تاریخ : پنجشنبه, ۱۹ شهریور , ۱۴۰۵ Thursday, 10 September , 2026

اخبار ویژه

کاهش قیمت سکه و دلار در اولین روز هفته رونمایی از ۴ محصول جدید بانک ملت/ خرید آنلاین ارز با توریست کارت قطعی برق در گلستان تا ۴۸ ساعت آینده ادامه دارد کودکان کار مدرن!  غفلت از مزیت های توسعه ای سیلاب تعمیر کشتی روسی در مازندران + تصاویر خرید ۸ دستگاه درمانی از محل وقف برای بیمارستان امام ساری ورود دستگاه قضایی به ماجرای کوه خواری در سوادکوه تاکنون ۳ میلیون نفر در سامانه املاک ثبت‌نام کرده‌اند شاخص تجارت جهانی به کمترین رقم در ۹ سال اخیر رسید چهره عجیب نیمار قیمت خودرو امروز ۲۲آبان / افزایش ۶میلیون تومانی قیمت برخی خودروها وضعیت بانک‌ها در تراکنش‌های شاپرکی آبان ماه ۳۰ درصد غرق شدگان دریا بومی هستند برداشت برنج از ۷۵ درصد شالیزارهای آمل انجام شد فرماندار: کاهش مشکلات کشاورزان یکی از اولویت‌های مدیریتی در میاندورود است قیمت خودرو در بازار مازندران پیروزی را به هواداران واقعی رایکا تقدیم می‌کنم روزشمار دهه وقف مازندران اعلام شد آخرین وضعیت استقلال و پرسپولیس در بورس قیمت خودرو در بازار آزاد در ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ ۱۶ پروژه روستایی در شهرستان میاندرود بهره‌برداری شد امام جمعه رشت: طرح‌های سالم‌سازی دریا به دقت واگذار شود

کد شما در این بخش
1

طنین ساز گروه موسیقی « ماهتو» در شمال

  • کد خبر : 10748
  • 01 آذر 1397 - 12:38

مازندران از نگاه موسیقایی از جمله استان های پیشگام به شمار می آید به طوری که طنین صدای موسیقی محلی گروه های فعال آن در سراسر استان های شمالی طنین انداز می شود .

سرویس فرهنگی اقتصاد شمال ؛گروه موسیقی ماهتو  به سرپرستی کمال محمدی متشکل از نوازنده های مختلف برای اجرای کنسرتی در جویبار آماده می شوند .

سرپرست گروه هنری موسیقی ماهتو مازندران گفت: موسیقی استان باید تغییر کند تا مخاطبان بیشتر به ویژه نوجوانان و جوانان بیشتر جذب این هنر شوند.

وی افزود:این گروه درچهارم  آذر ماه هم‌زمان با ولادت حضرت محمد صلی الله علیه واله در سالن فرهنگیان شهرستان جویبار به اجرای برنامه می پردازد.

محمدی ادامه داد:در اجرای این کنسرت دو هدف را دنبال کردیم که نخست استفاده از جوانان هنرمند و دوم ترویج موسیقی فولکلور مازندرانی و مردم پسند بوده است.

سرپرست گروه موسیقی ماهتو ادامه داد : تا پایان سال ۹۷ یک آلبوم موسیقی مازندرانی که با اشعار به روز است و قطعاً مورد اقبال عمومی قرار خواهد گرفت روانه بازار خواهد شد.

وی از برنامه‌های  آتی این گروه خبر دادو اعلام کرد:در سال ۹۸ اجرای کنسرت‌های مختلف استانی و کشوری، ضبط آلبوم جدید و راه‌اندازی گروه موسیقی مناطق را در برنامه کاری خود خواهیم داشت.

سرپرست گروه هنری موسیقی ماهتو یادآور شد :گروه موسیقی ماهتو به مدت ۴ سال است که فعالیت می‌کند و بیشترین اجرا در صدا و سیمای مازندران در این مدت به این گروه هنری اختصاص یافت.

وی با بیان اینکه برادران و خواهران محمدی با هم افزایی فعالیت می‌کنند، تصریح کرد: به دلیل افزایش تعداد نوازنده و خواننده در این خاندان برادران، خواهران و فرزندانشان به چند گروه تقسیم شدند.

محمدی گفت: اجرای کنسرت ویژه بانوان، برگزاری آیین نوروز خوانی و اجرای کنسرت در شهرستان ها، کشور و خارج از کشور از دیگر برنامه‌های این گروه هنری موسیقی در آینده نزدیک است.

وی با بیان اینکه مسئول شهرستان جویبار این گروه هنری موسیقی را تا کنون حمایت کردند، از دیگر مسیولان خواست برای ماندگاری بیشتر موسیقی مازندرانی هنرمندان استان را بیشتر حمایت کنند.

به گفته محمدی، گروه موسیقی ماهتو دراجرای کنسرت خود  در جویبار  از سازهایی مانند لله وا، کمانچه، سرنا، قرنی، تار، دوتار، عود، دف، دایره، نقاره، لگن، نی و سنتور استفاده خواهد کرد.

کنسرت گروه هنری ماهتو همزمان با میلاد با سعادت حضرت محمد (ص) ۴ آذر ماه امسال ساعت ۱۹ عصر در سالن مرحوم شریفی (فرهنگیان) جویبار برگزار می‌شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=10748
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.