تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

افشین قطبی دو رو بود/زیراب من را زد قیمت خودرو در بازار آزاد در ۱۲ تیر ۱۴۰۱ برگزاری همایش یک روزه گردشگری سلامت در ساری برادر کشی در نوشهر کرونا و مشکلات بیمه مشاغل آیا در توزیع هوشمند اقلام خوراکی انحصار صورت گرفته است؟ افزایش تورم در کشورهای همسایه توقیف ۲ تن صید غیر مجاز در مازندران جزئیات بیمه‌نامه‌های جدید شخص ثالث دل به اروپا نبندیم/توسل به ناجیان داخلی مرکز صنایع تبدیلی کشاورزی در آستارا به بهره برداری رسید آبرسانی به آستارا چشم انتظار سرمایه گذار پاداش ۵۰ میلیارد تومانی به مشترکان خوش مصرف برق روسیه در کشت فرا سرزمینی ایران سهیم می شود کمیته بال (بازل) و وظایف آن بیش از 400 میلیارد ریال در بورس منطقه ای مازندران دادوستد شد جزییات واریز اعتبار سبد کالایی مددجویان نهادهای حمایتی +سند حدود ۴۰۰ طرح‌ نیمه تمام صنعتی مازندران امسال به بهره‌برداری رسید مسابقه سوارکاری استقامت در رشت برگزار شد روزگار سخت خبرنگاران توزیع ۳۰ تن شکر یارانه‌ای در آستارا آغاز شد تاثیر بحران‌های طبیعی بر اقتصاد ایران توزیع ۱۵ هزار بسته ضیافت غدیر از محل موقوفات در مازندران

کد شما در این بخش
0

اسامی بدهکاران بزرگ ۱۱ بانک دولتی اعلام شد

  • کد خبر : 60807
  • 21 فروردین 1401 - 18:07
اسامی بدهکاران بزرگ ۱۱ بانک دولتی اعلام شد

خاندوزی گفت: امروز اسامی بدهکاران بزرگ ۱۱ بانک دولتی اعلام شد و به غیر از بانک‌های قرض‌الحسنه مهر و توسعه تعاون همه بانک‌های دولتی اقدام به این کار کردند.

احسان خاندوزی وزیر اقتصاد در بخش خبری ۲۱ در خصوص انتشار فهرست اسامی ابربدهکاران بانکی به سوالات زیر پاسخ داد.

سوال: فهرستی که امروز از سوی بانک ها منتشر شد نسبت به آنجه که در قانون آمده کامل نیست در این خصوص توضیح دهید.

خاندوزی: یکی از مشکلات قدیمی این بود که چندین سال بخشی از منابع بانکی در دست عده ای از مشتریان بد حساب باقی می ماند و مانع دسترسی مردم به منابع بانکی می شد با دستور رئیس جمهور بانک های دولتی پیش قدم شدند اسامی بدهکاران بدحساب را افشا کنند تا برای تسویه بدهی ها ترغیب شوند.

امروز اسامی بدهکاران بزرگ ۱۱ بانک دولتی اعلام شد. به غیر از بانک قرض الحسنه مهر و توسعه تعاون که بدهکاران بد حساب بالای ۱۰۰ میلیارد تومان نداشتند همه بانک های دولتی اقدام به این کار کردند.

سوال: گام بعدی در این خصوص چیست؟

خاندوزی: گام بعدی دقیق کردن این فهرست و اعلام رقم دقیق بدهی های مشکوک الوصول بانک ها است. در قدم های بعدی برای اعلام اسامی بدهکاران کمتر از ۱۰۰ میلیارد تومان هم اقدام خواهد شد.

رئیس جمهور تاکید کردند تا حد ممکن اطلاعات بدهکاران بانکی دقیق شود تا حقی از مردم و فعالان اقتصادی تضییع نشود.

بسیای از بدهکاری ها مربوط به تسهیلات ارزی بود برای اینکه رقم دقیق آن اعلام شود باید به نرخ امروز ارز تسعیر شود.

سوال : از بانک های خصوصی هم خواسته شده تا این فهرست بدهکارن بانکی را منتشر کنند؟

خاندوزی: طبق قانون بودجه ۱۴۰۱ تمام بانک های دولتی و خصوصی مکلف هستند اطلاعات را در اختیار بانک مرکزی قرار دهند و بانک مرکزی نهایی کننده این قانون است. در تکالیف قانونی ابتدا باید خود دولت پیش قدم باشند بنابراین این اصلاحات از بانک های دولتی شروع شد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=60807
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.