مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گیلان گفت : فرصت های سرمایه گذاری در این استان به دلیل تاثیر آن در اقتصاد کشور باید با رویکرد و نگاه ملی دنبال شود.
یونس رنجکش عصر دوشنبه در جلسه کمیته فنی بررسی طرح ایجاد اسکله و بندر خصوصی در گیلان افزود : باید با نگاه هم افزایی و توجه به اثرات ملی سرمایه گذاری در استان زمینه های جذب سرمایه گذاران را فراهم کنیم.
وی تاکید کرد : سرمایه گذاران بسیاری با توجه به موقعیت های خاص گیلان تمایل به سرمایه گذاری در این استان دارند که گاهی به دلیل نگاه های بخشی از سوی دستگاههای اجرایی موانعی در مسیرشان ایجاد و موجب دلسردی متقاضیان و یا طولانی شدن اجرای پروژه ها می شود.
وی گفت : فرصت های سرمایه گذاری در گیلان ضمن توجیه پذیر بودن و جذاب بودن برای سرمایه گذاران، دارای ابعاد اثربخشی در سطوح ملی است که نباید در چهارچوب و یا برخوردهای سلیقه ای با رویکردهای محلی و بخشی نگری های سازمانی قرار گیرد.
به گفته وی، یکی از زمینه ها و فرصت های جدیدی که در گیلان با تاکید دولت و پیگیری های استانداری دنبال می شود، توسعه زراعت چوب و تامین چوب مورد نیاز صنایع وابسته سلولزی است که بخشی از این نیازها باید از طریق واردات تامین شود.
وی ادامه داد : تشویق سرمایه گذاران برای استفاده از ظرفیت های بندری گیلان در واردات چوب با توجه به الزامات مربوط به واردات چوب با پوست و همچنین در صورت نیاز ایجاد اسکله های اختصاصی می تواند نقش مهمی در این زمینه داشته باشد.
رنجکش، تامین نیاز صنایع و اشتغالزایی و گردش بالای مالی در کنار تولید ارزش افزوده و تکمیل زنجیره ارزش در صنایع سلولزی را از مهمترین دستاوردهای استفاده از این فرصت در گیلان در کنار حفظ و صیانت از منابع طبیعی و جنگلی های استان عنوان کرد.
مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گیلان خاطر نشان کرد : باید تلاش کنیم تا از همه ظرفیت ها در راستای توسعه استان و با توجه به قابلیت هایی که در گیلان وجود دارد، استفاده کنیم.
گیلان بواسطه برخورداری از مرز دریایی و خشکی، زیرساخت های ریلی، جاده ای، دریایی و هوایی و موقعیت آب و هوایی دارای فرصت های بسیار در سرمایه گذاری است.