تاریخ : چهارشنبه, ۶ آبان , ۱۴۰۵ Wednesday, 28 October , 2026

اخبار ویژه

جزییات منابع و مصارف بانک ها در بودجه ۹۹ هر مهندس یک صادر کننده! ایجاد منطقه آزاد اینچه‌برون در انتظار رای مجمع تشخیص مصلحت نظام است خسارت به ۴۱ مکان دولتی در مازندران شاخص قیمت تولید کننده زراعت، باغداری و دامداری سنتی برندگان ۵ میلیارد ریال قرعه‌کشی خرداد ماه «وین کارت» بانک سامان ابلاغ قانون ایجاد مناطق جدید آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی متوسط صادرات ماهانه ایران به روسیه افزایش یافت چه کار کنیم گرمازده نشویم/ چه بخوریم تا گرمازده نشویم؟ نرخ رسمی ۲۴ ارز ثابت باقی ماند ۱۱ طرح صنعتی گیلان با حضور سرپرست وزارت صمت بهره برداری شد سکه ۱۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان شد واحد ۴ بخار نیروگاه نکا مجددا وارد مدار تولید شد تسریع در اجرای پل نیمه کاره روستای «تیله نو» گلوگاه از حیات و ممات امیر کبیر/وقتی امیر کبیر گریست جاماندگان یارانه امروز و فردا بدون محدودیت ثبت نام کنند اصلاح و توسعه شبکه آبرسانی در آمل ماجرای نوسانات اخیر بازار برنج چه بود؟ برخورد شدید زانتیا به دیوار منزلی در ساری ۵۵ درصد تعهد ایجاد اشتغال در مازندران محقق شد کاهش ۶۰ درصدی قدرت خرید سال ۱۴۰۱ با تورم ۴۵ میلیارد ریال برای فنی‌ و حرفه‌ای بانوان گنبدکاووس مصوب شد نیروهای مسلح پیشگام ادغام و تجمیع بانکی شدند

کد شما در این بخش
♥0

بازگشت حدود ۳۴۰ هکتار اراضی جنگلی و مرتعی به انفال

  • کد خبر : 79561
  • 18 مهر 1402 - 13:36
بازگشت حدود ۳۴۰ هکتار اراضی جنگلی و مرتعی به انفال

یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری حدود ۳۴۰ هکتار اراضی جنگلی و مرتعی را به انفال بازگرداندند.

به گزارش اقتصاد گستر شمال ،سید علی علوی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندرن-ساری گفت: یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری در ۶ ماهه نخست امسال حدود ۳۴۰ هکتار اراضی جنگلی و مرتعی را به انفال بازگرداندند.

او افزود:۵۰ فقره احکام قضایی سنواتی در ۶ ماهه نخست امسال به مرحله اجرا در آمد که در این راستا ۱۸۸ هکتار از اراضی جنگلی و ۱۴۱ هکتار در اراضی مرتعی در مجموع ۳۲۹ هکتار اراضی جنگلی و مرتعی درراستای اجرای احکام قضایی خلع ید و به انفال عودت گردید که نسبت به مدت مشابه سال قبل در مجموع ۳۲۹ هکتار افزایش داشت.

علوی گفت: در بخش اجرای تبصره ذیل ماده ۵۵ نیز ۴۵۳ فقره و حدود ۹۱ هکتار از اراضی جنگلی و مرتعی را در تصرف و تغییر کاربری شناسایی و به بیت المال عودت شد.

او افزود: در نیمه نخست امسال در راستای مقابله با قاچاق چوب تعداد ۷۶۸ فقره پرونده ماده ۴۸ (حمل غیرمجاز) تشکیل که در این راستا ۶۷۴ نفر شناسایی و دستگیر و ۵۷۵ دستگاه خودرو توقیف و از این افراد به میزان ۲۵۶ متر مکعب چوب آلات غیرمجاز کشف و به نفع دولت ضبط شد.

علوی با اشاره به اینکه در راستای تشدید اقدامات حفاظتی، اجرای گشت‌ها و بازدید از صنایع چوبی، کارخانجات و مراکز خرید و دپو بطور مستمر انجام می‌شود، گفت: در این زمینه، ۵۲ مورد اخطار، ۱۷ مورد پلمپ کارگاه غیر مجاز، ۱۸ مورد تخریب کوره ذغال، کشف ۱۱۷۵ کیلوگرم ذغال و نیز در بحث ورود غیرمجاز چوب آلات از نوع تاغ از استان‌های کویری به استان مازندران، مقادیر ۲۷۵۰ کیلوگرم چوب تاغ کشف و با تشکیل پرونده قضایی، متخلفین به دستگاه‌های قضایی معرفی شدند.

او تعداد حریق در عرصه جنگلی را ۱۱ فقره به مساحت ۱۱ هکتار و در عرصه‌های مرتعی ۶ فقره د به مساحت تقریبی ۲۰ هکتار عنوان کرد و افزود: که به لحاظ تعداد فقره حریق نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش حریق را شاهد بودیم.

علوی اطلاع رسانی و بالارفتن آگاهی مردم، مشارکت آن‌ها در حفاظت از جنگل‌ها و مقابله با حریق، افزایش اطلاع رسانی از رسانه ها، پیش بینی‌های لازم در قرارگاه اطفاء حریق، تجهیز سرجنگلبانی‌ها، تقویت گشت‌ها در عرصه‌ها و نقاط بحرانی و همدلی و مشارکت همه دستگاه درحضور و اطفاء بموقع در مواقع حریق را از عوامل اصلی کاهش تعداد حریق در نیمه نخست امسال بیان کرد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندرن-ساری ضمن قدردانی از حمایت همه جانبه رییس کل دادگستری استان، دادستان مرکز استان و روسای دادگستری شهرستان ها، از مردم طبیعت دوست خواست هرگونه اخبار مربوط به تخریب، تصرف، قطع درخت، حمل چوب قاچاق، کوره‌های غیرمجاز T حریق در عرصه‌های جنگلی و مرتعی را با شماره‌های ۱۵۰۴ و ۱۳۹ به یگان حفاظت اطلاع رسانی کنند

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=79561
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.