تاریخ : چهارشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 9 September , 2026

اخبار ویژه

گیله قصه خوانی در روز جهانی زبان مادری پای حجازی به پرونده هدایتی باز شد تولید ۱۸ درصد گوشت سفید مازندران در ساری معمای جنگی غذا اثرات شگفت‌انگیز «لقمه حلال» خودکفایی برنج چه زمانی محقق می شود؟ قیمت خودرو در بازار آزاد در ۱۳ شهریور ۱۴۰۱ ارزان‌ترین و گران‌ترین شهرهای جهان برای مهاجران آینده مبهم توسعه صنایع قیمت خودرو در بازار آزاد؛ ۲۳ آبان۱۴۰۰ تولید طلای سفید به ۸۰ هزارتن می‌رسد فال روزانه جمعه 19 بهمن 1397 اگر روحانی به کرونا مبتلا شود، چه خواهد شد؟ اگر هنوز کارت سوخت نگرفته اید بخوانید فرابورس هزار میلیارد ریالی می‌شود گردش مالی تولیدات صنایع دستی مازندران ۵۵۰ میلیارد تومان است شهردار بهشهر: بودجه۱۴۰۰ شهرداری بالاتر از رقم مصوب محقق شد قیمت روز سکه و طلا در بازار مازندران قول توسعه زیرساختهای درمانی خشرودپی بابل رشد ۳۵ درصدی پرداخت وام ساخت مسکن نگاهی به زندگی نامه امام جعفر صادق(ع) از ولادت تا شهادت رمز پیوند مردم و انقلاب ماجرای مناقصه کشتارگاه نور چه بود؟

کد شما در این بخش
1

تولید با پساب‌های سمی ممنوع

  • کد خبر : 72799
  • 26 بهمن 1401 - 10:25
تولید با پساب‌های سمی ممنوع

محیط زیست اجازه فعالیت به واحد‌های صنعتی که سیستم فاضلاب ندارند نمی‌دهد.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،عطاالله کاویان مدیر کل محیط زیست مازندران بازچرخانی و استفاده چند باره و مجدد از آب را یکی از راهکار‌های کاهش فشار بر منابع آبی اعلام کرد و گفت: اجازه نمی‌دهیم شهرک‌های صنعتی بدون سیستم تصفیه فاضلاب به فعالیت خود ادامه دهند.

او افزود: واحد‌های صنعتی خارج از شهرک‌های صنعتی نیز ملزم به اجرای سیستم‌های تصفیه فاضلاب و بازچرخانی آب هستند و این موضوع را به طور جدی پیگیری می‌کنیم.

کاویان با بیان اینکه بحران آب و بحران انرژی در آینده بسیار نزدیک چالش بسیار است، گفت: تغییرات اقلیمی، نوسانات آب و هوایی، افزایش جمعیت و بارگذاری‌های نامتناسب جمعیتی در استان سبب بروز مشکلات در بخش آب و انرژی شده است.

او افزود: تغییر الگوی استفاده از منابع آب و انرژی نیز بگونه‌ای شده است که اگر با همین شیوه ادامه یابد در سال‌های آینده مشکلات بسیار زیادتر خواهد شد.

مدیر کل محیط زیست مازندران ادامه داد: خالی شدن مخازن سد‌های مازندران از منابع زنگ خطر در این بخش را به صدا درآورده است و اگر مدیریت مناسبی در مصرف آب به ویژه در صنایع نداشته باشیم بحران جدی‌تر خواهد شد.

او اتصال شهر‌ها و مناطق شهری به سیستم تصفیه فاضلاب را نیز راهکار دیگری برای عبور از بحران آب در آینده دانست و گفت: محیط زیست در کمترین زمان ممکن مجوز‌های لازم را به پیمانکاران و شرکت آب و فاضلاب استان برای اجرای تصفیه فاضلاب‌های خانگی می‌دهد.

او با بیان اینکه قیمت آب اکنون واقعی نیست، افزود: با توجه به کمبود منابع آبی قیمت آب در آینده نزدیک افزایشی خواهد داشت به همین دلیل صنایع هر چه سریعتر موضوع بازچرخانی آب را در دستور کار خود قرار دهند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=72799
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.