تاریخ : دوشنبه, ۴ آبان , ۱۴۰۵ Monday, 26 October , 2026

اخبار ویژه

استقرار نظام هوشمند مالیاتی/ روابط چهره به چهره حذف می‌شود از قصه دردناک احتکار تا غصه تلخ بی نظارتی/وقتی گوشت های خوب گند می آیند تاثیر روانی بر بازار ارز کاهش ۱۱ درصدی تعداد چک‌های برگشتی حواشی هشتمین جشن کتاب سال سینما وقف مغازه ۴ میلیارد ریالی در سوادکوه فروش ۳۰ درصد مرحله دوم سهام عدالت بعد از عید غدیر سرایت تکه‌تکه شدن سیاست به اینترنت قیمت خودرو در بازار آزاد در ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۲۵۰ طرح گمیشان در هفته دولت زیان ۵۶ میلیارد ریالی کرونا به آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای گلستان آبگیری مزارع پرورش ماهی در گلستان آغاز شد علت نوسانات اخیر بازار گوشت چیست؟ فریب فرصت کلاهبرداری میلیاردی از طریق فروشگاه اینترنتی جعلی «علی سردارافخمی» معمار ایرانی درگذشت واکنش واعظی به استیضاح رئیس‌جمهور کارگاه‌های صنایع دستی، فرصت نوظهور توسعه عباس‌آباد مازندران حزب جمهوری اسلامی تاسیس و فعالیت سفته‌بازان بزرگ در بورس صادرات ۷۰۰ تن کیوی از نوشهر به خارج کشور آخرین وضعیت تعیین تکلیف سپرده گذاران “آرمان” قیمت سکه و طلا در بازار آزاد مازندران

کد شما در این بخش
♥1

۹۷ مورد تخلف نانوایی های آستانه اشرفیه شناسایی شد

  • کد خبر : 42515
  • 02 آذر 1399 - 18:32
۹۷ مورد تخلف نانوایی های آستانه اشرفیه شناسایی شد

رییس اداره صنعت ، معدن و تجارت آستانه اشرفیه از شناسایی ۹۷ مورد تخلف نانوایی های این شهرستان از ابتدای سالجاری تاکنون خبر داد.

محمدرضا حامیان روز یکشنبه  در گفتگو با خبرنگار ایرنا ، با اشاره به اینکه این تعداد تخلف طی اجرای ۷۷۶ مورد بازرسی توسط بازرسان این اداره شناسایی شده افزود: نانوایی های متخلف در این بازرسی های نظارتی به پرداخت بیش از ۷۶ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شده اند.

وی با بیان اینکه هم اکنون تعداد ۱۹۳ واحد نانوایی در مناطق شهری و روستایی این شهرستان فعالیت دارند افزود: از ابتدای امسال تاکنون  تعداد ۳ هزار و ۴۵۰ مورد بازرسی توسط بازرسان اداره صنعت ، معدن و تجارت این منطقه از واحدهای صنفی فعال صورت گرفته است.

به گفته حامیان،  در این بازرسی ها تعداد ۳۳۲ مورد تخلف صنفی شناسایی و متخلفان به پرداخت بیش از ۳۶ میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شده اند ، ضمن آنکه طی این مدت تعداد ۱۴۲ گشت مشترک نیز با همکاری دستگاه های نظارتی و اجرایی در این شهرستان انجام شده است.

وی همچنین یادآور شد: از ابتدای امسال تاکنون تعداد ۳۱۴ گزارش مردمی نیز از طریق تلفن ۱۲۴ به بازرسان این اداره اعلام و  سریعا نسبت به بررسی مشکلات و مسائل عنوان شده از سوی مردم اقدام شده است.

حامیان  با تاکید بر اینکه نظارت بر واحدهای صنفی این شهرستان همچنان تداوم خواهد یافت ،  اظهار داشت: این نظارت ها با هدف کنترل بازار در منطقه انجام می شود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه امسال ۱۱۰ تن سهمیه مرغ منجمد به این شهرستان اختصاص یافته اظهار داشت: از این میزان ، ۹۲ تن مرغ منجمد جذب و به مصرف کنندگان عرضه شده و جذب ۱۸ تن مرغ منجمد نیز در دستور کار قرار دارد.

رییس اداره صنعت ، معدن و تجارت آستانه اشرفیه گفت: در این مدت ۴ تن سهمیه  گوشت قرمز و ۶۳ تن شکر نیز در این شهرستان جذب و توزیع شده  ضمن آنکه ۶۸ تن سهمیه روغن مایع خانوار نیز به این شهرستان اختصاص یافته که از این میزان ۱۵ تن جذب و توزیع شده و جذب  ۵۳ تن روغن صنفی نیز در دست اقدام قرار دارد.

تعداد ۵ هزار و ۸۰۰ واحد صنفی تحت پوشش ۲۱ اتحادیه در شهرستان آستانه اشرفیه واقع در شرق استان گیلان  فعالیت دارند.

شهرستان آستانه اشرفیه با داشتن دو بخش مرکزی و بندر کیاشهر دارای ۱۰۵ روستا و حدود ۱۰۸ هزار نفر جمعیت است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=42515
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.