تاریخ : دوشنبه, ۴ آبان , ۱۴۰۵ Monday, 26 October , 2026

اخبار ویژه

اولتیماتوم به ارسال‌کنندگان پیامک‌های تبلیغاتی پرداخت سپرده‌های تا سقف یک میلیارد تعاونی‌های موسسه کاسپین تراکنش‌های کارتخوان‌ها با چه مبالغی انجام می‌شود؟ وصول ۹۳۳ هزار فقره چک رمزدار در کشور سد مخزنی سفید رود سر ریز شد تجارت ۱۷۰ میلیون تُن کالا در سال ۹۸ با وجود تحریم‌ها کاهش قیمت سکه و دلار در اولین روز هفته رئیس هیات نظارت مازندران در انتخابات ریاست جمهوری منصوب شد زعفران وامنان گلستان در یک قدمی تجاری‌شدن برگزاری یادواره شهدای رسانه کشور و مازندران در هفته بسیج رونق بازار ماهی دریایی مازندران با کپورهای درشت/قیمت بدون تغییر نسبت به پارسال کامران دانشجو محکوم شد خبرگزاری دولت خداحافظی سیف از بانک مرکزی را تکذیب کرد/ سیف نمی‌رود؛ نهاوندیان نمی‌آید تخلف مالی 200 میلیارد تومانی شهرداری ساری ساقه طلایی شکایت کرد! افزایش ۴ درصدی تردد طی تعطیلات خرداد در جاده‌های شمال مخالفت مجلس با استانی شدن درآمدهای بخش معدن وصول درآمدهای عمومی مازندران حدود ۵۶ درصد افزایش یافت مسجد در آینه قیمت خودرو در بازار آزاد چهارشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ رهاورد سفر وزیر اقتصاد به مازندران؛ از نمره قبولی در جذب اعتبارات تا تسریع در اتمام طرح‌های نیمه‌تمام هیچ خرید و فروشی در بازار خودرو انجام نمی‌شود/ تخصیص اعتبار برای بهبود وضعیت بحرانی بورس بودجه ۹۹ از رویا تا واقعیت

کد شما در این بخش
♥2

صدور مجوز ۱۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی در مناطق آزاد

  • کد خبر : 32223
  • 19 آبان 1398 - 21:32
صدور مجوز ۱۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی در مناطق آزاد

معاون تولید، صادرات و فناوری مناطق آزاد گفت: در سال‌های ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۷ مجوز ۲۱ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری داخلی به همراه حدود ۱۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی در مناطق آزاد و ویژه صادر شده است.

به نقل از فرینا، اکبر افتخاری گفت: مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در کل دنیا، همواره نقش ویژه‌ای را در توسعه صادرات، انتقال تکنولوژی و کمک به توسعه تولیدات داخلی بازی کرده و متعاقبا مورد حمایت همه جانبه دولت‌ها قرار گرفته‌اند.

به گفته افتخاری، در ایران و دولت‌های مختلف نیز قانون مترقی این مناطق در راستای تسهیل شرایط سرمایه‌گذاری در این مناطق بوده است. وی اظهار داشت: عملکرد اقتصادی مناطق آزاد و ویژه در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، گویای تاثیر بسزای این مناطق در حوزه‌های مختلف کارکردی است.

معاون تولید، صادرات و فناوری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد با ذکر مثالی توضیح داد: در سال‌های ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۷، یعنی در بازه زمانی ۶ ساله بیش از ۵۰ هزار میلیارد ریال در پروژه‌های عمرانی و زیرساختی در مناطق آزاد هزینه شده است که صرف بیش از ۵۲ درصد درآمدهای مناطق آزاد در حوزه عمران نشان از تمرکز این مناطق بر توسعه همه جانبه و آبادانی این مناطق دارد.

افتخاری با بیان اینکه در این ۶ سال حدود ۱۲۰ میلیارد دلار صادرات تولیدی از مبدا مناطق آزاد و ویژه انجام شده، خاطرنشان کرد: همچنین بیش از ۲۱ میلیارد دلار صادرات کالای داخلی و بیش از ۸۸ میلیارد دلار ترانزیت خارجی از طریق مناطق آزاد کشور انجام شده است.

به گفته وی، در مدت مشابه حدود ۳۷ میلیارد دلار کالا به محدوده مناطق آزاد وارد شده که بالغ بر ۸۳ درصد آن مایحتاج واحدهای صنعتی مستقر در مناطق بوده است. معاون تولید، صادرات و فناوری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی افزود: حدود یک هزار و ۷۰۰ واحد تولیدی در مناطق آزاد و ویژه کشور مشغول فعالیت هستند که اشتغال فعال بیش از ۴۷۶ هزار نفر را در این مناطق را رقم زده است.

به گفته افتخاری، اکنون مجوزهای تولیدکنندگان و بنگاه‌های تولیدی به صورت یکپارچه و با اخذ شناسه یکتای کسب‌وکار با ارتباط دو جانبه با سامانه یکپارچه مناطق آزاد صادر می‌شود. وی تصریح کرد: از سوی دیگر هرگونه ثبت شرکت از طریق ایجاد یک شناسه ملی و با ارتباط مستقیم با سامانه ثبت شرکت های کشوری انجام می شود. در فرایند های تولید و آمارهای ارائه شده در بخش تولید، قبوض انبار و گواهی تولید در تمامی مناطق آزاد و ویژه به دقت و به صورت سیستمی تولید و در اختیار نهادها و دستگاه های اجرایی همچون گمرک قرار می گیرد.

کلیه فرایندهای ورود کالا به مناطق از ابتدای سال ۱۳۹۷ با انجام ثبت سفارش و با استفاده از زیر ساخت‌های کشوری با ثبت اطلاعات و آمار در وزارت صنعت، معدن و تجارت، بانک مرکزی و گمرک ایران انجام می‌گیرد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=32223
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.