تاریخ : دوشنبه, ۱۶ شهریور , ۱۴۰۵ Monday, 7 September , 2026

اخبار ویژه

یکی از شهدای حادثه شناور کنارک گلستانی است تسریع در بازسازی پل فلزی و کنارگذر لوشان سقوط شاخص بورس از کانال ۱۰۰۰۰۰۰ واحدی تقدیم استوارنامه سفرا به روحانی افزایش ساعت کاری ساتنا از اول خردادماه مصوبه دولت درباره حقوق کارکنان تعاونی‌های سهام عدالت حباب بزرگ در بازار ارز مردم فریب نرخ‌سازی‌ها را نخورند درج شماره ملی در چک های صیاد الزامی است رهبر معظم انقلاب: ملت ایران قوی‌تر از ۴۰ سال قبل و دشمنان آن ضعیف‌تر شده‌‌اند اجازه تسخیر اراضی تالابی صومعه‌سرا را به متصرفان نمی‌دهیم سنگین‌ترین صف‌های خرید و فروش سهام در ۲۸ آبان اطلاعیه مرکز توسعه تجارت الکترونیکی در خصوص فعالیت سکه ثامن افزایش ۳۵هزار میلیارد تومانی درآمد دولت با تغییر مبنای حقوق ورودی آب بندان ها ظرفیت‌ توسعه اقتصادی گیلان هستند نقشه راه تنظیم بازار کشور تدوین شد کارخانه‌های نم کشیده، کارگران چکمه پوش مجوز سردفتری و تاسیس داروخانه رفع انحصار شد کندوان مسدود شد خیز ایران برای بازگشت به بازار نفت/ ۴ دلیل برای توقف ریزش قیمت دلار مردم ۲۰ درصد بیشتر وام گرفتند نمایشگاه رونق تولید و فرصت های ساخت داخل در رشت گشایش یافت قیمت خودرو در بازار آزاد در دوم مرداد ۱۴۰۱ بهمنیار: امیدوار به کسب سهمیه المپیک هستم

کد شما در این بخش
0

بیش از سی میلیون نفر، فیلتر تلگرام را دور می‌زنند

  • کد خبر : 6232
  • 23 تیر 1397 - 12:06
بیش از سی میلیون نفر، فیلتر تلگرام را دور می‌زنند

معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی در یادداشتی نوشت: تعداد ۳۰ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از طریق فیلترشکن‌های هاتگرام و تلگرام طلایی، فیلتر تلگرام را دور می‌زنند.

متن یادداشت عبدالصمد خرم آبادی در این باره به شرح زیر است:

«بر اساس آماری که مرکز ملی فضای مجازی در تاریخ نوزدهم تیر ماه ۱۳۹۷ اعلام کرده، تعداد ۳۰ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از طریق فیلترشکن‌های هاتگرام و تلگرام طلایی، فیلتر تلگرام را دور می‌زنند و اینترنت بدون فیلتر هاتگرام و تلگرام طلایی را وزارت ارتباطات تامین می‌کند.

این در حالی است که فعالیت فیلترشکن های داخلی نظیر هاتگرام و تلگرام طلایی برخلاف اهداف و سیاست‌های تعیین شده در مصوبه شورای عالی فضای مجازی است. مصوبه مربوط به «سیاست ها و اقدامات ساماندهی پیام رسان‌های اجتماعی» حدود یک سال پیش ( خرداد ۱۳۹۶) به تصویب شورای عالی فضای مجازی رسیده و فراگیر شدن پیام رسان‌های داخلی و جلوگیری از دسترسی بیگانگان به داده‌های عظیم کشور صراحتا جزء اهداف و سیاست‌های مذکور در این مصوبه هستند.

از آنجا که فعالیت هاتگرام و تلگرام طلایی هم مانع از فراگیر شدن پیام‌رسان‌های داخلی و هم موجب دسترسی بیگانگان به داده های عظیم کشور خواهد شد, لذا فعالیت این دو نرم افزار برخلاف مصوبه شورای عالی فضای مجازی است. اینکه نهادهای ذیربط منتظر بمانند تا تلگرام وسایر پیام‌رسان‌های خارجی بستر ارتباطاتی مردم در فضای مجازی کشور را فراهم و شرکت‌های داخلی را به عمله تلگرام تبدیل کنند، نهایت تنبلی است.

اجرای مصوبات شورای عالی فضای مجازی نیاز به عزم جدی دارد. نهادهای ذیربط باید تنبلی را کنار بگذارند و از هرگونه فعل یا ترک فعل که موجب استمرار حاکمیت دشمن بر فضای مجازی کشور می‌شود خودداری کنند. باید ارتباط بین هاتگرام و تلگرام طلایی را باشبکه اجتماعی تلگرام قطع کرد و برای فراگیر کردن پیام‌رسان‌های مستقل داخلی باید کمر همت را محکم بست، ان‌شاء‌الله این اتفاق‌های مبارک بزودی خواهد افتاد.”

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=6232
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.