما در این بخش
0

تسهیلات بانکی ۲۳ درصد افزایش یافت

  • کد خبر : 35815
  • 26 فروردین 1399 - 22:35
تسهیلات بانکی ۲۳ درصد افزایش یافت

آمارهای بانک مرکزی از افزایش ۲۶.۹ درصدی مانده سپرده‌ها و ۲۳ درصدی مانده تسهیلات بانکی در پایان آذر ۹۸ نسبت به مقطع مشابه سال قبل حکایت دارد.

گزارش بانک مرکزی از وضعیت کل مانده سپرده‌ها و تسهیلات ریالی و ارزی بانک‌ها و موسسات اعتباری در پایان آذر ماه سال ۱۳۹۸ حاکی از آن است که مانده کل سپرده‌ها بالغ بر ۲۴۷۱۶.۹ هزار میلیارد ریال شده که نسبت به مقطع مشابه سال قبل ۵۲۳۴.۸ هزار میلیارد ریال (۲۶.۹ درصد) و نسبت به پایان سال قبل معادل ۴۰۴۳.۵ هزار میلیارد ریال (۱۹.۶ درصد) افزایش نشان می‌دهد.

بیشترین مبلغ سپرده‌ها مربوط به استان تهران با مانده ۱۳۲۹۵.۴ هزار میلیارد ریال و کمترین مبلغ مربوط به استان کهگیلویه و بویراحمد معادل ۶۵.۴ هزار میلیارد ریال است.

مانده کل تسهیلات بالغ بر ۱۷۴۰۹.۲ هزار میلیارد ریال است که نسبت به مقطع مشابه سال قبل ۳۲۵۳.۷ هزار میلیارد ریال (۲۳ درصد) و نسبت به پایان سال قبل ۲۳۱۹ هزار میلیارد ریال (۱۵.۴ درصد) افزایش داشته است. بیشترین مبلغ تسهیلات مربوط به استان تهران با مانده ۱۱۱۶۴.۵ هزار میلیارد ریال و کم‌ترین مبلغ مربوط به استان کهگیلویه و بویر احمد معادل ۶۲.۸ هزار میلیارد ریال است.

شایان ذکر است نسبت تسهیلات به سپرده‌ها بعد از کسر سپرده قانونی ۷۸.۵ درصد است که نسبت به مقطع مشابه سال قبل و پایان سال قبل، به ترتیب ۲.۴ و ۲.۸ واحد درصد کاهش نشان می‌دهد. نسبت مذکور در استان تهران ۹۲.۷ درصد و استان کهگیلویه و بویراحمد ۱۰۸.۲ درصد است.

بانک مرکزی توضیح داده است که یکی از علل مهم بالا بودن رقم تسهیلات و سپرده‌ها در استان تهران استقرار دفاتر مرکزی بسیاری از شرکت‌ها و موسسه‌های تولیدی سایر استان‌ها در استان تهران بوده و عمده فعالیت‌های بانکی آنها توسط شعب بانک‌ها و موسسه‌های اعتباری استان تهران انجام می‌شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=35815
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.