تاریخ : یکشنبه, ۳ آبان , ۱۴۰۵ Sunday, 25 October , 2026

اخبار ویژه

رنج می بریم جستجوی راهی به روشنایی در دنیای تاریکی برشی از زندگی پرندگان مهاجر در میانکاله کدام دهک‌ها مشمول دریافت کالابرگ پنجم می‌شوند؟ توافق اولیه مونتاژ خودروی “لادا” درآمل آزاد سازی ۲۳ هزار متر از اراضی ملی بابل مصوبات جدید ترخیص کالاهای اساسی/تخصیص ارزدولتی به خریدهای اعتباری سکه ۱۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان شد نگاهی به عملکرد ۷ ماهه بانک‌ها در پرداخت وام قیمت جهانی طلا به پایین‌ترین سطح ۹ ماهه رسید بیشترین و کمترین نرخ تورم غیرخوراکی‌ها در کدام استان است؟ تعداد چک‌های ثبت شده در سامانه صیاد به ۱۰ میلیون فقره رسید نوت ۱۰ سامسونگ با ۴ دوربین در پشت روش‌شناسی تحلیل محتوا آمار نقتی چهل ساله کابوس پساکرونایی اوپک به سپرده‌های سرمایه‌گذاری ملل چقدر سود تعلق می‌گیرد؟ پرتقال‌های نارنجی‌رنگ در این موقع سال سالم نیستند چراغ بیست و هفتمین جشنواره تئاتر فجر در مازندران روشن شد کفه سنگین گرانی مسکن/ سند دخل و خرج ۱۴۰۰ در راه مجلس ماجرای شارژ نشدن گازوئیل در کارت سوخت نکاتی در خصوص رشد تسهیلات پرداختی طی یازده ماهه سال ۱۳۹۹ کالاهای انبارهای ثبت نشده قاچاق محسوب می شوند

کد شما در این بخش
♥3

رشد ۳۵ درصدی پرداخت وام ساخت مسکن

  • کد خبر : 43846
  • 10 دی 1399 - 19:57
رشد ۳۵ درصدی پرداخت وام ساخت مسکن

معاون مدیر عامل در امور اعتباری بانک مسکن، از آغاز بررسی و تدوین سیاست های بانک مسکن در پرداخت تسهیلات ساخت مسکن خبر داد.

به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن- هیبنا؛ امسال در راستای نامگذاری سال جهش تولید، بانک مسکن سقف تسهیلات ساخت مسکن را با ۴۷ درصد افزایش به ۲۵۰ تومان رساند و اعلام کرد متقاضیان و سازندگانی که از فن آوریهای نوین در ساخت و ساز استفاده کنند می توانند تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان از تسهیلات ساخت مسکن بهره ببرند.

این تسهیلات در مراکز استان ها و شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر ۲۲۰ میلیون تومان و برای سایر شهرها ۱۸۰ میلیون تومان است.
رشد سقف تسهیلات باعث شد تا سازندگان مسکن علیرغم افزایش قیمت مصالح ساختمانی از این وام استقبال کنند و آنطور که محمد حسن علمداری عضو هیات عامل و معاون مدیر عامل در امور اعتباری به آن اذعان داشته است این تسهیلات تا پایان آذر ماه سالجاری از لحاظ ریالی ۳۵ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است و در این مدت به ۴۴ هزار و ۲۹۸ واحد مسکونی تسهیلات پرداخت شده است.

علمداری عضو هیات عامل و معاون مدیر عامل در امور اعتباری با تاکید بر اینکه رشد ۳۵ درصد به لحاظ ریالی نشان می دهد که سازندگان از تسهیلات ساخت مسکن استقبال کرده اند گفت: افزایش سقف تسهیلات ساخت مسکن در سال جاری قطعا تاثیر بسزایی در ترغیب سازندگان مسکن از وام ساخت داشته است.

علمداری در پاسخ به این پرسش که رشد قیمت مصالح ساختمانی در نتیجه منجر به رشد قیمت تمام شده مسکن شده است. آیا احتمال افزایش سقف ساخت مسکن در سال ۱۴۰۰ وجود دارد؟ گفت: در حال بررسی و تدوین سیاستهای سال آینده هستیم که هنوز به نتیجه نهایی نرسیده است.

وی افزود: به هر حال هر گونه افزایش سقف تسهیلات ساخت مسکن به نتایج سیاستگذاری و در نتیجه منابع و شرایط ساخت و ساز در کشور خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه به هر حال مسکن موتور محرکه اقتصادی کشور است و اگر ساخت و ساز مثبت باشد ما را در افزایش سقف تسهیلات ساخت مصمم تر خواهد کرد اظهار داشت: با نهایی شدن سیاستهای بانک در بهمن ماه می توان در خصوص آینده و هر تغییر و اقدامی صحبت کرد.

علمداری ادامه داد: هر تصمیم ما بر اساس شرایط و وضعیت ساخت و ساز است اما تمام تلاش ما این بوده است که برنامه ها و اهداف ما به تشویق سازندگان مسکن و رفتن به سمت ساخت مسکن با فناوری های روز دنیا باشد.

علمداری عضو هیات عامل و معاون مدیر عامل در امور اعتباری افزود: قطعا در تصمیمی که برای تسهیلات ساخت مسکن گرفته می شود از آمارهای بانک مرکزی، شهرداری تهران و حتی مرکز آمار استفاده خواهد شد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=43846
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.