تاریخ : پنجشنبه, ۳۰ مهر , ۱۴۰۵ Thursday, 22 October , 2026

اخبار ویژه

اقدامات سیستماتیک بانک ملی ایران برای آزادسازی منابع محبوس جاده‌های ارتباطی مازندران به پایتخت یکطرفه شد مسئولیت‌پذیری اجتماعی عامل همگرایی نامه کودک 8ساله به روحانی پرداخت پول مالباختگان پرونده پرهام رهبر معظم انقلاب: فلسطین مسئله‌ای نیست که قابل فراموش شدن باشد افزایش قیمت ارز خوب یا بد؟ قیمت طلا و سکه در بازار مازندران افزایش سرمایه ۶۲ هزار میلیارد تومانی بانک‌های دولتی نگاهی به عملکرد مهم تنگه ها کاهش ۲۰ هزار تومانی قیمت سکه مشکلات صادرات مرکبات به چین برطرف شد تعیین تکلیف قطعه ۳ آزاد راه تهران – شمال به زودی افزایش 13درصدی ارزش صادرات مازندران ساماندهی موسسات و واحدهای مالی اعتباری حوزه تعاون روستایی معاون استاندار: رفع موانع تولید در گیلان ضروری است تشدید بحران اقتصادی نصب دو سامانه جدید هواشناسی در جاده چالوس تردید نکنید، تنگه هرمز را ببندید مخالفت مردم ژاپن با پیوستن به ائتلاف دریایی آمریکا در خلیج‌فارس بنزین در کشور با نرخ کمتری به مردم عرضه می‌شود ۳۹۰ میلیارد ریال اعتبار برای بازآفرینی شهری مازندران تخصیص یافت ردپای «صیاد» در کاهش چک‌های برگشتی

کد شما در این بخش
♥3

سرمایه‌گذاری ۵۵ هزار میلیارد تومانی در مناطق آزاد تا ۱۴۰۰

  • کد خبر : 40731
  • 06 مهر 1399 - 16:47
سرمایه‌گذاری ۵۵ هزار میلیارد تومانی در مناطق آزاد تا ۱۴۰۰

معاون اقتصادی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی از اجرای حدود ۶۰۰ طرح عمرانی به ارزش بیش از ۵۵ هزار میلیارد تومان تا سال ۱۴۰۰ و پایان دولت دوازدهم در این مناطق، خبر داد.

به نقل از فرینا،  احمد جمالی افزود: ارزش سرمایه گذاری این طرح‌ها بیش از ۵۵ هزار میلیارد تومان است که ایجاد اشتغال ۱۰۲ هزار نفر را در پی خواهد داشت. جمالی به سرمایه گذاری در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی اشاره کرد و گفت: سرمایه گذاری در این مناطق هم قطعاً متاثر از شاخص‌های کلان اقتصادی است.

وی با بیان اینکه تحریم‌ها و کرونا تاثیر خود را بر همه فعالیت‌ها در اقتصاد جهان و ایران گذاشته است افزود: سرمایه گذاری در مناطق آزاد در مقایسه با سال‌های گذشته، امیدوار کننده و فعالیت همانند گذشته در حال انجام است.

معاون اقتصادی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی از سرمایه گذاری داخلی بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومانی و بیش از ۲۰۰ میلیون دلاری خارجی در این مناطق در سال گذشته خبر داد و گفت: عمده سرمایه گذاری‌ها در مناطق آزاد از سوی بخش خصوصی انجام می‌شود ضمن اینکه مناطق آزاد فرصت مناسبی را برای حضور فعال بخش خصوصی فراهم کرده که الگوی خوبی در زمینه سرمایه گذاری، تولید و صادرات برای سرزمین اصلی است. سیاست‌ها و برنامه‌هایی که در سال‌های گذشته برای مناطق آزاد اتخاذ شده اکنون به بار نشسته و هر کدام از مناطق یک کارگاه واقعی تولید و اشتغال است.

وی با اشاره به کاهش سرمایه گذاری در دو ماه فروردین و اردیبهشت امسال گفت: اما بعد از این مدت، افزایش سرمایه گذاری را شاهد بودیم. معاون اقتصادی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی به ستاد جهش تولید در دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد اشاره کرد و افزود: این ستاد همه مسائل سرمایه گذاری و تولید را رصد می‌کند.

جمالی افزایش ظرفیت واحدهای تولیدی جدید را از برنامه‌های مناطق آزاد بیان کرد و گفت: حل مسائل و مشکلات تولیدی که فعالیت آنها به علت مشکلاتی راکد مانده، از دیگر برنامه‌های دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد است. شرکت‌ها یا واحدهای تولیدی مناطق آزاد که فعالیتشان راکد مانده به نسبت سرزمین اصلی کمتر است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=40731
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.