تاریخ : چهارشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 9 September , 2026

اخبار ویژه

بانک اقتصاد نوین بالاخره صاحب مدیرعامل‌ شد!/ علیرضا بلگوری کیست؟ + تصاویر افتتاح ۱۰ پروژه تولیدی و خدماتی در صومعه سرا آقای ظریف! وقت استعفا نبود /دلخوری‌ها را در کابینه حل کنید شیب تند تصویب استانی شدن انتخابات تجارت الکترونیک تسهیل کننده ارتباط میان تولید و مصرف کنندگان ۷۲ هزار دانش آموز مازندرانی شاد نیستند رکود بازار برنج معضلی در حال تبدیل شدن به بحران رتبه اول بانک سپه در پرداخت تسهیلات به استان گلستان استقبال ضعیف از نوغان‌داری پاییزه در مازندران نرخ تورم مصرف کننده در آبان ماه ۱۵.۶ درصد رئیس شیلات ایران برکنار شد راه اندازی سامانه «پل» در بانک ملی ایران بهره برداری از سه واحد صنعتی در گیلان علت انگشت کردن در بینی چیست؟ نقاشی خط با خاستگاهی بومی قیمت جهانی طلا امروز سوم اسفند استاندار مازندران حامی احداث پتروشیمی شکاف نرخ تورم استان‌ها ۱۳.۷ درصد شد واحد یک گازی نیروگاه نکا به شبکه سراسری برق پیوست بهره‌برداری و آغاز ساخت هزار و ۸۳۶ پروژه روستایی گلستان آغاز شد جان دوباره باران پاییزی به سدهای مازندران/ پرشدن ۲۴ درصد حجم سد شهید رجایی کاهش ۲۰ هزار تومانی قیمت سکه شهروندان ایرانی چقدر برای خوراکی هزینه می‌کنند؟

کد شما در این بخش
0

افزایش عمق بورس با افزایش تعداد شرکت‌های تامین سرمایه‌

  • کد خبر : 47796
  • 25 اردیبهشت 1400 - 22:53
افزایش عمق بورس با افزایش تعداد شرکت‌های تامین سرمایه‌

کارشناس بازار سرمایه گفت: اگر تعداد مجوز‌های شرکت‌های تامین سرمایه افزایش یابد، عمق بازار از نظر تنوع ابزار و چابکی بهبود می‌یابد.

مهدی سوری کارشناس بازار سرمایه در گفت و گو با خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص تامین سرمایه‌ در بازار سرمایه اظهار کرد: شرکت‌های تامین سرمایه یکی از بزرگترین نهاد‌های مالی در بازار سرمایه هستند که نسبت به نهاد‌های مالی دیگر مانند کارگزاری‌ها، سبد گردان‌ها، شرکت‌های مشاوره سرمایه گذاری و شرکت‌های پردازش اطلاعات مالی ابعاد بزرگ تری دارند.

سوری افزود: عموما بخش زیادی از درآمد این شرکت‌ها (تامین سرمایه) از طریق انتشار اوراق درآمد ثابت یا تامین مالی برای موسسات شرکت‌ها و فعالیت‌هایی مانند پذیر نویسی در عرضه‌های اولیه، اوراق در آمد ثابت و اوراق مشارکت است و قابلیت این را دارند که سایر فعالیت‌هایی که نهاد‌های مالی دیگر انجام می‌دهند را نیز با اخذ مجوز‌های بیشتر انجام دهند.

این کارشناس بازار سرمایه در پاسخ به این سوال که در حال حاضر چه تعداد از این نهاد‌های مالی در بازار سرمایه وجود دارند؟ بیان کرد: ۱۰ شرکت تامین سرمایه هم اکنون در حال فعالیت هستند و به طور کل اطلاعات هر نهاد مالی در سایت کدال برای بررسی بیشتر وجود دارد.

سوری اظهار کرد: هر چه تعداد مجوز‌های نهاد‌های مالی افزایش پیدا کند، قاعدتا عمق بازار از نظر فعالان رسمی بیشتر می‌شود. هلدینگی‌ها اگر شرکت‌های تامین سرمایه وابسته به خودشان را داشته باشند در فرآیند تامین مالی، عرضه اولیه در زیر مجموعه‌هایشان با چابکی بیشتری انجام می‌شود.

این کارشناس بازار سرمایه در ادامه افزود: مجوز دادن‌ها در این حوزه اتفاق بسیار مثبتی است، نه اینکه بگوییم همین یک اتفاق می‌تواند خیلی تاثیر عجیبی بر بازار سرمایه داشته باشد، موضوع این جا است که این روند جدید سازمان بورس برای اینکه سهولت بیشتری برای صدور مجوز‌ها داشته باشد یک رویکرد مثبت است حال چه در زمینه کارگزاری‌ها و چه تامین سرمایه‌ها باشد. اما در رابطه با تامین سرمایه به دلیل ابعادی که این شرکت‌ها دارند خیلی می‌توانند به بازار سرمایه کمک کنند.

سوری در پایان گفت: اگر تعداد این مجوز‌ها افزایش پیدا کند به عمق بازار از نظر تنوع ابزار و چابکی بسیار کمک خواهد کرد. اتفاقی که رخ می‌دهد چه پذیرش شرکت‌ها و چه عرضه زمانی که یک ناشر سهام یا اوراق تامین مالی‌اش را منتشر می‌کند همیشه نگرانی این را دارد که بخشی از اوراق یا سهام موجود منتشر شده به فروش نرسد؛ این جا است که آن تعهد پذیره نویسی که شرکت‌های تامین سرمایه می‌توانند ارائه دهند می‌تواند به کمک ناشر بیاید و اگر بخشی از این اوراق به فروش نرسد و نتواند تامین مالی کند ،شرکت تامین سرمایه اوراق را برمی‌دارد و دغدغه‌های ناشر را کاهش می‌دهد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=47796
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.