تاریخ : پنجشنبه, ۱۹ شهریور , ۱۴۰۵ Thursday, 10 September , 2026

اخبار ویژه

«کپور» در صدر صید ماهیان استخوانی از دریای مازندران مردم سالاری دینی از دستاوردهای انقلاب است صید ۸۹ تن ماهی استخوانی در سواحل بندرکیاشهر جزییات معاملات املاک کلنگی/قیمت از متری ۵۰هزار تا ۶۳ میلیون تومان سرنوشت شعب بانک سپه پس از ادغام چه می‌شود؟ توافقی برای افزایش روابط در حوزه حمل و نقل با ترکمنستان تولید خودرو چهار برابر شد ۴نماینده شمالی ممنوع شده اند /یک مازندرانی سه گیلانی و صفر گلستانی سرپرست اداره کل میراث فرهنگی مازندران منصوب شد ۱۵ هزار مازندرانی تسهیلات نهضت ملی مسکن را دریافت کردند زمستان سخت اروپا و زمستان سرد ما! مقام معظم رهبری درگذشت آیت‌الله حاج شیخ محمد آصف‌محسنی را تسلیت گفتند بوکسور گیلانی به اردوی تیم ملی جوانان دعوت شد چرخ پنج واحد صنعتی مازندران هفته دولت به حرکت در می‌آید بازگشت قیمت کالا‌های اساسی به شهریور ۱۴۰۰ منتفی شد گزینه قطعی ملت ایران مقاومت است/ مذاکره سم است؛ جنگ هم نمی‌شود حرکت روزانه قطار رشت به مشهد رییس سازمان حفظ نباتات کشور: اگر ملخ‌ها کنترل نمی‌شدند به شمال می‌رسیدند زیرساخت‌های منطقه آزاد انزلی به عنوان درگاه بازار روسیه باید توسعه یابد خسارت ۲۹۶ میلیارد ریالی سیل بهاری به مراوه‌تپه هشتمین نشست رییس کل بانک مرکزی با اقتصاددانان برگزار شد بورس مازندران در هفته ای که گذشت امهال اقساط دریافت‌کنندگان تسهیلات ارزی و ریالی ویژه کرونا

کد شما در این بخش
0

۳۲ تن روغن خوراکی در شهرستان صومعه سرا در حال توزیع است

  • کد خبر : 41869
  • 14 آبان 1399 - 13:08
۳۲ تن روغن خوراکی در شهرستان صومعه سرا در حال توزیع است

فرماندار صومعه سرا با بیان اینکه هیچ گونه کمبود کالاهای اساسی به ویژه روغن در این شهرستان وجود ندارد، گفت : هم اکنون ۳۲ تن روغن خوراکی در سطح شهرستان در حال توزیع است.

سید جلال  سید محمدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود :از دیروز توزیع پنج تن روغن در دو فروشگاه افق کوروش این شهرستان انجام شده است.

وی  فعالیت کارخانه تولید روغن کندوج صومعه سرا را یکی از ظرفیت های خوب شهرستان برشمرد و اظهار داشت: در راستای رفع نگرانی های مردم و طبق هماهنگی های به عمل آمده این کارخانه در شهرک صنعتی به یک عنوان فرصت با افزایش ظرفیت تولید، روغن مورد نیاز شهرستان را تامین و بازار را متعادل می کند.
فرماندار صومعه سرا در ادامه تصریح کرد : در راستای تامین روغن مورد نیاز بازار از فردا چهارشنبه ۱۴زآبان ماه بیش از ١۵ تن روغن نیز از طریق کارخانه کندوج به بازار تزریق شود.

وی تصریح کرد : به مردم اطمینان  می دهم که که بازار تحت کنترل و رصد است و با تشدید بازرسی ها با هرگونه گرانفروشی و احتکار به شدت برخورد می کنیم.

وی افزود: با رایزنی های صورت گرفته با یکی از کارخانه های تولید روغن در شهرک صنعتی رشت نیز ١٢ تن روغن دیگر تامین و طی چند روز آینده درسطح شهرستان صومعه توزیع می شود.

سید محمدی عنوان کرد : در پاسخ به مطالبات و رفع دغدغه به حق مردم همه ظرفیت شهرستان را جهت تامین ارزاق مایحتاج عمومی به کار گرفته ایم و با کنترل بازار، همراهی مردم و پرهیز از بروز هیجان کاذب در بازار شاهد آرامش وامنیت روانی جامعه خواهیم بود زیرا همه دستگاهها در کنار هم تلاش می کنند نگرانی های موجود کاهش داده شود.

وی در ادامه بر الزام نظارت مستقیم اداره صنعت، معدن و تجارت بر توزیع، رصد و کنترل بازار تاکید کرد و اظهار داشت: در خصوص توزیع مرغ مشکلی وجود ندارد هم اکنون مرغ به قیمت مصوب ۱۹هزار و ۱۰۰ تومان در سطح شهرستان درحال توزیع است.
سید محمدی در ادامه افزود :طبق رصد و بازرسی های صورت گرفته کمبود مرغ در شهرستان صومعه سرا نداریم، و روزانه ۱۱ تن مرغ مورد نیاز شهرستان تهیه و به قیمت مصوب در بازار توزیع می شود.
شهرستان صومعه سرا با حدود ۱۳۰هزار نفر جمعیت و سه بخش مرکزی، تولمات و گوراب زرمیخ در ۲۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=41869
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.