تاریخ : چهارشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 9 September , 2026

اخبار ویژه

مصرف ۱۰۰ میلیون لیتر بنزین طی دیروز با وجود سرمای هوا زن ایرانی -آمریکایی اسکار گرفت درگیری در مجلس+ عکس قیمت سکه و طلا در بازار مازندران سناریوهای مختلف مجلس برای افزایش یارانه نقدی اعتبار یک میلیارد تومانی برای تعریض کمربندی کلاردشت توزیع ۵۵ تن مرغ منجمد تنظیم‌ بازاری در آمل جزئیات بازجویی ریگی منتشر شد استاندار: مرکز ثبت درخواست متقاضیان کار در مازندران راه‌اندازی می‌شود نابلدیسم‌اقتصادی سقوط هواپیما در تنکابن سهمیه آرد اسفند نانوایان مازندران به طور کامل توزیع شد اعمال شب و روز اول ماه محرم ترجمه بخش پنجم و نهایی سند بال ۲ منتشر شد افزایش مهاجرت پرندگان به تالاب بین المللی میانکاله رکورد جدید مسی در شب بارسا سرپرست فرمانداری لاهیجان منصوب شد احتکار ۳۵ میلیارد ریالی لوازم خانگی در بابلسر علاج‌بخشی سد وشمگیر آق‌قلا به سه هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد تعرفه ارزیابی خسارات بیمه شخص ثالث اعلام شد از طرح سهمیه بندی بنزین تا نرخ ارز در بودجه کنسرت سالار عقیلی در ساری حجم کالاهای اساسی و کانتینری موجود در ۱۱ بندر ایران +جدول

کد شما در این بخش
1

جزئیات تازه از سهام عدالت جاماندگان

  • کد خبر : 73085
  • 06 اسفند 1401 - 11:05
جزئیات تازه از سهام عدالت جاماندگان

رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: برای سهام عدالت جاماندگان جزء اینکه شورای عالی سیاست‌های کلی اصل ۴۴ این موضوع را تصویب کند، راه دیگری وجود ندارد.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،حسین قربانزاده در گردهمایی مدیران کل امور اقتصادی و دارایی استان‌های سراسر کشور با اشاره به حجم بالای موضع‌گیری‌ها در مورد مصوبه مولدسازی دارایی‌های دولت گفت: حقیقت قصه این است که علیرغم نگرانی همه دوستان، به این مساله خوش‌بین هستم، چراکه این اصل را بسیار بدیهی می‌دانم و آغاز مولدسازی حرکتی مثبت و تحول آفرین در کشور خواهد بود و در این مسیر بسیاری از موضوعات پاسخ خود را دریافت می‌کنند.

رئیس سازمان خصوصی سازی با تأکید بر اینکه مولدسازی می‌تواند برخی مناطق راکد را متحول کند و مردم نیز از آثار آن منتفع شوند، افزود: مسئولیتی برعهده ماست که باید تمام تلاش خود را در این زمینه به کار بگیریم تا حبس دارایی شکسته شود و قفل دارایی راکد دولت از بین برود تا ما بتوانیم امید داشته باشیم که از این طریق اقتصاد پرتلاطم و پرنوسان سامان یابد.

او بر ضرورت تبیین ابعاد مولدسازی و واقعیت آن برای مردم تأکید کرد: در مسیر اجرا باید دارایی دولت از این بایگانی راکد خود متحول شود تا بیشترین عایدی و بهره‌وری صورت گیرد و در حوزه مولدسازی ما با دارایی‌های مازاد کار داریم.

معاون وزیر اقتصاد همچنین در خصوص تعیین تکلیف جاماندگان سهام عدالت نیز گفت: اول باید شورای عالی سیاست‌های کلی اصل ۴۴ تشکیل شود و شیوه اجرایی را مصوب کند تا بتوان پرتفوی سهام عدالت را نهایی کرد.

رییس سازمان خصوصی سازی گفت: در حال حاضر پرتفوی سهام عدالت جاماندگان مشخص است، احکام ضوابط آن هم به تصویب هیات وزیران رسیده بود، اما هیات تطبیق مجلس به آن ایراد گرفت و اعلام کرد که مطابق قانون اجرایی سیاست‌های کلی اصل ۴۴ باید این شورا درباره آن تصمیم بگیرد و نه هیات وزیران؛ بنابراین در حال حاضر جز اینکه شورای عالی سیاست‌های کلی اصل ۴۴ این موضوع را تصویب کند، راه دیگری وجود ندارد.

قربانزاده افزود: سه و نیم میلیون افراد جدید دارای سهام عدالت خواهند شد که تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی هستند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=73085
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.