تاریخ : جمعه, ۱۰ مهر , ۱۴۰۵ Friday, 2 October , 2026

اخبار ویژه

آخرین سیگار وحید مظلومین رزمایش مهار آلودگی نفتی در بندر آستارا برگزار شد تغییرات حجم پول و شبه پول در پایان خردادماه ۱۴۰۰ کاهش ۲۳ درصدی مرگ عابران پیاده در مازندران دستگیری سارق و کشف میلیاردی اموال سرقتی در آمل پاداش برای مشترکان کم مصرف افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۲۵۰ طرح گمیشان در هفته دولت مصرف بهینه گاز در گیلان، موجب عدم تغییر نسبت به سال۹۶ شد فعالیت ۱۵ مرکز فرهنگی دفاع مقدس در کشور دست قاتل در بابلسر رو شد بیش از ۸۰میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به مددجویان مازندران پرداخت شد ۳۷میلیون نفر در بانک ملی ایران حساب پس انداز دارند بدهی خارجی ایران ۳.۵ درصد افزایش یافت بازداشت کارمند یکی از ادارات دولتی در قائم‌شهر به اتهامات مالی تیم بسیج بندرامیرآباد قهرمان شد ۸۵ درصد وام مشاغل خانگی گلستان را زنان گرفتند سرپرست فرمانداری شهرستان آمل معرفی شد کشور عراق مقصد اول کالاهای صادراتی مازندران روزی برای صنعت بیمه ۴۰۰ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در غرب مازندران شناسایی شد جزئیات جدید از پرونده مرگ مرموز قاضی منصوری / وکیلش فاش کرد رفع مشکلات شهرک صنعتی «بِشل سوادکوه شمالی» در دستور کار است جزئیات طرح اعطای تسهیلات کمک ودیعه مسکن

کد شما در این بخش
♥1

فسخ یکطرفه قرارداد فروش هواپیمای بوئینگ پیگیری می‌شود

  • کد خبر : 5385
  • 18 خرداد 1397 - 20:06

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به منافع ملت ایران گفت: از تمام ظرفیت های قانونی برای پیگیری فسخ یک طرفه قرارداد فروش هواپیما توسط شرکت بوئینگ آمریکا استفاده خواهیم کرد.

«عباس آخوندی» در حاشیه راهپیمایی روز قدس در جمع خبرنگاران افزود: در این شرایط نباید مایوس شویم زیرا پیش از این شرایط بدتری را پشت سر گذاشته‌ایم و قطعا می‌توانیم از این شرایط هم عبور کنیم.

وی ادامه داد: در این شرایط نباید دچار شتاب‌زدگی و رفتارهای احساسی شویم و باید بتوانیم از تمام ظرفیت های قانونی خود استفاده کنیم تا راهی پیش پای مردم بگذاریم.
وزیر راه و شهرسازی همچنین درباره روز قدس با بیان این که اعمال زور مستقیم از سوی کشور آمریکا تداوم نخواهد داشت و نمی‌تواند این شرایط را ادامه دهد، گفت: این اقدامات می‌تواند جهان را با تهدیدهای بسیار جدی مواجه کند.

وزیر راه و شهرسازی افزود: ملت‌ها باید آگاهانه در عرصه جهانی حضور یابند و در مقابل اعمال زور مستقیم آمریکا مواضع خود را اعلام کنند. آخوندی اضافه کرد: این، موضوعی است که می‌تواند تعادل جهانی را حفظ کند.

وی در عین حال اتحاد در کشور بین جناح‌ های مختلف را مهم خواند و گفت: در شرایط سختی قرار داریم و با یک تهدید جدی و اعمال زور مستقیم مواجه هستیم، بنابراین باید اتحاد درونی در این شرایط حفظ شود و بتوانیم از تمام ظرفیت‌های قانونی خود استفاده کنیم.

وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: نباید از هیچ ظرفیت قانونی‌ چشم‌پوشی کنیم، در این شرایط، اتحاد می‌تواند ما را از بحران‌ها نجات دهد. وی در باره خروج امریکا از برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) هم گفت: معمولا در شرایط سخت و اعمال تحریم از سوی قدرت بزرگ که یک نوع تهدید جدی محسوب می‌شود واکنش هایی به وجود می‌آید.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=5385
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.