تاریخ : چهارشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 9 September , 2026

اخبار ویژه

آب منطقه‌ای گیلان نسبت به سرریز سد آیت‌الله بهجت هشدار داد ادعاهای حیرت‌آور تازه درباره ووهان انتقال قطعات دومین پل فلزی زیرقوسی کشور عبدالجلال ایری منتخب مردم غرب گلستان در مجلس شد ۶.۵ میلیون متقاضی خودرو یا رانت! ترامپ آمد، دوشید، تحقیر کرد و برگشت اتمام قراردادی که یک روستا را نا امن کرد! قیمت خودرو در بازار آزاد در ۲۶ دی ۱۴۰۰ تیغ ‌ فتاح بر چهره سیاسیون سامانه مدیریت بدهی‌ها در شبکه دولت مازندران فعال شد تامین هزینه ساخت سد هراز از محل تهاتر عصبانیت قاتلم کرد برادرکشــی به خاطر حسادت کشف و توقیف ۵۰۰ دستگاه استخراج ارز دیجیتال در گیلان عرضه ۳۵۹ میلیون دلار در سامانه نیما طی امروز اجرای طرح دوشنبه های پر مهر با هدف ترویج فرهنگ نیکوکاری حکم محکومیت قطعی متهمان پرونده شهرداری و شورای اسلامی شهرهای رامسر و چمستان صادر شد زمان واریز «سی امین» مرحله یارانه معیشتی افزایش قیمت نان تکذیب شد ساعت کاری ادارات مازندران اوراسیا تعرفه ۱۰ قلم کالای ایران را صفر کرد برگزاری جشنواره جوان موثر مازنی در سوم خرداد گیلان پیشتاز توسعه سبز آبی شمال ایران

کد شما در این بخش
0

مرحله دوم سود سهام عدالت برای چه کسانی واریز می‌شود؟

  • کد خبر : 46569
  • 17 فروردین 1400 - 10:02

پوررضایی گفت: مرحله دوم سود سهام عدالت در صورتی به حساب سهامداران غیر مستقیم واریز خواهد شد که در تاریخ ۹۹/۱۲/۲۳ سهام خود را حفظ کرده باشند.

محمد رضا پور رضایی مشاور اجرایی سهام عدالت در گفت‌وگو با خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در رابطه با تشکیل هلدینگ مربوط به ۱۳ شرکت غیر بورسی سهام عدالت، اظهار کرد: جریان تشکیل این هلدینگ از سال گذشته از سوی شورای عالی بورس در دست اقدام بوده و در حال حاضر نیز با اقدامات و پیگیری های صورت گرفته امید داریم تا هرچه سریع تر مراحل تشکیل آن عملی شود اما در حال حاضر نمی توان زمان دقیقی را برای آغاز فعالیت این هلدینگ  مشخص کرد.

او بیان کرد: پس از شکل گیری این هلدینگ سهامداران سهام عدالت عملا سهامدار این هلدینگ بوده و دارایی های ۱۳ شرکت غیر بورسی نیز به نسبت سهام تخصیص یافته به سهام عدالت به عنوان دارایی های آن منظور خواهد شد.

مشاور اجرایی سهام عدالت گفت: با توجه به واریز سود مرحله نخست سهامداران، در مرحله دوم همانطوری که قبلا نیز اعلام شده  سهامدارانی که برگه سهامشان  ۵۳۲ هزار تومانی است  مبلغ دویست هزار تومان  و سهامدارانی که مبلغ  یک میلیون تومان در برگه سهامشان درج شده  مبلغ چهار صد هزار تومان سود دریافت خواهند کرد ناگفته نماند که تاکنون پنجاه درصد سود این سهامداران  از طریق شرکت سپرده گذاری به حساب سهامداران واریز شده است.

او تصریح کرد: مرحله دوم نیز که زمان آن از طریق سازمان بورس اعلام خواهد شد الباقی مبالغ در صورتی به حساب سهامداران غیر مستقیم  واریز خواهد شد که  تاریخ ۹۹/۱۲/۲۳ سهام خود را حفظ کرده باشند و سهامداران غیر مستقیم در صورتی مشمول سود خواهند شد که تا تاریخ برگزاری مجامع شرکت ها حضور داشته اند.

پور رضایی در پایان گفت: باتوجه به آنکه تعداد متوفیان طی ۱۵ سال گذشته به حدود ۳ میلیون نفرافزایش پیدا کرده وراث آنان بهتر است مراحل اداری مربوطه از جمله انحصار وراثت و سایر مراحل اداری را انجام داده تا پس از راه اندازی سامانه بصورت الکترونیکی مراحل انتقال را با سرعت بیشتری ادامه یابد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=46569
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.