تاریخ : سه‌شنبه, ۵ آبان , ۱۴۰۵ Tuesday, 27 October , 2026

اخبار ویژه

من خر دولت بودم! برگزیده جایزه شعر شاملو معرفی شد تغییر مانیفست حاکم بر بنیاد علوی؛ محرومیت‌زدایی در راس فعالیت‌ها مرگ ناشی از تصادفات در مازندران هشت درصد کاهش یافت دوره آموزشی اشاعه فرهنگ حفاظت از محیط زیست دریایی علی صالح آبادی رییس کل بانک مرکزی ایران شد استاندار در دیدار مردمی غرب مازندران به ۴۰۰ درخواست اهالی پاسخ داد نقدینگی بانکها صرف ساخت برج‌های عاج می‌شود! ماجرای استعفای پزشکان خانواده در جویبار چیست؟ شوک کالا برگی دولت به مردم ضرورت ارائه لایحه‌ای برای جبران خسارات‌ اصناف و مشاغل چرا همیشه حسرت می خوریم؟/یاد بگیریم دیگر حسرت به دل نمانیم ابلاغ دستورالعمل سامانه ثبت حقوق و مزایای مقامات و مدیران دولت ۱۱۴ پروژه برق دهه فجر در مازندران افتتاح می‌شود سکته قلبی چه زمان و در چه حالتی رخ می‌دهد؟ فیلم نرگس آبیار رکوردار شد طرح درج قیمت تولیدکننده بر روی کالا‌ها وارد فاز چهارم شد مشکل در جذب تسهیلات اشتغال روستایی در نوشهر فال روزانه شنبه 4 اسفند 1397 مردم چقدر پول در بانک دارند؟ بند تعیین چگونگی سابقه بازنشستگی حذف شد ضرورت تسریع در اجرای نهضت ملی مسکن/ بحران نقدینگی قطعه‌سازان خودرو  بازگشت به چرنویل

کد شما در این بخش
♥0

متقاضی نباشد نمی‌سازیم

  • کد خبر : 66640
  • 21 شهریور 1401 - 22:45
متقاضی نباشد نمی‌سازیم

معاون مسکن شهری بنیاد مسکن گفت: تعداد ۲۸۲ هزار واحد نهضت ملی مسکن با حمایت و نظارت بنیاد در مناطق شهری و روستایی در حال ساخت است که در این زمینه با استفاده از تجربه مسکن مهر، تقاضامحور بودن را مدنظر قرار داده‌ایم و در مناطقی که متقاضی نیست پروژه اجرا نمی‌کنیم.

حمیدرضا سهرابی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: وزارت راه و شهرسازی معادل ۲۰۰ هزار واحد زمین برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن در مناطق شهری به ما تخصیص داده و متقاضی تعریف شده حدود ۱۰۳ هزار واحد است. بنیاد مسکن تقریبا ۱۰۰ هزار واحد را شروع کرده و طی یک سال اخیر ۳۵۰ واحد به مرحله‌ی افتتاح رسید که شهریورماه در استان قم ۱۸۰ واحد را به صورت نمادین افتتاح کردیم.

وی با بیان این‌که در تقاضامحور بودن پروژه از تجربه مسکن مهر استفاده می‌کنیم گفت: اعتقاد داریم طرح نهضت ملی مسکن باید متقاضی محور باشد. در واقع اگر متقاضی نباشد و موضوعات تخصیص زمین، کاربری و الحاقات محقق نشود کار را شروع نمی‌کنیم.

سهرابی درباره آخرین فرآیند اجرای طرح نهضت ملی مسکن توسط بنیاد گفت: بنیاد مسکن در سه بخش شامل گروه ساخت، بنیاد ساخت و خودمالک، پروژه‌ها را اجرا می‌کند. طبیعتا حیطه فعالیت بنیاد مسکن شهرهای کمتر از ۱۰۰ هزار نفر است ولی در برخی شهرهای بزرگ‌تر نیز مثل قم، بندرعباس و زاهدان در حال فعالیت هستیم.

وی تصریح کرد: علاوه بر ۱۰۰ هزار واحد مسکن شهری، ساخت ۱۸۲ هزار واحد روستایی نیز توسط بنیاد مسکن شروع شده که در بخش زمین، تسهیلات و نظارت، خدمات ارایه می‌دهد.

برای ۶۰۰۰ متقاضی، زمین تامین نشده است

معاون مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با بیان این‌که برای حدود ۶۰۰۰ متقاضی ثبت نامی نهضت ملی مسکن، تامین زمین نشده است گفت: اجرای پروژه‌ها مقدماتی دارد که شامل تخصیص زمین، طراحی، پروانه و عملیات آماده‌سازی است. در مواردی نیز ثبت نام شده ولی معادل آن زمین معرفی نشد، یا زمین تخصیص  یافت اما بعدا معارض پیدا کرد. در برخی موارد زمین، اختصاص یافته و طراحی شروع شده ولی متقاضی معرفی نشده است.

به گفته سهرابی، بنیاد مسکن در حوزه شهری طرح نهضت ملی مسکن، زمین در اختیار ندارد و باید وزارت راه و شهرسازی اقدام به معرفی زمین‌ها کند. به دلیل این‌که اراضی خارج از بافت شهری است ابتدا باید در شورای عالی معماری و شهرسازی به تصویب برسد، سپس پروانه صادر شود، مناقصه برای انتخاب پیمانکار صورت گیرد و چون پروژه‌ها معمولا بزرگ مقایس هستند، کارها زمان می‌برد. در برخی موارد که این فرآیند تسریع می‌شود طرح‌ها زودتر به اجرا می‌رسند.

پروژه صدرا در کمتر از سه ماه شروع شد

وی تاکید کرد: در پروژه ۳۱۵۲ واحدی شهر جدید صدرا شیراز ما به عنوان کارگزار فعالیت می‌کنیم. در این شهر طی کمتر از سه ماه تمام مراحل را طی کردیم که الان پروژه به مرحله‌ی بتن‌ریزی رسیده و به زودی فونداسیون شروع می‌شود.

معاون بنیاد مسکن با  اعلام این وعده که طرح نهضت ملی مسکن در آینده تسریع می‌شود گفت: بر اساس سرعت تامین زمین‌های قابل ساخت امیدواریم در آینده روند اجرای طرح‌ها سرعت بیشتری به خود بگیرد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=66640
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.