تاریخ : دوشنبه, ۴ آبان , ۱۴۰۵ Monday, 26 October , 2026

اخبار ویژه

خروج گندم از مازندران ممنوع شد جزئیات آمار بیکاری کشور در ۸ سال گذشته مزیت و نقطه ضعف لایحه بودجه ۱۳۹۸ برداشت ۱۲ هزار تنی در راه بازار پاییز بی‌خبری اعضای شورای شهر از ساخت شهربازی مدرن گرگان روند نزولی قیمت سکه و طلا نشستن در جایگاه منتقد؛روشی نخ نما بیش از۱۵۱ میلیون سهم در بورس مازندران معامله شد بلیت هواپیما نباید گران شود ارزی که برای بورس تبدیل به ریال نشد! ارز واردات فوری یک میلیون دوز واکسن کرونا پرداخت شد جزئیات تسهیلات لوازم خانگی ویژه زوج‌های جوان اعلام شد شماره کارت و رمز دوم خود را به سامانه پیامکی ۵۰۰۰۴۹۹ ندهید آغاز فرآیند ثبت اختیاری چک در سامانه صیاد از هفته آینده تحلیلی بر شرایط و چشم‌انداز بازار ارز دی کاپریو تماشاگر ویژه لیورپول – پاری سن ژرمن اعلام قیمت خرید تضمینی نارنگی سنگ بزرگ تورم پیش پای رئیس جدید بانک مرکزی جزییات تغییرات ۸ ماهه قیمت‌ها در بازار اعتبار یک میلیارد تومانی برای تعریض کمربندی کلاردشت دلار ۲۶ هزار و ۷۳۷ تومان است تامین مالی کسب و کارها با تسهیلات خرید دین بانک ملی ایران اولتیماتوم به بدهکاران برقی

کد شما در این بخش
♥2

مازندران، نبض بازار مرغ را در دست گرفت

  • کد خبر : 90609
  • 27 اردیبهشت 1404 - 12:08
مازندران، نبض بازار مرغ را در دست گرفت

سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع سازمان جهاد کشاورزی مازندران از تامین مرغ مورد نیاز کشور از طریق کشتارگاه‌های این استان خبر داد.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،سید سجاد حسنی بالاجاده – جعفری سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از تامین و توزیع مرغ کشتارگاه‌های مازندران در سراسر کشور خبر داد و با اشاره به آخرین آمار‌های ارائه شده توسط انجمن کشتارگاه‌های استان مازندران و اداره کل دامپزشکی، گفت: در تاریخ ۲۷ اردیبهشت بیش از ۱۷۶ هزار و ۵۰۷ کیلوگرم مرغ به میادین تهران و ۱۱۲ هزار و ۳۵۱ کیلوگرم به فروشگاه‌های این استان ارسال شده است.

او افزود: جمع مرغ آماده طبخ ارسالی به تهران به ۲۸۸ هزار و ۸۵۸ کیلوگرم رسیده است. همچنین، بیش از ۲۱۴ هزارو ۹۹۰ قطعه مرغ زنده به کشتارگاه‌های تهران ارسال شده و مجموع گوشت مرغ ارسالی به این استان به ۷۶۱ هزار و ۸۳۶ کیلوگرم بالغ شده است.

جعفری گفت: در استان مازندران نیز بیش از ۳۹۴ هزار و ۴۳۲ کیلوگرم گوشت مرغ توزیع شده است. علاوه بر این، مرغ آماده طبخ از طریق فروشگاه‌های زنجیره‌ای افق کوروش و گلستان نیز در سطح استان توزیع می‌شود.

او همچنین از ارسال بیش از ۹۳ هزار و ۹۸۵ کیلوگرم گوشت مرغ آماده طبخ به سایر استان‌ها و ۸۲ هزار و ۸۲۰ قطعه مرغ زنده به استان‌ها خبر داد.

جعفریبا بیان اینکه این آمار‌ها نشان‌دهنده افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازار‌های کشور و بهبود وضعیت تامین این کالای اساسی در سطح ملی است، افزود: سازمان جهاد کشاورزی مازندران با همکاری کشتارگاه‌های استان، گام‌های موثری در جهت تامین نیاز‌های داخلی و کاهش نگرانی‌های موجود برداشته است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=90609
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.