تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

برداشت طلای نارنجی پیروزی در انتخابات گویا به هر قیمتی؟؟/بازار داغ وعده ها تجارت مرکبات ایران و چین به کجا رسید؟ انتقاد استاندار از وضعیت تامین و توزیع دارو در مازندران ۳ گام اساسی برای اصلاح نظام بانکی کشور طلا در مازندران هم پایین کشید انتقام از همسر با انتشار تصاویر خانوادگی حکم لاهه و مسوولیت ما نخستین جشنواره گیاه بومی کوتکوتو در لاهیجان برگزار شد مشکل اساسی مردم در طول تاریخ عبودیّتِ غیر خدا بوده است کمیته سه جانبه روسیه، ایران و آذربایجان به زمان دیگری موکول می شود کشت دوم برنج تهدیدی برای منابع آبی مازندران انار گلستان در مسیر تجاری‌سازی پویش مردمی سلام بهار/استقبال از مهمانان نوروزی ۱۵ درصد از زمین‌های کشاورزی مازندران اراضی شیبدار است ثبت نام یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در سامانه نهضت ملی مسکن کشاورزی حفاظتی گامی در گذار اختصاص ۹۰ میلیارد ریال اعتبار برای جبران خسارات سیل در ۴ استان واحد يك بخاري نيروگاه نكا مجدد وارد مدار توليد شد بالغ بر پنج هزار تن کیلکا در سواحل گیلان صید شد تصویب آیین‌نامه سرمایه‌گذاری خطرپذیرشرکت‌های تابعه وزارت ارتباطات کدام خانوارهای مازندرانی در خطر قطع یارانه هستند؟ تاریخ شهادت حضرت زهرا (س) چه زمانی است؟

کد شما در این بخش
0

مبارزه با فساد اولویت مهم دولت سیزدهم است

  • کد خبر : 80749
  • 24 آبان 1402 - 21:42
مبارزه با فساد اولویت مهم دولت سیزدهم است

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران گفت: مبارزه با فساد اداری در دستگاه اجرایی و برخورد قاطع با متخلفان اولویت کاری مهم در دولت مردمی سیزدهم در استان است.

به گزارش اقتصاد گستر شمال  ،به نقل از خبرنگار ایرنا،امید محبی روز چهارشنبه در دوره آموزشی آشنایی با نظام رسیدگی به تخلفات اداری دستگاه‌های تابعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در ساری افزود: آیت الله رئیسی، رئیس جمهور کشورمان مبارزه با فساد در دستگاه های اجرایی را به عنوان یک رکن اصلی در نظام اداری کشور در راس اقدامات خود قرار داده است و بی شک برای تحقق این مهم علاوه بر به کارگیری از تمام ظرفیت ها و امکانات موجود، از هیچ تلاش و کوششی نیز دریع نمی شود.

وی با بیان اینکه زیبنده نظام اسلامی نیست که حتی یک مورد فساد و تخلف اداری صورت گیرد، اظهار داشت: کمترین عارضه تخلف اداری، کاهش سرمایه اجتماعی مردم و بی اعتمادی آنان به نظام و دولت است.

این مقام مسوول با اشاره به اینکه بخش عمده ای از نارضایتی مردم از مسئولان به علت تخلفات و یا احساس تخلف در نظام اداری است، خاطرنشان کرد: اگر نظام اداری را به شکل فرآیندی اصلاح نکنیم. زمینه های بروز تخلفات نیز کاهش نخواهد یافت و باید با عملکرد و اقدمات خود این نگرش منفی مردم را تغییر دهیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران گفت: تا زمانی که خودمان به عنوان مسئول خدمات مطلوبی به مردم ارایه ندهیم، نباید انتظار داشته باشیم تا مردم نیز نسبت به عملکرد برخی کارکنان دولت دیدگاه مثبتی داشته باشند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=80749
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.