تاریخ : دوشنبه, ۱۶ شهریور , ۱۴۰۵ Monday, 7 September , 2026

اخبار ویژه

صادرات ۱۶۵ میلیون دلاری کالای غیرنفتی  از گمرک آستارا وضعیت درآمدهای مالیاتی دولت پس از ۵ سال+ نمودار طرح راه‌اندازی صندوق حمایت از مستاجران + جزئیات گرانترین هافبک مرکزی جهان فرماندار: زیرساخت گردشگری کردکوی ضعیف است افزایش 83 درصدی صید ماهیان استخوانی امکان ثبت شکایات مردمی از بانک‌ها فراهم است DNA تروریست‌ها و تحریف‌کنندگان یکی است؟! وجود هزاران واحد صنعتی گیلان ظرفیت مناسبی برای صادرات است فهرست جدید دریافت‌کنندگان ارز نیمایی و دولتی رونق گردشگری هوایی مازندران با ورود سرمایه گذاری بخش خصوصی امنیت سرمایه‌گذاری استان های شمالی در سال ۹۸ ثبات ارزی و نرخ تعادلی جزییات نحوه اعمال پاداش مالیاتی مودیان بهره برداری از چندین طرح عمرانی با حضور فرمانده نیروی دریایی در رشت پادکست خبری هفتم تیر دو سال معافیت حق بیمه در ازای جذب فارغ التحصیلان ۶۵۴ هزار تن انواع کالا از بنادر مازندران به خارج کشور صادر شد کارت ملی هوشمند تبدیل به کارت بانکی شد مصرف برق در کشور ۴ درصد افزایش یافت قیمت طلا در بازار آزاد مازندران تورم سازی در بازار اجاره تجارت خارجی دو ماهه کشور به ۲۱ میلیون تُن کالا رسید

کد شما در این بخش
0

تغییرات نرخ تورم استان‌ها در مردادماه

  • کد خبر : 52363
  • 08 شهریور 1400 - 19:42
تغییرات نرخ تورم استان‌ها در مردادماه

بیشترین نرخ تورم ماهانه خانوارهای کشور در مرداد ۱۴۰۰ مربوط به استان کهگیلویه و بویراحمد با ۴.۹ درصد افزایش و کمترین نرخ تورم ماهانه مربوط به استان­­­ قم با ١.٨ درصد افزایش است.

 در مرداد ماه ١۴٠٠ عدد شاخص کل برای خانوارهای کشور (١٠٠=١٣٩۵) به ٣٣٧,٨ رسید که نسبت به ماه قبل ٣.٢ درصد افزایش نشان می­ دهد. در این ماه بیشترین نرخ تورم ماهانه خانوارهای کشور مربوط به استان کهگیلویه و بویراحمد با ۴.٩ درصد افزایش و کمترین نرخ تورم ماهانه مربوط به استان­­­ قم با ١,٨ درصد افزایش است. درصد تغییر شاخص کل نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) برای خانوارهای کشور ۴٣.٢ درصد است.

بیشترین نرخ تورم نقطه به نقطه مربوط به استان ایلام (۵٣.۴ درصد) و کمترین آن مربوط به استان تهران  (٣٧.۶ درصد) است. نرخ تورم دوازده ماهه منتهی به مرداد ماه ١۴٠٠ برای خانوارهای کشور به عدد ۴۵.٢ درصد رسید. بیشترین نرخ تورم دوازده ماهه مربوط به استان ایلام (۵١.۴ درصد) و کمترین آن مربوط به استان قم (۴٠.٩ درصد) است.

خانوارهای شهری

در مرداد ماه ١۴٠٠ عدد شاخص کل برای خانوارهای شهری (١٠٠=١٣٩۵) به ٣٣۴,١ رسید که نسبت به ماه قبل ٣.٢ درصد افزایش نشان می­دهد. در این ماه بیشترین نرخ تورم ماهانه خانوارهای شهری مربوط به استان فارس با ۴.۶ درصد افزایش و کمترین نرخ تورم ماهانه مربوط به استان‌­ قم با ١.٨ درصد افزایش است. درصد تغییر شاخص کل نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) برای خانوارهای شهری کشور ۴٢.۴ درصد است.

بیشترین نرخ تورم نقطه به نقطه خانوارهای شهری مربوط به استان ایلام (۵٢.٣ درصد) و کمترین آن مربوط به استان تهران (٣٧.۴ درصد) است. نرخ تورم دوازده ماهه منتهی به مرداد ماه ١۴٠٠ برای خانوارهای شهری به عدد ۴۴.۵ درصد رسید. بیشترین نرخ تورم دوازده ماهه مربوط به استان ایلام (۵٠.٩ درصد) و  کمترین آن مربوط به استان­ قم (۴٠.٨ درصد) است.

خانوارهای روستایی

در مرداد ماه ١۴٠٠ عدد شاخص کل برای خانوارهای روستایی (١٠٠=١٣٩۵) به ٣۵٨,١ رسید که نسبت به ماه قبل ٣.٢ درصد افزایش داشته است. در این ماه بیشترین نرخ تورم ماهانه خانوارهای روستایی مربوط به استان کهگیلویه و بویراحمد با ۵.٨ درصد افزایش و کمترین نرخ تورم ماهانه مربوط به استان­ کردستان با ١.٧ درصد افزایش می ­باشد. درصد تغییر شاخص کل نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) برای خانوارهای روستایی ۴٧,٧ درصد است.

بیشترین نرخ تورم نقطه به نقطه مربوط به استان­ ایلام (۵٨.۴ درصد) و کمترین آن مربوط به استان سمنان (٣٩.٣ درصد) است. نرخ تورم دوازده ماهه منتهی به مرداد ماه ١۴٠٠ برای خانوارهای روستایی به عدد ۴٨.٧ درصد رسید. بیشترین نرخ تورم دوازده ماهه مربوط به استان­ کرمانشاه (۵۴.۴ درصد) و کمترین آن مربوط به استان­ تهران (۴٢.۶ درصد) است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=52363
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.