تاریخ : دوشنبه, ۴ آبان , ۱۴۰۵ Monday, 26 October , 2026

اخبار ویژه

بلک‌بری تنها بازمانده گوشی‌های صفحه‌کلیددار افت ۱۱۵ هزار تومانی قیمت سکه در بازار+جدول چگونه مستمری‌های بازنشستگی، ازکارافتادگی و بازماندگان را دریافت کنیم؟ رشد ۵۰ درصدی صادرات بنادر شمالی کشور در ۳ ماهه نخست سال اولویت گیرندگان دریافت وام ودیعه مسکن در گیلان مشخص شد مجلس جلوی استرداد درآمدهای مالیاتی را خواهد گرفت؟ قیمت خودرو در بازار آزاد در ۲۲ دی ۱۴۰۰ آیین‌نامه اجرایی افزایش سرمایه به کمیسیون اقتصاد دولت رسید جایگاه نخست گمرکات مازندران در صادرات فرآورده‌های لبنی ۱۰ بازنشسته از نهاد ریاست جمهوری رفتند برداشت بیش از ۱۸ هزار تن زیتون در گیلان حذف دلار از سیستم گزارشگری گمرک کلید خورد+جدول بیش از 138 میلیون سهم به ارزش 37میلیارد تومان دادو ستد شد حمایت از تولید داخلی یک ضرورت است / واردات محور آفت است نفس های کم رمق گردشگری مازندران در زمان کرونا مبلغ تراکنش‌های شاپرکی اردیبهشت ماه ۱۰۱ درصد رشد کرد برنامه نسخه نویسی الکترونیکی در مازندران رونمایی شد تامین بیش از ۷.۲ میلیارد دلار ارز واردات کالاهای اساسی و دارو تهاتر نفتی؛ مزایا و معایب شرط صادرات ۲.۳ میلیون بشکه نفت/ مبادی رسمی جولانگاه کالای قاچاق! تخصیص قریب۱۶میلیاردتومان تسهیلات ارزان قیمت به مسکن محرومین املش نوای هودی‌خوانی؛ گوش‌نواز کودکان ترکمن محدودیت‌های مقررات بانکی را چگونه ببینیم؟

کد شما در این بخش
♥1

توان عملی واحدهای نیروگاه نکا ۲۳ مگاوات افزایش یافت

  • کد خبر : 38317
  • 21 تیر 1399 - 21:57
توان عملی واحدهای نیروگاه نکا ۲۳ مگاوات افزایش یافت

اوایل تیرماه واحد چهار بخار این نیروگاه به دلیل شکسته شدن یکی از پره ها و آسیبدیدن پره مجاور آن از مدار خارج شد، در شرایط عادی برای انجام این فعالیت تعمیراتی ۱۵ روز زمان پیشبینی می شود.

مدیرعامل شرکت مدیریت تولیدبرق نکا در مراسم بهره برداری از پروژه افزایش توان عملی واحدهای نیروگاه شهیدسلیمی نکا با اعلام این خبر افزود: با توجه به عمر بالای تجهیزات، بازدهی تولید واحدها تا حدودی کاهش یافته بود، برای بازیابی توان و استفاده بهینه از ظرفیت های موجود واحدها و با اتکا به توانمندی و ظرفیت های فنی و تخصصی همکاران خود چندین پروژه بهسازی و بازسازی را با حدود ۳۳۵ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در زمان خروج واحدهای بخار و سیکل ترکیبی جهت انجام تعمیرات اجرا کردیم که در نتیجه توان عملی واحدها ۲۳ مگاوات افزایش یافت.
 محسن نعمتی در ادامه به اجرای ۱۲ پروژه رفع موانع و محدودیتهای تولید در نیروگاه نکا اشاره کرد و گفت: با اجرای این پروژه ها اهدافی از قبیل افزایش توان تولید و بهبود راندمان واحدها، افزایش پایداری واحدها، افزایش ضریب آمادگی واحدها، کاهش مصرف آب دمین به میزان ۲۰ مترمکعب در ساعت، کاهش نرخ خروج اضطراری، کاهش مصارف آب و سوخت، کاهش مصرف انرژی داخلی واحدها، استفاده از توان متخصصان داخلی، کمک به رونق اقتصادی و جلوگیری از خروج ارز از کشور محقق شده است.
 وی در ادامه بر اهتمام جدی و تمرکز نیروگاه به ساخت داخل و حمایت از تولید داخلی تأکید کرد و گفت: با توجه به تحریمهای ظالمانه در سالهای اخیر، با پیگیریهای اداره ساخت داخل این شرکت و توانمندی سازندگان داخلی بالغ بر ۱۳۰۰ سری از قطعات نیروگاه به تعداد بیش از ۵۹ هزار عدد با کیفیتی خوب و قابل رقابت با مشابه خارجی طراحی و تولید شد که اکنون در حال بهره برداری از آنها هستیم.
 نعمتی با اشاره به قدمت ۴۰ ساله واحدهای نیروگاه نکا، گفت: اوایل تیرماه واحد چهار بخار این نیروگاه به دلیل شکسته شدن یکی از پره ها و آسیبدیدن پره مجاور آن از مدار خارج شد، در شرایط عادی برای انجام این فعالیت تعمیراتی ۱۵ روز زمان پیشبینی می شود ولی بدلیل وقوع این حادثه در ایام پیک مصرف تابستان و نیاز شدید شبکه همکاران توانمند و متعهد ما با همت مثالزدنی و روحیه جهادی در دمای نفسگیر بالای ۵۰ درجه سانتیگراد محیط کاری و رطوبت ۹۰ درصدی هوا توانستند این فعالیت دشوار تعمیراتی را در کمتر از ۳ شبانه روز به سرانجام برسانند و رکورد تازهای در تعمیرات توربین به ثبت برسانند.
 مدیرعامل شرکت مدیریت تولیدبرق نکا در پایان با بیان اینکه تمامی هفت واحد نیروگاه نکا با آمادگی کامل در مدار هستند، افزود: در زمان انجام تعمیرات میاندوره ای همه واحدها و نیز تعمیرات اساسی واحدهای یک و دو، سرویس و تستهای لازم بر روی تمامی تجهیزات نیروگاه انجام شد تا در تابستان بتوان از تمام ظرفیت این واحدها برای تولید انرژی استفاده کرد.
لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=38317
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.