تاریخ : پنجشنبه, ۱۹ شهریور , ۱۴۰۵ Thursday, 10 September , 2026

اخبار ویژه

روند اجرای سد لاستیکی ماسال کند است آغاز ثبت نام نهضت ملی مسکن درمازندران نماینده جدید ولی‌فقیه در مازندران معرفی شد  توزیع اسکناس نو از فردا آغاز می‌شود عملکرد سامانه مالیات بر مشاغل خودرو نخستین محموله برنج صادراتی مازندران به مقصد روسیه بارگیری شد روحانی:‌ دولت نخواهد گذاشت عده‌ای پایان تحریم را به تأخیر بیندازند نحوه پرداخت سود سهام عدالت سال ۹۸ اعلام شد پروژه افزایش توان عملی تولید نیروگاه نکا به ظرفیت۲۳ مگاوات به بهره برداری رسید انتشار اسامی ثروتمندترین زنان روسیه منافع و هزینه‌های مداخله در بحران بانکی بیش از یک میلیون و ۳۵۰ هزار نفر روش آزادسازی سهام عدالت خود را تعیین کردند کشاورزی سنتی بلای جان منابع آبی گلستان دستکم ۶۴ درصد میزان بارش‌ها در مازندران افزایش یافت پیش ثبت نام داوطلبان مجلس شورای اسلامی اینترنتی است آخرین وضعیت تعیین تکلیف سپرده گذاران “آرمان” جر‏‌م‌‏‌انگاری عدم‌ بازگشت ارز صادراتی منتفی شد بازدید کاردار سفارت لهستان از آرامستان لهستانی ها خیز بلند برای حذف کالابرگ دهک های بالاتر پولشویی میلیاردی حساب بانکی گلستانی‌ها از سوئد روزهای تلخ راضیه نفت به کجا قاچاق می شود؟ واردات ۱۸۰هزار تن برنج قاچاق از دُبی به ایران

کد شما در این بخش
1

۲۰۰میلیارد تومان تسهیلات خرید مرکبات و کیوی مازندران پرداخت شد

  • کد خبر : 71164
  • 07 دی 1401 - 22:16
۲۰۰میلیارد تومان تسهیلات خرید مرکبات و کیوی مازندران پرداخت شد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران از پرداخت ۲۰۰ میلیارد تومانی تسهیلات برای خرید مرکبات و کیوی به سورتینگ داران و همچنین تعاونی مرزنشینان این استان خبر داد.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،به گزارس خبرنگار ایرنا، حسن خیریانپور روز چهارشنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار استان، افزود: از مجموع این تسهیلات ، ۱۵۰ میلیارد تومان به سورتینگ داران و بقیه نیز به تعاونی مرزنشینان برای خرید، ذخیره سازی و همچنین صادرات محصولات مرکبات و کیوی این استان پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه این میزان تسهیلات از محل تبصره ۱۸ با هدف ذخیره سازی میوه شب عید و همچنین صادرات این محصولات به فعالان این عزصه پرداخت شده است، گفت: خرید محصولات مرکبات و کیوی اقدام ارزشمند دولت سیزدهم در راستای حمایت از کشاورزان استان صورت گرفته است.

وی در بخش دیگری بر لزوم تشدید نظارت و بازرسی از واحدهای صنفی مازندران تاکید کرد و اظهار داشت: فرمانداران باید به طور مستمر نسبت به برپایی جلسات ستاد تنظیم بازار اقدام و گزارش رصد بازار شهرستانی را به استانداری اعلام کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران خاطرنشان کرد: برابر گزارش دریافتی و بازدید میدانی صورت گرفته، روند بازرسی ها از نظر کیفی مطلوب نیست.

خیریانپور از دستگاه های جهاد کشاورزی و صمت مازندران خواست با همکاری اصناف نظارت و بازرسی از واحدهای صنفی را در راستای تامین کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم و همچنین جلوگیری از افزایش بی رویه قیمت برخی اقلام تشدید کنند.

وی با اشاره به بکارگیری ظرفیت بسیج برای نظارت و بازرسی بر بازار استان در سال گذشته که با نتایج بسیار مثبتی نیز همراه بود، گفت: تامین نشدن اعتبار مورد نیاز باعث شد تا مشارکت بسیج در این طرح با مشکل مواجه شود.

وی بر لزوم تامین اعتبار مورد نیاز برای پرداخت دیون به نیروهای بسبج تاکید کرد و گفت که باید از ظرفیت نیروهای بسیج برای کنترل بازار شب عید استان استفاده کرد تا علاوه بر جلوگیری از افزایش قیمت برخی اقلام، باعث ایجاد رضایتمندی بین مردم شود.

معاون استاندار مازندران همچنین از فرمانداران خواست موجودی کالاهای اساسی ذخیره شده در انبارها را به طور مستمر رصد و در صورت کمبود، آن را به استانداری اعلام کنند تا نسبت به تامین آن اقدام شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=71164
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.