تاریخ : یکشنبه, ۱۰ آبان , ۱۴۰۵ Sunday, 1 November , 2026

اخبار ویژه

چرا برخی مشمولان سود سهام عدالت نگرفتند؟ هشدار سازمان خصوصی‌سازی به صاحبان سهام عدالت روند نزولی نرخ ارز در بازار؛ دلار ۲۷ هزار و ۸۶۱ تومان است بهره‌برداری از ۸۲ طرح عمرانی و اقتصادی در آزادشهر آغاز شد جابجایی بیش از ۳ میلیون تن کالا از مازندران ثبت رکورد تولید ۱۲ میلیون اصله نهال تا دو سال آینده جریمه برای دریافت کنندگان مالیات از کالاهای معاف کشف آرد قاچاق در آمل بازدیدمدیرعامل بانک ملت از منطقه معدنی و‌ صنعتی گل گهر تردد‌ها در محور‌های برون شهری ۳.۴ درصد افزایش یافت واردات بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا از بنادر مازندران سمینار آموزشی ،سیستم مدیریت ،ایمنی کار ، سلامت و محیط زیست برگزار می شود تورم کالاها و خدمات در شروع پاییز چه تغییری داشت؟ شالیکاری شرق مازندران تحت تاثیر کاهش ۳۶ درصدی بارندگی سال زراعی جاری سقوط آزاد ارز و سکه؛ سیاسی یا اقتصادی؟ وضعیت سبد سهام عدالت در ۱۷ مرداد ماه درس هایی از زندگی پیامبر (ص)، امام حسن (ع)و امام رضا (ع) بیکاران با درآمد ۷.۶ میلیون راس دام سبک در بهار ۱۴۰۱ پروار شد حجم نقدینگی از ۳۱۳۰ هزار میلیارد تومان گذشت نجات یک پلیکان در نیروگاه نکا جزئیات تازه از دستگیری سلطان کاغذ حضور ۳۸۰ هنرمند روستایی گلستان در جشنواره فرهنگ‌ اقوام

کد شما در این بخش
♥3

حکم محکومیت قطعی متهمان پرونده شهرداری و شورای اسلامی شهرهای رامسر و چمستان صادر شد

  • کد خبر : 70950
  • 03 دی 1401 - 15:21
حکم محکومیت قطعی متهمان پرونده شهرداری و شورای اسلامی شهرهای رامسر و چمستان صادر شد

رییس کل دادگستری مازندران از صدور احکام قطعی مرتکبان جرایم مالی مرتبط با پرونده های شهرداری و شورای اسلامی شهرهای رامسر و چمستان خبر داد.

روابط عمومی دادگستری استان مازندران حجت الاسلام والمسلمین محمد صادق اکبری گفت: با صدور رأی قطعی در دادگاه تجدید نظر استان، مظاهر باقر سلیمی (شهردار سابق رامسر) و محمد جعفر خلیلی (رئیس سابق شورای اسلامی این شهر) هر کدام به اتهام ارتشا به نحو متعدد به تحمل پنج سال حبس تعزیری، جزای نقدی معادل قیمت مال و وجوه ماخوذه، ۷۴ ضربه شلاق تعزیری و انفصال موقت به مدت ۳سال محکوم شدند.

وی ادامه داد: شهردار سابق رامسر بابت تضییع اموال عمومی و حقوق بیت المال به۷۴ ضربه شلاق تعزیری، جبران خسارت وارده و پرداخت اجرت المثل و جزای نقدی معادل مبلغ انتفاعی نیز محکوم شد .

وی افزود: در ادامه رسیدگی به پرونده های مفاسد اقتصادی، غلامرضا چمن آراء (شهردار سابق چمستان) به اتهام تصرف غیرقانونی و تضییع اموال دولتی به ۹۲ضربه شلاق و نقی توکلی (کارمند وقت شهرداری و دبیر کمسیون ماده ی ۱۰۰ ) به اتهام ارتشاء به نحو متعدد به هفت سال و نیم به اضافه یک روز حبس تعزیری، جزای نقدی معادل مال ماخوذه، ضبط مال پرداخت شده در حق دولت، ۷۴ ضربه شلاق و انفصال موقت از خدمات دولتی به مدت یکسال و پنح نفر دیگر از محکومان این پرونده نیز به اتهام رشاء هر کدام به ۶ ماه و یک روز حبس (تعلیق به مدت ۲سال) و ضبط مال پرداخت شده درحق دولت محکوم شدند .

رییس کل دادگستری استان مازندران افزود: چهار نفر دیگر ازمحکومین به اتهام رشاء، هر کدام به تحمل ۶ ماه حبس تعزیری محکوم که محکومیت آنها به مدت چهارسال تعلیق شد.

وی بر مبارزه با متعدیان به بیت المال و مقابله با مظاهر فساد در دستگاه های اجرایی و نهاد های عمومی غیر دولتی تاکید کرد و بیان داشت: اقدامات مزبور یکی از مهمترین الویت های دستگاه قضایی استان است.

وی افزود: در همین راستا رسیدگی سریع، قاطع و قانونی به مصادیق مختلف فساد، خصوصا مفاسد اقتصادی و نیز ارتقاء سلامت نظام اداری در دستور قرار دارد و مطمئنا در این زمینه با هیچ کس مماشاتی صورت نخواهد گرفت.

حجت الاسلام والمسلمین اکبری خاطر نشان کرد: به هم استانی های عزیز این اطمینان را می دهم که دادگستری استان عزم خود را در مبارزه ی انقلابی و جهادی با همه ی مصادیق فساد و پیشگیری از ایجاد بسترهای فساد زا جزم نموده و از هیچ اقدامی که در راستای حفظ حقوق بیت المال لازم و ضروری باشد. دریغ نخواهد کرد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=70950
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.