تاریخ : یکشنبه, ۳ آبان , ۱۴۰۵ Sunday, 25 October , 2026

اخبار ویژه

خارجی ها مشتری نارنگی های پیش رس مازندران هموطنان از اجاره کارت ملی برای امور بانکی و ارزی خودداری کنند کشف ۱۲۷ کیلوگرم مواد مخدر در مهرماه تعداد سهام مشمولان سهام عدالت در روش غیر مستقیم تعیین شد تونل حیران محور آستارا-اردبیل برای ۱۰ روز مسدود شد ساخت پنجمین استخر تکثیر طبیعی ماهی در بندر صیادی امیرآباد رییس جمهور: از سیستم ارزی کشور راضی نیستم به یک «خانم جوان و مجرد و منعطف» نیازمندیم! کلیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ رد شد نایب رییس مجلس خبر داد؛ تشکیل ۳ تیم تخصصی برای حل مشکل موسسات مالی و اعتباری مخالفت با افزایش قیمت خودرو/ چسبندگی تورم به اقتصاد ایران کسب مقام دومی دانشجوی دانشگاه گیلان در جشنواره بین‌المللی عکس قرائت دعای عرفه در ۹۰ امامزاده مازندران توسعه مجازات‌های جایگزین حبس مانده تسهیلات بانکی ۵۳ درصد افزایش یافت مانور ملی جستجو و نجات دریایی در بندرامیرآباد برگزار شد پنجره واحد سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد ایجاد می‌شود کاخ چای خوران چالوس تورم خردادماه به ۳۷.۶ درصد رسید مسکنی که دیگر مسکن نیست دارایی نامشهود؛ اصطلاحی که دیگر واقعیت اقتصاد را توضیح نمی‌دهد کلاله ۴۰ لیتر برثانیه کمبود آب شُرب دارد ارزش واقعی سهام عدالت چقدر است؟

کد شما در این بخش
♥2

فرآیند صدور چک در قانون جدید

  • کد خبر : 46058
  • 17 اسفند 1399 - 22:38
فرآیند صدور چک در قانون جدید

در قانون جدید چک، فرایند صدور چک و نیز شرایط دریافت دسته چک تغییر کرده است.

به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، آمنه نادعلی زاده، در گفت‌وگو با برنامه «جوانی ایرانی سلام» رادیو جوان توضیحاتی را درباره قانون جدید چک ارائه کرد و گفت: رنگ این چک‌ها صورتی و بنفش رنگ است و عبارت «کارسازی این چک منوط به ثبت صدور، دریافت و انتقال آن در سامانه صیاد است.» بر روی آن درج شده است.

سخنگوی اجرایی قانون جدید چک تصریح کرد: برای تخصیص دسته چک‌های جدید به متقاضی آنها، فرد نباید چک برگشتی، احکام قضایی مانند ورشکستگی و بدهی و غیره داشته باشد.

وی با بیان اینکه شرایط صدور چک نیز تغییر کرده است، گفت: به این معناکه مشتری دسته چکی را که از بانک دریافت می‌کند، برای صدور ضمن تکمیل فیزیک چک، اطلاعات مربوط به «تاریخ سررسید»، «مبلغ» و «اطلاعات هویتی ذینفع» را نیز در سامانه صیاد ثبت کند. از طرفی گیرنده چک نیز باید به سامانه صیاد مراجعه کرده و ضمن استعلام موارد، اطلاعاتی را که در سامانه صیاد ثبت شده را با اطلاعات مندرج در برگه چک مقایسه کند و در صورتی که مشکلی نداشت، مراتب تأیید خود را اعلام کند.

نادعلی‌زاده تاکید کرد: چک های جدید نباید در وجه حامل صادر شوند، و نام گیرنده باید در متن چک درج و کدملی گیرنده در سامانه صیاد ثبت شود.

وی افزود: در انتقال چک نیز، گیرنده چک برای انتقال چک به نفر دیگر باید به سامانه صیاد مراجعه کند، کدملی گیرنده جدید را در سامانه صیاد ثبت کند. گیرنده جدید نیز باید به سامانه صیاد مراجعه کند و از صحت کدملی خود که در سامانه صیاد درج شده، اطمینان حاصل کند و آنگاه چک را تأیید و دریافت کند

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=46058
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.