تاریخ : دوشنبه, ۴ آبان , ۱۴۰۵ Monday, 26 October , 2026

اخبار ویژه

عرضه گسترده گوشت قرمز و مرغ از شنبه 41 نوروزگاه در گلستان راه اندازی می شود هشت دستگاه رمز ارز در بابل کشف شد عمودی یا افقی انتخاب با شماست ابر تورم در کمین اقتصاد ایران نگرانی‌ها در پی حذف صفرها قلمروی آبی خزر در جلگه مازندران؛ از نکا تا بهشهر زیر آب ردپای زمین خواران در املاک صنعتی مازندران ثبت بیش از یک میلیون نفر شب اقامت در مازندران دبیر خانه پروژه برندسازی غرب مازندران در رامسر افتتاح می‌شود بدرقه میلیونی در تهران ۱۱۰ پروژه شرکت توزیع برق مازندران هفته دولت به بهره برداری می رسد سردرگمی برای تعیین دستمزد ماجرای جسد اشتباهی برزخ اقتصاد در ایران این هم از ستاره ها واحدهای صنفی متخلف رامسر ۱۳میلیارد ریال جریمه شدند سود سهام عدالت از ۲۱ اردیبهشت ماه ماموریت بانک مرکزی برای تامین ارز مورد نیاز دارو توزیع ۴۰۰ تن مرغ منجمد در مازندران آغاز شد سهم سرانه یک روستایی در گلستان کمتر از ۱۱۵۰ ریال است ساعت کاری ادارات مازندران به حالت قبل بازمی‌گردد هشدار بانک مرکزی به صرافان!

کد شما در این بخش
♥2

تشکیل ۲۲۱ پرونده قاچاق کالا در مازندران

  • کد خبر : 59149
  • 19 بهمن 1400 - 12:30
تشکیل ۲۲۱ پرونده قاچاق کالا در مازندران

معاون نظارت و بازرسی سازمان صمت مازندران از تشکیل ۲۲۱ پرونده قاچاق کالا در استان خبر داد.

سید مسیب موسوی گفت: ۱۴ هزار و ۶۰۰ مورد بازرسی از ابتدای امسال تا پایان دی ماه در بخش کشف کالای قاچاق از سوی بازرسان این سازمان به عمل آمده که منجر به شناسایی ۲۲۱ مورد تخلف شده است.

ارزش پرونده‌های تشکیل شده بالغ بر ۶۳ میلیارد ریال بوده است.

به گفته موسوی همه پرونده‌های جهت صدور رای به شعب تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف اقتصادی اعم از گرانفروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتورو … مراتب را به سامانه www.۱۲۴.ir و یا با تلفن ۱۲۴ اعلام کنند.
انتهای پیام/س

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=59149
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.