تاریخ : چهارشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 9 September , 2026

اخبار ویژه

سقف معافیت مالیاتی حقوق چند است؟ مرکز فرهنگی فارابی قزاقستان در گرگان راه اندازی شد چرا چنین شدیم گزارش نهایی سیلاب گلستان تهیه شد/ ارسال گزارش به بازرسی‌کل کشور تا ۳ روز آینده روشن شدن مشعل گاز ۸۵۰ خانوار کوهپایه‌نشین گلوگاه مار‌ها در سواحل دریای خزر چه می‌کنند؟ ۴۵۰۰ میلیارد تومان برای افضل توس، البرز و آرمان انتظار ثبات قیمت خودرو عادلانه نیست/ افزایش ۱۹.۵ درصدی قیمت خودرو سپرده‌گذاران مسکن یکم در اولویت طرح ملی تنهای سینمای بابلسر تعطیل می‌شود ۲۳۶ هزار میلیارد تومان مانده بدهی غیرجاری وام‌گیرندگان به بانک‌ها چرخ اقتصاد را با هم بچرخانیم ابلاغیه بانک مرکزی برای صادرکنندگان به عراق و افغانستان پوتین کنوانسیون رژیم حقوقی دریای خزر را به دوما ارسال کرد افزون بر یک‌هزار واحد مسکن ملی مازندران در آستانه بهره‌برداری «منقبت خوانی» مازندران نیازمند حفاظت و احیا امضای بزرگترین تفاهم‌نامه تامین کاغذ در کشور از آن جمعه تا این جمعه استقبال روز افزون مصرف کنندگان از چای ایرانی واردات گوشی مسافری آزاد شد نهم دی روز حفظ ارزش ها است جواد افشار: فصل دوم «گاندو» در راه است اختصاص ۲۷۰۰ میلیارد تومان خط اعتباری برای تعیین تکلیف تعاونی وحدت

کد شما در این بخش
0

ادامه توزیع سود سهام عدالت مشمولان باقی مانده

  • کد خبر : 5079
  • 03 خرداد 1397 - 9:51

مشاور رییس کل سازمان خصوصی‌سازی از استمرار توزیع سود سهام عدالت افرادی که با تاخیر شماره شبای خود را به سامانه اعلام کرده‌اند، خبر داد.

سیدجعفر سبحانی از پایان توزیع سود سهام عدالت کارمندان و کارکنان دستگاه های اجرایی و بازنشستگان کشوری، لشکری و تامین اجتماعی به عنوان آخرین گروه از مشمولان سود سهام خبر داد و گفت: سود سهام عدالت با این گروه از مشمولان تسویه شده است و بین اول تا پانزدهم اردیبهشت ماه تمام مبالغ به حساب آنها واریز شد و البته ممکن است برخی بانک ها با چند روز تاخیر، این سود را به حساب مشتریان واریز کرده باشند؛ اما کار واریز سود این گروه هم به پایان رسیده است.

همچنین مشاور رییس کل سازمان خصوصی‌سازی تاکید کرد: به طور قطع و یقین، سود سهام عدالت آن دسته از افرادی که تا قبل از بهمن ماه سال ۹۶، شماره شبای خود را در سامانه سهام عدالت به ثبت رسانده‌اند، واریز شده و همه افراد می‌توانند پرینت حساب خود را چک کرده تا واریزی های سود سهام عدالت خود را مشاهده نمایند.

وی اظهارداشت: واریز سود سهام عدالت برای آن دسته از مشمولانی که با تاخیر شماره شبای خود را به سامانه سهام عدالت اعلام کرده‌اند، از ۱۵ اردیبهشت آغاز ‌شده و البته این پرداختی‌ها به مرور انجام خواهد شد و تا کنون واریز سود سهام عدالت مشمولان نزدیک به ۳۰ بانک به حساب شان واریز شده است و امیدواریم مطابق تعهدی که سازمان خصوصی سازی به مشمولان داده است، حداکثر تا پایان خردادماه نیز با دیگر مشمولانی که شماره شبای خود را با تاخیر به سامانه وارد کرده ا ند تسویه حساب نهایی به صورت یکجا انجام پذیرد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=5079
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.