تاریخ : سه‌شنبه, ۱۷ شهریور , ۱۴۰۵ Tuesday, 8 September , 2026

اخبار ویژه

رهبر انقلاب: خیانت امارات دیری نخواهد پایید ورزشکار گیلانی به اردوی تیم ملی پرورش اندام دعوت شد سودایی به نام مجلس معمای جنگی غذا بدل بیرانوند پرداخت ۹۱ میلیارد ریال تسهیلات به کشاورزان آزادشهر و مینودشت صادارت بیش از 89هزار تناژ کالا از آستارا محدودیت های ترافیکی کرونا در گیلان اعلام شد چهار فوتی در سیل غرب مازندران آغاز فروش بلیت قطار ویژه اربعین از امروز ثبت ۲ وقف جدید به ارزش ۲۰۰ میلیون تومان در میاندرود با شماره‌های بین‌المللی غریبه تماس نگیرید! رهبر معظم انقلاب درگذشت آیت الله هاشمی شاهرودی را تسلیت گفتند پرداخت وام قرض الحسنه به مددجویان مازندرانی برداشت رونق اقتصادی در مازندران با کشت گیاهان دارویی قیمت خودرو در بازار آزاد سه‌شنبه ۲۸ آذر ۱۴۰۲ جریان بسته‌های اینترنت رایگان انتخاباتی چیست؟ سود ۶۰۰ هزار تومانی سهام عدالت تا آخر آذر پرداخت می‌شود حال ناخوش مستاجران در فصل جابه جایی واکنش بانک مرکزی به ادعای پولشویی در بانک‌های ایرانی تهاتر نفتی راهکاری برای تکمیل یکی از بزرگترین بیمارستان های شمال ابهام در اجرای قانون جدید مالیات بر ارزش‌افزوده جاده هراز به مدت ۳ روز مسدود می‌شود

کد شما در این بخش
1

شاخص کل بورس بیش از ۱۲ هزار واحد افزایش یافت

  • کد خبر : 54427
  • 27 مهر 1400 - 14:14
شاخص کل بورس بیش از ۱۲ هزار واحد افزایش یافت

شاخص کل بورس اوراق بهادار با افزایش ۱۲۵۵۴ واحدی معادل ۰.۸۷ درصد به یک میلیون و ۴۴۹ هزار و ۴۷۰ واحد رسید. همچنین در فرابورس شاخص کل با رشد ۷۲ واحدی به ۲۰ هزار و ۳۷۸ واحد رسید.

امروز تالار شیشه‌ای در معاملات چهارمین روز کاری هفته (سه شنبه بیست و هفتم مهرماه ۱۴۰۰)، شاهد صعودی شاخص‌های منتخب بود. به گونه‌ای که شاخص قیمت (وزنی-ارزشی)، با افزایش ۳۱۲۴ واحدی معادل ۰.۸۷ درصد به رقم ۳۶۰ هزار و ۷۳۴ واحد رسید.

شاخص کل هم وزن نیز، با رشد ۴۳۸۰ واحدی، عدد ۳۹۸ هزار و ۳۴۷ واحد را به نمایش گذاشت. شاخص قیمت (هم وزن) نیز با افزایش ۲۷۶۲ واحدی به رقم ۲۵۱ هزار و ۲۵۰ واحد رسید.

همچنین شاخص سهام آزاد شناور، ۱۵۴۴۰ واحد افزایش را رقم زد و به سطح یک میلیون و ۸۴۵ هزار واحد رسید. همچنین شاخص بازار اول با ۱۲۶۲۲ واحد افزایش به رقم یک میلیون و ۹۲ هزار واحد رسید و شاخص بازار دوم نیز، با ۱۴۵۷۴ واحد افزایش  همراه بود و عدد دو میلیون و ۸۲۴ هزار واحد را به نمایش گذاشت.

بر اساس این گزارش، در معاملات امروز بورس تهران، نمادهای معاملاتی وغدیر، فولاد، فملی، خودرو، وبملت و اخابر با بیشترین افزایش ، تاثیر مثبت در روند صعودی شاخص کل بورس داشتند. در مقابل، نمادهای معاملاتی شپدیس، کالا و لپارس، بیشترین تاثیر منفی را در برآورد نماگر کل بورس داشتند.

با پایان فعالیت بازار سرمایه در چهارمین روز کاری بازار سرمایه در چهارمین هفته پاییز، معامله‌گران بورس ۶ میلیارد و ۹۳۲ میلیون برگه بهادار و سهام را در قالب ۵۱۸ هزار و ۵۱۸ نوبت معامله و به ارزش ۴۸ هزار و ۹۴۹ میلیارد ریال داد و ستد کردند.

در بازار امروز، بیشترین افزایش قیمت متعلق به نماد وایران(لیزینگ ایرانیان) با ۴.۹۸  درصد رشد و پس از آن، نمادهای دلقما، شلعاب، پاسا و غبشهر بود. همچنین نماد معاملاتی غشصفا(شیرپاستوریزه‌پگاه‌اصفهان‌) با ۵ درصد، بیشترین کاهش قیمت را داشت و پس از آن نیز، نمادهای لپارس، ساربیل، رتکو و خموتور قرار گرفتند.

 

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=54427
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.